Reggi Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 mam mam mam ...... wpadlem na nowy pomysl drewno na desce rozdzielczej i drzwiach pomaluje czarnym lakierem fortepianowym DOBRE ? bedzie to wygladalo tak np. jak w oplach w ktorych konsola i nieraz uchwyty drzwi sa pomalowane wlasnie tym lakierem. np. http://www.egmcartech.com/wp-content/uploads/2007/03/opel_corsa_opc_geneva_4.jpg No źle to nie wygląda , ale tak wszystko na czarno ..ja bym kontrasty porobił Zrób sobie jeszcze czarne podświetlanie deski rozdzielczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 12 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 raggaman ... te auto ma byc czarne jak dla mnie za duzo na ulicach a4 ktore maja chrom pakiet felgi mam i w srodku jasna tapicerke .... http://www.audiostereo.pl/zalaczniki/338425_1.jpg <-- tutaj jeszcze widac obudowy glosnikow pomalowane lakierem fortepianowym ( dla mnie kozak ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 raggaman ... te auto ma byc czarne jak dla mnie za duzo na ulicach a4 ktore maja chrom pakiet felgi mam i w srodku jasna tapicerke .... http://www.audiostereo.pl/zalaczniki/338425_1.jpg <-- tutaj jeszcze widac obudowy glosnikow pomalowane lakierem fortepianowym ( dla mnie kozak ) Świete słowa , nienawidze chromu za dużo tego jeżdzi , Paweł , a znaczki malujesz ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Świete słowa , nienawidze chromu za dużo tego jeżdzi , Paweł , a znaczki malujesz ????? Tragizujecie Każdy ma inne fanaberie Maźnij te listewki .. ciekawy jestem efektu Kupujesz lampki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 12 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 hm nie starczy mi siana teraz na wszystko pierwsze co zrobie to zaloze zderzak od s4 i go pomaluje drugie to pomaluje te listwy tym lakierem fortepianowym trzecie to kupie grill od s4 i go zrobie na Iverson style ;] czwarte to poszukam progow od s4 i zaloze je z tylnym zderzakiem ktory mam ( no i to pomaluje ) piate moze kupie tylne lampy wreszcie szoste to zdejme wreszcie znaczek 1.9 tdi z tylnej klapy siodme rozbuduje car audio mam nadzieje ze uda sie to zrealizowac do konca wakacji ;] msc79 znaczki to jedyny element ktory zostawie srebrny w tym aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Ja bym znaczki tez mazną w czerń ..mat albo wysoki połysk Zdjąć znaczek 1.9 Tdi to 15 min . roboty :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Ja bym znaczki tez mazną w czerń ..mat albo wysoki połysk Zdjąć znaczek 1.9 Tdi to 15 min . roboty :th: przy czarnym aucie lepiej chyba wyglądałyby matowe[br]Dopisany: 12 Maj 2008, 10:39 _________________________________________________Paweł , te listwy beda klasa :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Pomysl, cos jeszcze z przednimi lampami.. Bo one sa jakies takie.. "chromowate"..? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Pomysl, cos jeszcze z przednimi lampami.. Bo one sa jakies takie.. "chromowate"..? :gwizdanie: Fakt Czarne środki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Keżor robił czarne srodki w ori Valeo wiec musisz do niego uderzyc , tu na forum gdzies było kilka zdjec z jego roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 13 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 widzialem .... ale kezor to wszystko chyba robil na "brudno" i nie wiem czy mu wyszlo potem na "czysto" na innych lampach.... z tego co pamietam to byl wtedy jakis problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 z białymi tez niczego sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 faktycznie , fajny kontrast , tylko w tym przypadku znaczek jest czarny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Tyle ze to eresa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Tyle ze to eresa.. no to prawie jak Nowaka TDI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 13 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 prawie ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 nalepil bys emblemat na tyl RS4 i co drugi laik by uwierzyl , fura nabiera rumiencow... kozak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 28 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 jest to film instrukatozowy do czego nadaja sie glosniki firmy ALPHARD ;] nie chcielismy nikomu sprzedawac tego szajsu ... wiec dalismy mu nadto mocy Ps. niedlugo zdjecia przodu ze zderzakiem s4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Czyzbys znowu musial zdzierac scieme z przednich szyb..? Czy po prostu ten film jest stary..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 28 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 ykk od wtedy nie mam folii ... zrobie na dniach ... ale jakos nie moge sie do tego zabrac a nie robilem bo pare dni temu mialem przeglad wiec nie chcialem placic extra zeby przeszedl z szybami wiec poczekalem bez do przegladu ... i teraz zrobie jakos niedlugo ps. na tym filmiku jest golf II z www.carmania.pl z maska obszyta skora i gruuuuuuubym car audio oraz rodzynek omega irmscher 3.2 v6 260KM ( na sprzedaz ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi