sir_Gustavo Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 pojawia się taki błąd 01218 - Side Airbag Igniter: Passenger Side (N200) 007 - Short to Ground - Intermittent jedna wtyczka w podłodze zlutowana na stałe, była sprawdzana raczej zwarcia nie ma... wtyczka pod fotelem też wygląda ok błąd pojawia się jak siedzi ktoś ciężki, ponad 100 kg sprawdziłem cały przewód w fotelu aż po samą poduszkę, żadnych śladów przetarcia... kończą mi się pomysły, walczył może ktoś z was z tym??
Dev Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 też mam to samo, co 2 tygodnie wyskakuje mi to kures....o kable sprawdzałem, lutowałem i ch....a dało jak zrobi sie cieplej zdejmę wykłądzine podłogową może cos sie przetarło[mod]co wniósł Twój post do tematu? -nic, nastepny post podobnej treści i konsekwencje będą... :gwizdanie: [/mod]
Góral.tz Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 kolego przewód przełamany nie równa się przewód przetarty a objawy takie same wymień przewody i daj znać
sir_Gustavo Opublikowano 1 Września 2010 Autor Opublikowano 1 Września 2010 problem rozwiązany - wymieniłem cały przewód od samej poduszki po wtyczke w podłodze pod fotelem z pominięciem kostek i od miesiąca kod błędu nie wraca
Rekomendowane odpowiedzi