Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No w sumie. Zarobiłem kupiłem co chciałem i teraz sobie jeżdżę. Najlepiej teraz kasę zarabia się w pokera w ciągu kilkunastu minut można 1mln zarobić

Opublikowano

w TDU1 byl piekny myk z tym wyscigiem gdzie wystarczylo sie rozpedzic chyba do 400kmh i wpadalo 100k USD czy jakos tak :gwizdanie:

Opublikowano

Niestety teraz nie ma takich opcji, pisałem wyżej co musisz zrobić by szybko kasa szła. W kasynie jedynie automat High Life jakoś sensownie płaci.

Problemem jest zdobywanie kasy :wallbash: najszybszy sposób jaki znam, to wyścig z drugiego pucharu oahu, wyzwanie prędkościowe klasą A2. W nieco ponad minutę robi się 20tys.

Ja w pokera nie potrafię grać jak wyjadacze więc dla mnie to nie jest dobra droga do kasy :decayed:

Opublikowano

Dzis sie zawzialem i zrobilem drogi na 100% na Ibizie.

Do tego puchar tez... no i wygralem jakies ch*jowego Lotusa :polew:

Oczywiscie znowu sa problemu z serwerami, gra nie chce mi sie odpalic jak mam podpieta konsole pod net :thumbdown:

Opublikowano

W końcu jakieś screeny tych aut, mogli by dać jakieś konkretne info na temat tego DLC :przebiegly:

Opublikowano

Akurat Exploration Pack ma być bezpłatny ;)

Opublikowano

DLC jest płatne ..TDU Sprzedaje bo gra jest Lipna :confused4:

A tam od razu lipna, gra jest fajna tylko trzeba jeździć w zgranej paczce bo jeździć bez celu to nikomu się nie chce, albo nonstop veyronem poginać po 400 km/h albo cały czas wyścigi :naughty:

Opublikowano

Po zakupie kasyna zostało mi trochę Atari Tokens, więc teraz spożytkowałem je na SuperSporta i Tricolore :evil:

Opublikowano

Ja dzisiaj zainstalowałem TDU 2 u siebie - jak na razie gra się całkiem fajnie. Liczyłem na więcej zmian w stosunku do pierwszej części ale gra się przyjemnie i o to właśnie chodzi :good:

Opublikowano

Koledzy gra ktoś na kompie? potrzebuje save, nie wiem czemu ale moj nagle zniknal:/ przeszedlem ibize i wyscig każdy, i na drugiej mapie mialem zdobyte licencje, nie chce mi sie grac od nowa.

Opublikowano

ASAP :naughty: As Soon As Possible :cool1: