pwiecek7 Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 witam. koledzy kupiłem tarcze do tyłu i zauważyłem w nich brak tarczy zębatej jak mniemam odpowiedzialnej za prace abs. można ją przęłożyc z starej tarczy czy trzeba dokupić, a może gość w sklepie złą mi dał.
Buba Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 witam. koledzy kopiłem tarcze do tyłu i zauważyłem w nich brak tarczy zębatej jak mniemam odpowiedzialnej za prace abs. można ją przęłozyc ze starej tarczy czy trzeba dokupić, a może gość w sklepie złą mi dał. w nowych tarczach nie masz tej "zebatki". wyjmujesz ze starej i przekladasz
pwiecek7 Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 no ale jak ją przełożyć, mi się wydaje jakby to jedna całość była, jest pordzewiałe wszystko wiec może ma ktoś patent jak to rozdzielić, bo nie chce aby mi pękła.
Bulik Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 no ale jak ją przełożyć, mi się wydaje jakby to jedna całość była, jest pordzewiałe wszystko wiec może ma ktoś patent jak to rozdzielić, bo nie chce aby mi pękła. wkładasz śrubokręt przez dziure na śrube i młotkiem go traktujesz (tylko tak ja z kobietą) nic na siłe wszystko młotkiem
Miszka82 Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 no ale jak ją przełożyć, mi się wydaje jakby to jedna całość była, jest pordzewiałe wszystko wiec może ma ktoś patent jak to rozdzielić, bo nie chce aby mi pękła. wkładasz śrubokręt przez dziure na śrube i młotkiem go traktujesz (tylko tak ja z kobietą) nic na siłe wszystko młotkiem dokładnie tak robiłem i zeszła ta zębatka z ABS-u
pwiecek7 Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Opublikowano 5 Marca 2010 no koledzy będę próbował, jak co to dam znać jak poszło
Rekomendowane odpowiedzi