SkOs Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 A wiec tak jade sobie jade jade jade i rozpedza mi sie wolno okolo 2.6tys obrotów czuje za***iste turbo ale czasem przed 2.2tys 2.0tys wlacza mi sie turbo dziura na krotko bylem u chlopa i powiedzial ze powinno sie wlaczac od 2.2tys nie wiem ocb wytlum,aczy mi ktos ocb? jak powinno byc ? co z tym zrobic ? dodam ze musze ustawic katy wtrysku ;p
Musashi Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 na krotko bylem u chlopa z baba nie przyjemniej? i nie na krotko...
SkOs Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Opublikowano 27 Lutego 2010 pisalem na szybkiego poprawie sie Jade samochodem i jak sie rozpedzam to dzieje sie to w wolny sposob gdy osiagam 2.6tys obrotow czuje jak mi turbina sie wlacza i przyspiesza , lecz czasami jak wzuce 4 badz 5 bieg to przy okolo 2.0tys-2.2tys obrotow wlacza mi sie turbodziura o co chodzi ?
Musashi Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 wlacza mi sie turbodziura [br]Dopisany: 27 Luty 2010, 13:36_________________________________________________poczytaj jak i wykonaj logi z fusow nikt nie powrozy
Pabl0_86 Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 podlącz pod Vag'a bo ciezlo cos wywnioskowac ... ps.a na 4 i 5 biegu kolo 3tys obrotow nie przeladowuje czasem tobie turbiny?tzn. ze przechodzi w tryb awaryjny i przestaje dzialac??
Rekomendowane odpowiedzi