T-żółw Opublikowano 2 Lipca 2006 Opublikowano 2 Lipca 2006 No dostałem liste ładne ADAC nam się z tego zrobiło. SUPER a ja nic nie dostałem jeszcze
Hugo Opublikowano 2 Lipca 2006 Autor Opublikowano 2 Lipca 2006 No dostałem liste ładne ADAC nam się z tego zrobiło. SUPER a ja nic nie dostałem jeszcze Poszło na Twoją poczte na onecie :roll:
jupo Opublikowano 2 Lipca 2006 Opublikowano 2 Lipca 2006 Bardzo dobra rzecz.Nigdy nie wiadomo co się może zdarzyć (patrz ZLOCIKI/Tuning Party) -nawet głupie wypożyczenie klucza w Ndz.Przyłączam się tym bardziej, że dysponuję zapleczem Pozdro P.S. Hugo a swoją drogą ciekawe jak to działa w AKP.Bo jeśli tak jak ich forum to niestety kiepsko (zarejestrowałem sie już ok. 1 tydz. temu w AKP i na NEWBIE do tej pory nikt się nawet ze mną nie przywitał)
Hugo Opublikowano 3 Lipca 2006 Autor Opublikowano 3 Lipca 2006 P.S. Hugo a swoją drogą ciekawe jak to działa w AKP.Bo jeśli tak jak ich forum to niestety kiepsko (zarejestrowałem sie już ok. 1 tydz. temu w AKP i na NEWBIE do tej pory nikt się nawet ze mną nie przywitał) W AKP działa to bardzo dobrze.Co do problemów z forum , to przenieśliśmy sie własnie na nowy serwer i teraz już będzie chodziło wszystko ok.A co do Newbie to widze , że już ktoś Cię przywitał
Hugo Opublikowano 3 Lipca 2006 Autor Opublikowano 3 Lipca 2006 NO w zeszłym tygodniu coś nie chodziło. Bo skończył się limit i trwały negocjacje.Już wszystko jest ok. Koniec OT .Wracamy do tematu !!!!
jupo Opublikowano 3 Lipca 2006 Opublikowano 3 Lipca 2006 P.S. Hugo a swoją drogą ciekawe jak to działa w AKP.Bo jeśli tak jak ich forum to niestety kiepsko (zarejestrowałem sie już ok. 1 tydz. temu w AKP i na NEWBIE do tej pory nikt się nawet ze mną nie przywitał) W AKP działa to bardzo dobrze.Co do problemów z forum , to przenieśliśmy sie własnie na nowy serwer i teraz już będzie chodziło wszystko ok.A co do Newbie to widze , że już ktoś Cię przywitał Dzieki Hugo - ładna rechabilitacja - teraz to wszystko tłumaczy Pozdr
Wihajster Opublikowano 3 Lipca 2006 Opublikowano 3 Lipca 2006 ja tez dostalem dziekuje mam rozumiec ze lista co jakis czas bedzie powiekszana o nowych forumowiczów
Hugo Opublikowano 3 Lipca 2006 Autor Opublikowano 3 Lipca 2006 ja tez dostalem dziekuje mam rozumiec ze lista co jakis czas bedzie powiekszana o nowych forumowiczów Oczywiście.Już przybyło kilka osób.Pod koniec tygodnia puszczam do wszystkich uaktualnienie
Gość zdeniu Opublikowano 3 Lipca 2006 Opublikowano 3 Lipca 2006 mam taką małąpropozycję :mrgreen: zrobiłbym to sam ale nie jestem specjalista od exela i nie mam zbytnio czasu chodzi o to aby wstawic jakąś funkcje w exelu wyszukiwania po miejuscowości obecnie jest sortowane po nicku a raczej bardziej przydatne dla kazdego bedzie sortowanie po miejscu zamieszkania
Hugo Opublikowano 4 Lipca 2006 Autor Opublikowano 4 Lipca 2006 mam taką małąpropozycję :mrgreen: zrobiłbym to sam ale nie jestem specjalista od exela i nie mam zbytnio czasu chodzi o to aby wstawic jakąś funkcje w exelu wyszukiwania po miejuscowości obecnie jest sortowane po nicku a raczej bardziej przydatne dla kazdego bedzie sortowanie po miejscu zamieszkania Przecież zaznaczasz kolumne z nazwą miejscowości , wciskasz przyciski sortowanie od A do Z i gotowe
adadur Opublikowano 4 Lipca 2006 Opublikowano 4 Lipca 2006 Do sortowanie najprościej ... dane w kolumnach - zaznaczyć pierwszy rząd - z menu rozwijalnego wstawić autofiltr (Dane->Filtr->Autofiltr) i mamy sortowanie jakie chcemy.
Gość zdeniu Opublikowano 4 Lipca 2006 Opublikowano 4 Lipca 2006 mam taką małąpropozycję :mrgreen: zrobiłbym to sam ale nie jestem specjalista od exela i nie mam zbytnio czasu chodzi o to aby wstawic jakąś funkcje w exelu wyszukiwania po miejuscowości obecnie jest sortowane po nicku a raczej bardziej przydatne dla kazdego bedzie sortowanie po miejscu zamieszkania Przecież zaznaczasz kolumne z nazwą miejscowości , wciskasz przyciski sortowanie od A do Z i gotowe najwidocznie źle sie wyraziłem i nie zrozumiałes o co mi chodziło [ Dodano: 2006-07-04, 16:50 ] Do sortowanie najprościej ... dane w kolumnach - zaznaczyć pierwszy rząd - z menu rozwijalnego wstawić autofiltr (Dane->Filtr->Autofiltr) i mamy sortowanie jakie chcemy. właśnie o to mi chodziło :mrgreen: dzieki za podpowiedź
Ataman70 Opublikowano 4 Lipca 2006 Opublikowano 4 Lipca 2006 fakt - faktem - lepiej chyba zrobic spis po wojewodztwie - juz tak na wstepie, bo po co kazdy ma to zmieniac samemu?
_Kuba_ Opublikowano 4 Lipca 2006 Opublikowano 4 Lipca 2006 Ja niestety jeszcze nic nie dostałem ale jeżeli jest to w Excelu to sprawa bardzo prosta Zaznaczasz i "Ctrl+L" lub Dane->Lista->Utwórz listę... Mam taką skrytą nadzieje że o mnie nie zapomnieliście i kiedyś ta lista dotrze do mie
Hugo Opublikowano 5 Lipca 2006 Autor Opublikowano 5 Lipca 2006 Mam taką skrytą nadzieje że o mnie nie zapomnieliście i kiedyś ta lista dotrze do mie Nikt nie zapomniał.Przybywa nowych osób i kolejne uaktualnienie puszcze do wszystkich w piątek
Andronikus Opublikowano 8 Lipca 2006 Opublikowano 8 Lipca 2006 Czy juz ktoś korzystał z listy Assistance i czy uzyskał oczekiwaną pomoc ? :mrgreen: Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi