johnnythebest Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Witka Przyszedł czas na doinwestowanie w sprzęt muzyczny , aktualnie mam 6 głośników i subwoofer ori, na pierwszy rzut chciałbym kupić sobie nowy sprzęt grający (bo narazie mam jakiegoś "soniacza", gdzie możliwość sterowania nim to tylko przez pilot jest wiec masakra), szukam sprzętu do 600zł, żeby podświetlanie miał na czerwony kolor oraz wejście na USB i czarny panel przedni. Interesuje mnie czyste brzmienie i dobry bass. Później będzie zmiana głośników. W grę nie wchodzą radia Sony i JVC Myślałem o Kenwood KDC-4047UA http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=927948889 - dobra przystępna cena i z tego co wiem to Kenwood zalicza się do dobrych "grajków" ale ostatnio znalazłem ALPINE CDE-102Ri http://www.allegro.pl/item937427724_alpine_cde_102ri_usb_pendrive_sd_gratis.html Co myślicie o tych dwóch radiach, chyba że macie swoje jakieś propozycje ?? Proszę o doradę, z góry wielkie dzięki :>
Obsession Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Zauważyłem, że ostatnio Kenwood zyskuje coraz więcej uznania Jeśli zależy Ci na profesjonalnym brzmieniu to ALPINE bez dwóch zdań - moje zdanie
PRZEEMAS Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Profesjonalne brzmienie za 500PLN? No nie wiem... W tym przedziale cenowym bierz te które ci się bardziej podoba. Ja bym kupił Alpine nawet jeśli jest prawie 2 razy droższe.
bish - kopt Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 najlepsze brzmienie bedziesz miał z Alpinki
johnnythebest Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 Wiem ze kasa nie jest duża jak na sprzęt grający ale cos chce wybrać dobrego w tym przedziale :> No to widzę że wszyscy są za Alpine'm , a macie jakieś może inne propozycje co do radia w tej cenie, np. Pioneer lub Clarion??
PRZEEMAS Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Ewentualnie Clarion. Modele już sobie sam znajdziesz po cenie.
Patrikos28 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Ja kupiłem dziś ten model Kenwooda KDC-4047UA i jestem mile zaskoczony :kox: Radyjko gra bardzo dobrze jak za tą kasę dla mnie rewelacyjnie . Jeżeli nie planujesz montować głośników do drzwi za ok 500-600zł. nowych kabli, wygłuszenia itd. to w 100% polecam te radyjko
johnnythebest Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 nówka czy może być używka? Wolałbym nówke, chyba że z pewnych rąk używka by się trafiła W planach mam wymiane głośników co do ceny jeszcze nie wiem, a jeśli chodzi o wygłuszenie to będe je robił na wiosne
louolo Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 ja mam Blaupunkta ,model Hamburg mp57 z wyjściem a usb i czerwonym podświetlaniem jestem bardzo z niego zadowolony dodam tylko ze mam 6 głośników i subwoofer oryginalny a głośniki infinity
Jurekh Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 /////Alpine ! http://www.alpine.com.pl/products/details/head-units/cde-9882ri.html http://www.alpine.com.pl/products/details/digital-media-receiver/ida-x311.html a cena? jak masz kupic "cos" to poczekaj dorzuc 200zl warto! oba radia oczywiście mają czerowne podświetlanie!
fidmac Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Alpine :gwizdanie:,ja mam model CDA-9857R i zmieniam furki a radyjko idzie za mna
johnnythebest Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Opublikowano 10 Marca 2010 Dzięki Panowie za pomoc , wybór padł na Alpine CDE-102Ri, chyba ze dostane jakiś niespodziewany zastrzyk gotówki to pewnie wyższy model zapodam Wydaje mi się, że cena i jakość idą w parze w tym modelu
The_Dzejms Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 daruj sobie wersje CDE. Nie warte tych pieniędzy i tyle z mojej strony
johnnythebest Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Opublikowano 12 Marca 2010 daruj sobie wersje CDE. Nie warte tych pieniędzy i tyle z mojej strony To co proponujesz The_Dzejms w takim razie za radio??
The_Dzejms Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 kenia 4044 w przedziale do 400zł jak nówki, a jak używki to dużo więcej propozycji...
Rekomendowane odpowiedzi