ykk Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 koszt takiej rejestracji to chyba 1025zl za dwie sztuki i naklejke na szybe i znaczek [br]Dopisany: 30 Kwiecień 2008, 23:15 _________________________________________________http://pl.youtube.com/watch?v=m0vnuVNhWW4 <-- taki maly bonus ;] prawie v-max Co wtedy wskazywal FIS..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 10 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 nie pamietam .... na dniach sprawdze :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Maj 2008, 19:34 _________________________________________________http://www.youtube.com/watch?v=IcT_DISYCKw <-- [br]Dopisany: 10 Maj 2008, 10:35 _________________________________________________http://www.youtube.com/watch?v=5FaOcvzAzRg <--- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Nowak_zg ladnie ta butelka tancowala.. :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 10 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 tanczy jak jej zagram juz mam koncepcje na nowe car audio teraz tylko zbieram znowu fundusze .....(oczywiscie najpierw bedzie zderzak s4 ;p ) dojdzie jeszcze jeden taki sam woofer, drugi wzmacniacz i cala zabudowa bagaznika do tego otapicerowanie itp itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Nowak_zg to dopiero bedzie auto rodzinne.. :polew: lexus looki, spojlery, 15", sonary, progi, po prostu sam TJUNINK ]; Czyzbys cos wyrezal..? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 10 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 jeszcze przedni bez bocznych kratek, ale niedlugo kupie w aso[br]Dopisany: 10 Maj 2008, 13:12 _________________________________________________ Nowak_zg to dopiero bedzie auto rodzinne.. :polew: lexus looki, spojlery, 15", sonary, progi, po prostu sam TJUNINK ]; Czyzbys cos wyrezal..? :polew: hehe zmieniam styl bo za malo sie rzuca w oczy jakies tlumiki kupie, spojlery, progi, wloty, gej looki, sonarki i xenon 12000k ;] :polew: co do auta rodzinnego ;p mi tam bagaznik nie potrzebny wole woofery z tylu i tak tam prawie nic nie woze ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 tanczy jak jej zagram juz mam koncepcje na nowe car audio teraz tylko zbieram znowu fundusze .....(oczywiscie najpierw bedzie zderzak s4 ;p ) dojdzie jeszcze jeden taki sam woofer, drugi wzmacniacz i cala zabudowa bagaznika do tego otapicerowanie itp itd. jak juz mowa o car-audio : zeby bylo tak ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klima Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 odrywacz do szpachli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Od takiego łupania to plomby z zębów wypadają Co do lampek na tył ... to jest dopiero wersja " black " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 11 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 raggaman :kox: za***iste lampki mmmmm .... chyba wlasnie mi pomogles w podjeciu decyzji widzialem takie na jebaju ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 raggaman :kox: za***iste lampki mmmmm .... chyba wlasnie mi pomogles w podjeciu decyzji widzialem takie na jebaju ;] poka linka do tych lampek Ciekawy jestem czy wyglądaja tak samo jak te na tej RS Bo one wyglądają jak pomalowane sprayem .. jesli sa takie w oryginale sciemnione to masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 No sa takie. Przeciez Ci wysylalem linki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 No sa takie. Przeciez Ci wysylalem linki.. No nie pamiętam Coś tam wysyłałeś ..ale to były te ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 raggaman nie Tobie.. Nowakowi :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 raggaman nie Tobie.. Nowakowi :gwizdanie: Mi tez wysyłałeś jakieś linki ..spamersie stary juz zapomniałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 11 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 no pamietam ..... ykk pamietam bardzo dobrze ale te foto chyba pomoglo mi w podjeciu decyzji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 no pamietam ..... ykk pamietam bardzo dobrze ale te foto chyba pomoglo mi w podjeciu decyzji Wreszcie.. :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 no pamietam ..... ykk pamietam bardzo dobrze ale te foto chyba pomoglo mi w podjeciu decyzji Widzisz ...miałem Ci juz dawno to wkleić ale zapomniałem jakoś Jak ciemne to tylko takie :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 12 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 mam mam mam ...... wpadlem na nowy pomysl drewno na desce rozdzielczej i drzwiach pomaluje czarnym lakierem fortepianowym DOBRE ? bedzie to wygladalo tak np. jak w oplach w ktorych konsola i nieraz uchwyty drzwi sa pomalowane wlasnie tym lakierem. np. http://www.egmcartech.com/wp-content/uploads/2007/03/opel_corsa_opc_geneva_4.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 To czarne całkiem fajnie wygląda w tym oplu...ciekawy jestem efektu :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi