kaj82 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Spojrz na fotki Malika on ma pełen zewnetrzny pakiet S-line( no chyba tylko tył jest od zwykłej A4)
pet3r Opublikowano 13 Czerwca 2007 Opublikowano 13 Czerwca 2007 pieknosc do szczescia brakuje tylko ale i tak wyglada bosko!
verus Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2007 Spojrz na fotki Malika on ma pełen zewnetrzny pakiet S-line( no chyba tylko tył jest od zwykłej A4) obejrzałem i co mnie uderzyło to... chyba jednak podniosę zawiechę bo wygląda ok a już mnie krew zalewa na dziurach i koleinach.. Jaka tam jest felga ?
pet3r Opublikowano 13 Czerwca 2007 Opublikowano 13 Czerwca 2007 nie w ta strone chcesz isc - zawias podnosi sie w terenowkach!!!
verus Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2007 pieknosc do szczescia brakuje tylko i do quattro najlepiej V6 echhh nie można mieć wszystkiego...[br]Dopisany: 14 Czerwiec 2007, 00:33 _________________________________________________ nie w ta strone chcesz isc - zawias podnosi sie w terenowkach!!! niestety żyje w kraju gdzie drogi są przeważnie dla terenówek
pet3r Opublikowano 13 Czerwca 2007 Opublikowano 13 Czerwca 2007 ja tez w tym kraju zyje i moze nie jest super ale nie jest tez tragicznie - duzo nizsze auta daja rade BTW ostatnio znajomy mechanik przewiozl mnie patrolem przystosowanym do jazdy po lodowcu - z wielkimi, balonowymi oponami i malutkimi felgami - to jest fura na nasze drogi! zadna dziura go nie zatrzyma, nie ma tak wielkich kraterow, w ktore zmiesiloby sie kolo tego potwora
verus Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2007 ja tez w tym kraju zyje i moze nie jest super ale nie jest tez tragicznie - duzo nizsze auta daja rade W ten sposób to można sobie wmówić wiele rzeczy na zasadzie - inni mają gorzej. Zbyt niska i twarda zawiecha to jednak mały problem w PL, nie oszukujmy się.
malik Opublikowano 13 Czerwca 2007 Opublikowano 13 Czerwca 2007 no to wtedy będę kozak dopiero z czarnymi szybkami... [br]Dopisany: 13 Czerwiec 2007, 23:41 _________________________________________________ To nie Ty masz byc kozak tylko autko ma ladnie wygladac. No chyba ze kupiles to autko po to zeby sie dowartosciowac Prosze, nie odbieraj sugestii forumowiczow jako ataku na siebie czy swoj samochod tylko po prostu jako inny punkt widzenia. Czarnych szyb nie tolerujesz, OK. Twoja sprawa RNS-E i będzie komplet mam już lepsze navi [br]Dopisany: 13 Czerwiec 2007, 23:42 _________________________________________________ Na razie to widze stara NAVI DX. Polecam RNS-E po prostu jako duzy krok do przodu w stosunku do starej navi DX. Posiada znacznie dokladniejsze mapy i mnostwo dodatkowych uzytecznych opcji. No chyba ze piszesz o jakims wynalazku typu TomTom czy Automapa, z mnostwem kabli szpecacych kokpit, przyssawkami na szybe i niestety brakiem odczytu pozycji np. w tunelach. Jechales kiedys przez Wieden? To znasz zapewne rozjazdy w centrum w tunelu. Tutaj TomTom czy inna nawigacja oparta tylko na odczycie satelitow juz Ci nie zadziala. A fabryczna owszem, bo poza satelitami czyta jeszcze sygnal z kół To moje trzy grosze. pozdro malik
verus Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2007 Czarnych szyb nie tolerujesz, OK. Twoja sprawa mam inny stosunek czarnych szyb odkąd byłem na Ukrainie niewiem czy wiesz o co chodzi
malik Opublikowano 13 Czerwca 2007 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Czarnych szyb nie tolerujesz, OK. Twoja sprawa mam inny stosunek czarnych szyb odkąd byłem na Ukrainie niewiem czy wiesz o co chodzi No coz, tez tam musialem byc kilka razy. Moim zdaniem nie ma co porownywac. Oni tam przeginaja totalnie pale obklejajac kazda 20-sto letnia Lade
verus Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2007 Na razie to widze stara NAVI DX. Polecam RNS-E po prostu jako duzy krok do przodu w stosunku do starej navi DX. Posiada znacznie dokladniejsze mapy i mnostwo dodatkowych uzytecznych opcji. No chyba ze piszesz o jakims wynalazku typu TomTom czy Automapa, z mnostwem kabli szpecacych kokpit, przyssawkami na szybe i niestety brakiem odczytu pozycji np. w tunelach. Jechales kiedys przez Wieden? To znasz zapewne rozjazdy w centrum w tunelu. Tutaj TomTom czy inna nawigacja oparta tylko na odczycie satelitow juz Ci nie zadziala. A fabryczna owszem, bo poza satelitami czyta jeszcze sygnal z kół Głównie chodzi mi o Polskę, jeszcze dużo wody upłynie zanim audi wyda mapy z prawdziwego zdarzenia.
malik Opublikowano 13 Czerwca 2007 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Głównie chodzi mi o Polskę, jeszcze dużo wody upłynie zanim audi wyda mapy z prawdziwego zdarzenia. Hmm, piszesz caly czas o mapach DX czy miales moze okazje pobawic sie juz nowa RNS-E? Bo wg. mnie mapy do RNS-E nie ustepuja dokladnoscia rodzimym produkcjom. Znalazlem nawet piaskowe sciezki wokol mojego domku letniskowego kolo Gizycka. Bylem na prawde pod wrazeniem.
Pelex Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Piękna nic nie będe pisał na jaj temat bo zaraz kontre dostane
pre_pl Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 te dokładki na drzwi to chyba nie S-Line, tylko już S4 ? Tak OT... No i RNS-E to w końcu nie tylko navi
Cuber Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 VERUS piękna furka , środek rewelacja! JA właśnei poluje na skóre do siebie do środka ewentualnie skóra z alcantarą ..... Czemu sie nie pojawiasz na spotach ? Ogladniemy wtedy LIVE furke.
malik Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 te dokładki na drzwi to chyba nie S-Line, tylko już S4 ? Tak OT... Te które ja mam rzeczywiście są od S4, natomiast s-line są podobne tylko trochę subtelniejsze. tak wyglądają s-line https://sslrelay.com/s74326199.oneandoneshop.co.uk/sess/utn;jsessionid=15467119480283a/shopdata/0010_Audi/0050_A4+2002+=3E++B6+=2B+B7/0040_Exterior/0070_Door+flares+B6+=2B+B7/product_details.shopscript?article=0020_Ultrasport%2B%3D28S-Line%3D29%2BLower%2BDoor%2BTrims%2B%3D28ULTRAflares%3D29 a tak s4 https://sslrelay.com/s74326199.oneandoneshop.co.uk/sess/utn;jsessionid=15467119480283a/shopdata/0010_Audi/0120_S4+2003+=3E+2005/0010_Exterior/0030_Door+Trims/product_details.shopscript?article=0010_S4%2BLower%2BDoor%2BTrims%2B=28S4LDT=29
verus Opublikowano 14 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2007 VERUS piękna furka , środek rewelacja! JA właśnei poluje na skóre do siebie do środka ewentualnie skóra z alcantarą ..... Czemu sie nie pojawiasz na spotach ? Ogladniemy wtedy LIVE furke. jakoś nie mogę dotrzeć a wybierałem się już myślę, że będzie okazja
malcolm25 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Miodzio ta twoja Mimo ze jeszcze swoja obecna sie nie nacieszylem to nastepna chyba bedzie wlasnie taka. Tylko motor troszke wiekszy no i
Rekomendowane odpowiedzi