A-rek Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 ale to kółko z merca nie zaciekawie się prezentuje :gwizdanie: to dobrze bo to jedne z moich typow na ten sezon :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MercDG Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Grill RS4 na pokładzie Mam zamiar pomalować cały grill na czarny mat/połysk jeszcze nie wiem znaczek CCCO zostaje taki jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Grill RS4 na pokładzie Mam zamiar pomalować cały grill na czarny mat/połysk jeszcze nie wiem znaczek CCCO zostaje taki jest ile za niego dałeś? będzie miazga zdejmij ramkę i ją sama pomaluj czarno na połysk (patrz moje foto mam tak samo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MercDG Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 ile za niego dałeś? będzie miazga zdejmij ramkę i ją sama pomaluj czarno na połysk (patrz moje foto mam tak samo) 380 Właśnie tak mam zamiar zrobić, jeszcze się zastanawiam czy całego nie odświeżyć malując wszystko oprócz znaczka CCCO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 ile za niego dałeś? będzie miazga zdejmij ramkę i ją sama pomaluj czarno na połysk (patrz moje foto mam tak samo) 380 Właśnie tak mam zamiar zrobić, jeszcze się zastanawiam czy całego nie odświeżyć malując wszystko oprócz znaczka CCCO pomaluj tylko rankę i bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 ile za niego dałeś? będzie miazga zdejmij ramkę i ją sama pomaluj czarno na połysk (patrz moje foto mam tak samo) 380 Właśnie tak mam zamiar zrobić, jeszcze się zastanawiam czy całego nie odświeżyć malując wszystko oprócz znaczka CCCO pomaluj tylko rankę i bedzie Cristoforo, miał całego malowanego i wyglądał koksik, tylko trzeba to profesjonalnie zrobić on miał jakąś farbą z silikonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Teraz będzie ogień, z czarną felą będzie miazga, nie mówiąc o czarnym dachu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MercDG Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Cristoforo, miał całego malowanego i wyglądał koksik, tylko trzeba to profesjonalnie zrobić on miał jakąś farbą z silikonem Noo właśnie o takie coś mi chodziło, ale narazie odpuszcze temat i pomaluje samą ramkę BTW: Jutro będzie montaż kiery i grilla to pewnie jakieś zdjęcia wrzuce [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 13:02_________________________________________________Narazie takie tylko fotki nie ma sensu robic nic lepszego, bo auto brudne jak.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Wygląda zarąbiście, umyj autko i jakąś sesje walnij :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibun Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 myj fure i wrzucaj fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loq Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 zbieram kasito na grill haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Co do maski to chciałem coś w tym stylu: idź tym tropem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MercDG Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Nie nie nie to dawno było i nie prawda, teraz widze jaki to paździerz jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Spryskiwacz odstaje, albo mam schiza? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loq Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Myj furę i wstaw zdjęcia. Ja jak swoje umyłem w sobotę to nie poznałem mojego auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MercDG Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Spryskiwacz odstaje, albo mam schiza? :gwizdanie: NIe masz, odstaje tak od zimy już i nie wiem co z nim zrobić, tą nakładke da się jakoś ściągnać żeby zobaczyć co tam sie stało? Myj furę i wstaw zdjęcia. Ja jak swoje umyłem w sobotę to nie poznałem mojego auta Może nawet dzisiaj mi sie uda podjechać na myjnie, bo juz nie moge patrzeć na ten syf. Białe auto ma to do siebie że co chwile trzeba je myć, ale jak sie je już umyje to wygląda [br]Dopisany: 09 Luty 2011, 12:31_________________________________________________Autko dostało springi H&R -30 i alu RIAL 17'' z przodu 225/45 z tyłu 235/45 :gwizdanie: siadła całkiem ładnie może przód ciut za wysoko, ale ogólnie jestem zadowolony z efektu wizualnego: A tak się prezentuje na tych alu: Reszta zdjęć na 1 stronie wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Jest :good: pewnie wiesz co psuje efekt.... listwa ale to do zrobienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MercDG Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Jest :good: pewnie wiesz co psuje efekt.... listwa ale to do zrobienia dokładnie ale jak wisiała w połowie oderwana było jeszcze gorzej dzisiaj zamawiam komplet tego badziewia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Qfa...zawsze mialem slabosc do bieli w audi ladniutka no nie powiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MercDG Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Listwy są już na swoim miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi