Nowak_zg Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 pucek2509 jesli nie widzisz w pierwszym poscie filmikow to to sa linki do tych filmikow do obejrzenia na youtube http://pl.youtube.com/watch?v=IcT_DISYCKw http://pl.youtube.com/watch?v=5FaOcvzAzRg&feature=related [br]Dopisany: 19 Sierpień 2008, 12:49 _________________________________________________dolozylem jeden filmik..... z Wiechlic 2008 ( na pierwszej stronie, w pierwszym poscie na samym dole ) jest to 1/4 mili z Oplem Astra GSI oraz 5 fotek w tym jedna jak sikam przy audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Nowak_zg to z tylu to jest brud czy przytarles gdzies..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 ykk chodzi ci o to na fotce gdzie sikam pod lewa tylna lampa ? ;> uznajmy to za brud.... a tak serio to uderzyl we mnie maly slupek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Nowak_zg no wlasnie tam gdzie oddajesz mocz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 no to mialem taki malutki incydent ..... ze byl slupek malutki sobie w ziemi ... i ani go w bocznych ani w tylnym lusterku nie moglem zobaczyc.... i jakos po zalozeniu tylnego zderzaka z s4 sobie w niego powolutku cofnalem .... a ze lakier byl swierzy to pekl i teraz jest taka mala buba niedlugo zrobie ... lub poczekam na kogos ( np jakas kobietke lub niedzielnego kierowce w daewoo tico LPG ) i zrobi mi to ktos ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Nowak_zg Zaloz sobie grill topora.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 wczoraj wlasnie ogladalem grill topor`a i stwierdzilem ze chce grill od RS`a bo ten od s4 niby fajny ale on ma za duzo srebrnego i chromu a jakos malowac go jednak nie chce z tego co widzialem to pare autek jest na forum ze zderzakiem s4 i grillem od rs`a i nie wyglada to zle wiec chyba jednak bedzie grill od rs`a ps. ale to jest ciezki temat z tym grillem dla mnie tak samo jak z tylnymi lampami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 jakie 18" wrzucasz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Iverson caly czas szukam fajnego wzoru czarno srebrnego jak znajde fajne z oponami na allegro to wciagne lub kupie nowe z usa i poczekam na paczke..... 18" lub 19" ale bardziej jestem za 18" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Jeśli z USA i czarno/srebrne to tylko ADR Do Twojej parówy jak znalazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 no juz po glowie chodzily mi ADR`y Battle Axe ( http://www.aspecwheels.net/Adrwheels/battlexe/10hblk/battlex.jpg ) ale narazie caly czas szukam czegos idealnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 no juz po glowie chodzily mi ADR`y Battle Axe ( http://www.aspecwheels.net/Adrwheels/battlexe/10hblk/battlex.jpg ) ale narazie caly czas szukam czegos idealnego Te mają za mało ramion .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 no juz po glowie chodzily mi ADR`y Battle Axe ( http://www.aspecwheels.net/Adrwheels/battlexe/10hblk/battlex.jpg ) ale narazie caly czas szukam czegos idealnego Te mają za mało ramion .. e tam ;p widzialem na paru a4 je ... jedna klubowa nawet jest na 18" ale bez gleby :/ ale jak jest gleba i te felgi to wygladaja dobrze wg mnie ale i tak poszukiwania trwaja nadal.... wiec jak macie jakies fajne wzory ( czarno srebrne ) na oku to mozecie rzucac na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 http://cgi.ebay.pl/23-Gemballa-fuer-Porsche-Cayenne-V6-S-Turbo-Touareg-Q7_W0QQitemZ190244747424QQihZ009QQcategoryZ9892QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Sorry za długi link Szkoda że takie duże i drogie A swoją drogą, Nowak słyszałeś o nowym przepisie dotyczącym przyciemniania szyb :gwizdanie: A nie podoba Ci się ten wzór felg? Widziałem na czarnym RSie robiły robotę http://cgi.ebay.pl/19-Alufelgen-Felgen-A3-8P-A4-8E-8H-Golf-1K-TT-RS4-A8_W0QQitemZ120295224622QQihZ002QQcategoryZ9892QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 23" nawet jakbym baaardzo chcial to nie wcisne do mojej b5 hehe aaa no i tyle siana tez nie wycisne z siebie na felgi )) jaki przepis ? serio cos weszlo nowego czy sobie jajca ze mnie robisz ? ja juz skrobalem przednie szyby ale sie nie poddam.... i przod zawsze bedzie ciemny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 jaki przepis ? serio cos weszlo nowego czy sobie jajca ze mnie robisz ? Dzisiaj mojemu znajomemu nie chcieli podbić dowodu w stacji kontroli pojazdów za tylko przyciemnione szyby tył boczne Podobno wchodzi w życie przepis, że nawet te na zadku nie mogą być przyciemnione ze względu na bezpieczeństwo... Ja tylko słyszałem to od 2 osób, ale nic nie wiem na 100% Lepiej poszukać... A te felgi Gemballa są też chyba 19'' :gwizdanie: [br]Dopisany: 25 Sierpień 2008, 23:36 _________________________________________________Panie Nowak tak te felusie wyglądają na czarnej RSie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 wiem wiem... znam te felgi swego czasu byly do sprzedania z oponami Pirelli 19" za 5500zl jakby sie takie udalo trafic w troche lepszej cenie to chetnie sie na nie przyczaje ewentualnie jeszcze z audi`owskich wzorow podchodzi mi wzor z rs4 b7 a jak nie to znowu jakis malo popularny wzor w czarno srebrnej tonacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 a może http://www.smartbay.pl/g9/c56/60663,ekskluzywne_nowe_alu_felgi_rh_-_ats-_artec__18calowe__alufelgi_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 jaki przepis ? serio cos weszlo nowego czy sobie jajca ze mnie robisz ? Dzisiaj mojemu znajomemu nie chcieli podbić dowodu w stacji kontroli pojazdów za tylko przyciemnione szyby tył boczne Podobno wchodzi w życie przepis, że nawet te na zadku nie mogą być przyciemnione ze względu na bezpieczeństwo... Ja tylko słyszałem to od 2 osób, ale nic nie wiem na 100% Lepiej poszukać... A te felgi Gemballa są też chyba 19'' :gwizdanie: [br]Dopisany: 25 Sierpień 2008, 23:36 _________________________________________________Panie Nowak tak te felusie wyglądają na czarnej RSie Rafał jakiś skwarów sie nałykałeś Co maja boczne szyby do kierowania pojazdem .. Nowak_zg Najlepsza recepta na felunek to wybrac oryginalny , mało spotykany wzór..i dostosować do swoich potrzeb W twoim przypadku ..malowanie feli na czarno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 no i caly czas szukam jakiegos wzoru ;p i sam nei wiem co do konca chce ( tak samo jak z grillem i lampami na tyl ) te felgi co pokazal rafalekx sa kozackie ale nie ma ich w 18" ale z drugiej strony chcialbym tez 18" z rs4 b7 lub jeszcze jakies inne w sumie to sam nie wiem .... [br]Dopisany: 26 Sierpień 2008, 14:06 _________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/felgi_i_opony/all_b5_szukam_felg_18_lub_19-t42915.0.html;new#new <-- a tutaj temat odnosnie felg do mojej audicy czekam na wasza pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi