tomek988 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 witam czy moze mi kots wytłumaczyc jak to sie dzieje Jak jade w dłuzszą trase np. około 100 km i na drugi dzien sprawdze ostan oleju to mam go dobre poł na skali a jesli tylko pojade do pracy około 3km to jest ledwo ledwo na minimum Jak to wytłumaczyć bo ja widze tylko jedną mozliwosc że niedogrzany olej sie gdzies tam oblepia i dlatego nie wraca do miski.. zresztą sam już nie wiem Czy to tak ma być w tych silnikach?? a może jest to wina oleju?? (platinum) miałem przed tym audi dwa inne samochody i nic takiego sie nie działo
Dev Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 ubywa oleju? kiedy zmieniałeś olej i co wlałeś???
tomek988 Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 zmieniałem olej dwa dni po tym jak go kupiłem (gdzies 3 misiace temu) wlałem platinum 5w40 ale nawet dymka nie pusci[br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 20:15_________________________________________________jestem skłonny nawet wymienic uszczlniacze zaworowe a czy to cos da nie wiem;/
Rekomendowane odpowiedzi