Reniu Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Koledzy... gdzie są kuźwa statystyki w TDU2 [edit] insane_Infinity... co Ci wywala? Jaki masz komunikat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 A karwa nie wiem instaluje te badziewie jeszcze raz ... usunę wszystko ..Bete TDU 2 i zobacze... dam znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 No kutfa na oficjalnym forum było w podpietym wątku by bete wywalić, zrevokować itd [br]Dopisany: 11 Luty 2011, 13:50_________________________________________________http://forums.testdriveunlimited2.com/showthread.php?t=22363 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Ja Pirdole!!!! znowu crash!!! jebie Kto chce TDU 2 Kupić!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Jaki masz komunikat? Rozumiem Twoje wkoorwienie ale przy braku podstawowych informacji ciężko jest cokolwiek zaradzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobi Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 ja ,za 6 dych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Crash ID :00198BB2 Beta wywalona ITP...mam już dość!! Up: za 100 ci mogę sprzedać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 ...mam już dość!! dzizas... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 ta ta dzizas.... jak byś kupił Oryginalną Grę i siadł przed kompem i po instalacji ZONK i nie bangla też byś się wkurzył!! Masakra już Wole PS3 ....ide grać w GT5... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 dlatego wlasnie gram na konsoli tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 To jak Ktoś Chcę za 100PLN Fajną Super Gre TDU 2!! :kox: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Jak bym nie kupił wczoraj to był łyknął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 jak byś kupił Oryginalną Grę i siadł przed kompem i po instalacji ZONK i nie bangla też byś się wkurzył!! to bym szukal zrodla problemu, a nie od razu sprzedawal... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 nie wiem jakie źródło .. Reinstal systemu Walne ..i uj.....i tak musze Winde od nowa zapodać :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 http://gry.onet.pl/28061,1637777,1,artykul.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 jak byś kupił Oryginalną Grę i siadł przed kompem i po instalacji ZONK i nie bangla też byś się wkurzył!! to bym szukal zrodla problemu, a nie od razu sprzedawal... :gwizdanie: Dokładnie tak na spokojnie znajdziemy rozwiązanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 http://gry.onet.pl/28061,1637777,1,artykul.html hm.. pamietam test drive'a offroad, czy jakos tak... jezdzilo sie autami terenowymi. pamietacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Pamiętam. Stary Test Drive skonczył się dla mnie na wersjach na 8bitowce, później była kiszka. Myślę że godnym następcą był pierwszy NFS, potem długo, długo nic, aż do Test Drive Unlimited. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flow Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 No i d*pa wbiłem sobie 5 lvl i wyszedłem za jakiś czas wbijam i mi wyskakuje bład przy logowaniu "unknown error Log out" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Czasem trzeba próbować kilka razy by się połączyć. Tu jest conieco o tym: http://forums.testdriveunlimited2.com/showthread.php?p=336575 http://forums.testdriveunlimited2.com/showthread.php?t=25265 wygląda na to że wiele ludzi ma z tym problem, pewnie coś aktualizują albo serwery są przepełnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi