adadur Opublikowano 10 Lipca 2006 Opublikowano 10 Lipca 2006 Też dostałem ale musze malą uwagę zgłosić nie Abadur tylko adadur ;( nie wiem skąd się to wzięło
Hugo Opublikowano 10 Lipca 2006 Autor Opublikowano 10 Lipca 2006 Też dostałem ale musze malą uwagę zgłosić nie Abadur tylko adadur ;( nie wiem skąd się to wzięło Już poprawione Sorry za pomyłke , ale to literówka z mojej strony
jupo Opublikowano 17 Lipca 2006 Opublikowano 17 Lipca 2006 Dostałem też, Bardzo Dzięki za listę.Jestem pod wrażeniem, że w tak krótkim czasie zobligowało się tyle osób chętnych o pomocy.W końcu 4 pierścienie zobowiązują
adadur Opublikowano 18 Lipca 2006 Opublikowano 18 Lipca 2006 Dostałem i drukuje ... wrzuce do schowka ale mam nadziję że nie będę musiał awarynie korzystać
Gość piter Opublikowano 25 Lipca 2006 Opublikowano 25 Lipca 2006 hej hugo brawa za swietny pomysl juz wyslalem maila pzdr
Hugo Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Hugo moge dostac taka liste na emial? Jak tylko dostane Twoje dane podane na 1 stronie.Taka była umowa , że dostęp do listy mają wyłącznie osoby , które się na niej znajdują Kiedyś ta lista będzie tak znana jak lista Wildsteina P.S Kolejna aktualizacja poszła.Doszło kilka nowych osób.Gdyby coś się nie zgadzało proszę o info
oizdog Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Hugo , czy mógłbyś w moich danych napisać Warszawa, pruszków? bedzie dokładniej pozdrawiam b
wit.s Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Ja również przesłałem swoje dane. Teraz tylko czekam na listę, żeby móc zadzwonić i dowiedzieć się gdzie w mieście X kupić piwko :mrgreen: Pozdrowionka
Hugo Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Przyszło kilka zgłoszeń.Czekam jeszcze do Niedzieli i wysyłam aktualizacje
bratpit Opublikowano 1 Września 2006 Opublikowano 1 Września 2006 A ja bym się chciał dowiedzieć tak z czystej ciekawości czy juz ktos korzystał z naszego Assistance :?:
Gość msmartes Opublikowano 1 Września 2006 Opublikowano 1 Września 2006 Dołączam się i ja zaraz wysyłam dane Obyśmy korzystali z tego Assistance tylko w piwkowych i towarzyskich sprawach :mrgreen:
Gość Keżor Opublikowano 4 Września 2006 Opublikowano 4 Września 2006 Przyszło kilka zgłoszeń.Czekam jeszcze do Niedzieli i wysyłam aktualizacje jest poniedziałek a assistanc'a ni mo Hugo pamiętasz o nas :?:
Hugo Opublikowano 4 Września 2006 Autor Opublikowano 4 Września 2006 Przyszło kilka zgłoszeń.Czekam jeszcze do Niedzieli i wysyłam aktualizacje jest poniedziałek a assistanc'a ni mo Hugo pamiętasz o nas :?: Za 10 minut wysyłam , bo dopiero doszedłem do siebie po zlocie
Hugo Opublikowano 11 Września 2006 Autor Opublikowano 11 Września 2006 HiMogę prosic o listę? Pozdrawiam Poszło
Rekomendowane odpowiedzi