...:::BRYLANT:::... Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 http://www.polskajazda.pl/Samochody/Skoda/Fabia/32999
I r o Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 a u mnie link nie bangla :gwizdanie: no u mnie też coś nie halo
keżor Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 jak dla mnie najładniejsza fabia brakuje tylko czarnego dachu w połysk no i pedały z RS'a ma
Młody Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Chodzi o kierownicę i gałkę reszta to nic ciekawego
1991Kamil Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Dla mnie shit, jak mógł zeszpecić taką wspaniałą kierownicę (pewnie była więcej warta niż cały samochód :>) A to z przodu z napisem "IL Trade Tuning" to co to jest, jakiś pokrowiec?
mile_end Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 to z przodu to BRA i raczej się tego nie krytykuję bo to cult co najwyżej można powiedzieć że nie pasuje do tego auta choć mi się podoba ale to może przez to że mam mega słabość do BRA BRA z angielskiego stanik biustonosz w tej aukcji jest dużo fajnych zdjęć aut z BRA http://www.allegro.pl/item942180854_bra_oslona_na_maske_fotki_zajrzyj.html
Kierownik Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Sory chopoki , ale mi to kompletnie sie nie podoba , wygląda jak naciągniete stringi grubej baby na maske...
truckmaniac Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Sory chopoki , ale mi to kompletnie sie nie podoba , wygląda jak naciągniete stringi grubej baby na maske... Popieram. Jak widzę ten cały "cult" BRA, to mi się kojarzy z jamnikiem sąsiadki wyprowadzanym na spacer w moherowym wdzianku
Młody Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Ale ma jakiś ciekawy film pod radiem ciekawe czy multi działa
grzes1150 Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Za mało zielonych znaczków skody Fajny wlew paliwa
Kowi87 Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Ciekawe ile rzeźby miał żeby tą kiere tam założyć
QRi Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 jak sie nie ma co sie lubi to sie wsadza co sie da
1991Kamil Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 to z przodu to BRA i raczej się tego nie krytykuję bo to cult co najwyżej można powiedzieć że nie pasuje do tego auta choć mi się podoba ale to może przez to że mam mega słabość do BRA BRA z angielskiego stanik biustonosz w tej aukcji jest dużo fajnych zdjęć aut z BRA http://www.allegro.pl/item942180854_bra_oslona_na_maske_fotki_zajrzyj.html Nie wiem, co kultowego w tym BRA. Dla mnie to zwykły wieś tuning, choć jak patrzę na te fotki, co mi pokazałeś, to w niektórych samochodach nawet mi się podoba. Można zamówić sobie takie coś z jakimś dowolnym napisem/wzorem? Jakbym miał np. S4 to takie bra z wyhaftowanym emblematem S4\RS4?
Rekomendowane odpowiedzi