slepy Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 ostatnio wymienilem ori wahacze koncowki drazkow lemfordera drazki lemfordera lozyska amory + sprezyny h&r klocki itd itp.... a teraz w ciagu najblizszych dwoch tygodni audiczka dostanie nowa przekladnie kierownicza oraz nowe przeguby ( jeden leciutko juz puka ... to wymienie oba ;p ) przekladni kierowniczej regenerowanej jakos do siebie nie preferuje wiec wszystko bedzie nowe i ori jak zawsze ogolnie to juz bede miec caly nowiutki zawias jak dasz rade to sypnij cenami wszystkich tych części na priva Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 wlasnie zamnotwalem nowy przerywacz stary pare dni temu strzelil i dziwnie mi kierunki klikaly ( taki metaliczny odglos przy kierunkowskazach i awaryjnych ) denerwowal mnie bo tak jakby jakas sprezynka tam sie obijala ( taki dzwiek ) wiec juz jest git.... aha i po raz kolejny polecam brac czesci od kolegi czaki22 z naszego forum ( ja juz kupilem lampy tylne poliftowe i teraz ten przerywacz... ceny dobre i produkt zgodny z opisem )[br]Dopisany: 13 Luty 2009, 19:01_________________________________________________slepy ceny poszly na pw dodam tutaj ogolnie ze calosc zawieszenia do b5 na ori czesciach lub dobrych firm (h&r) szukajac najtaniej jak sie da to 5000zl ( wahacze, sruby, drazki, koncowki drazkow, lozysko, 2x przegub, przekladnia, amory, sprezyny, robocizna, klocki ) do tego ostatnio doszly nowe opony 19", nowe felgi rs6, grill, przerywacz kierunkow, lampy tylne poliftowe hm... i pewnie jeszcze pare pierdolek[br]Dopisany: 13 Luty 2009, 19:09_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_roznica_w_wysokosci_zawieszenia_b5_ciekawostka-t66097.0.html;msg717880#new <-- a tu taka ciekawostka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 No to auto zostaje chyba na dluzej jednak? Bo nie wierze, ze wsadzajac ladnych kilka kilo pln sprzedaz go zaraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 narazie zostaje ... ale jesli znajdzie sie kupiec to caly czas jest do oddania ze sprzetem i 2 kompletami felg oraz dodatkowym nowym wzmacniaczem rockforda ( ktory czeka w domu wartym 4000zl ) + wszystkimi gratami ktore nagromadzilem za niecale 30 000zl licznik cofne na swoj koszt nawet ( zartuje )[br]Dopisany: 13 Luty 2009, 19:16_________________________________________________ogolnie i tak jej nie bede raczej wystawiac na sprzedaz bo jakos mega mi sie nie spieszy ze zmiana auta cena raczej zaporowa bedzie bo promocji nie mam zamiaru robic ze wzgledu na wklad wlasnej pracy, wklad $... ktory juz poszedl w te auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Pojezdzij rok-dwa, niech sie zamortyzuje chociaz czesc wydatkow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 no znajac zycie to pewnie tyle jeszcze pojezdze poniewaz i tak jej nigdzie nie wystawiam jesli sie znajdzie kupiec to pewnie ktos z forum lub jakis znajomy [br]Dopisany: 13 Luty 2009, 19:31_________________________________________________ps. gadalem z kolega o pneumacie do mnie ale nie bede montowac ze wzgledu na przebiegi jakie roczne robie ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 To ile Ci rocznie wychodzi? Robisz jakies trasy, czy lansujesz sie po miescie tylko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 14 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 miedzy 40 000km a 60 000km w sumie to tylko jezdze dla swojej przyjemnosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krotki Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 60 kkm rocznie dla przyjemności... - Paweł -a może chcesz na tym zarobić??? - jest taki jeden patent... .....TAXI..... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 nie przejmuj się - to nie jest dużo... kuzyn a4 1Z zrobił 60kkm przez pół roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 60 kkm rocznie dla przyjemności... - Paweł -a może chcesz na tym zarobić??? - jest taki jeden patent... .....TAXI..... :polew: a po jezdzie wychodziliby i nie przejmuj się - to nie jest dużo... kuzyn a4 1Z zrobił 60kkm przez pół roku hehe ja sie nie przejmuje [br]Dopisany: 14 Luty 2009, 12:18_________________________________________________wlasnie wrocilem bez dowodu rejestracyjnego 7 raz mnie zatrzymala policja ( a raczej zawrocila specjalnie za mna .... i mnie gonila ) ze wzgledu na moje przednie szyby poweidzialem ze nie zeskrobie ;] wiec znowu mi polecial dowod 7 raz za szyby hehe w ciagu ostaniego czasu dodatkowo pan Policjant uwaznie zauwazyl ze nie mam gasnicy, postojowki nie dzialaja oraz nie mam podswietlenia tablicy rejestracyjnej bardzo spostrzegawczy i ambitny byl... po czym wpisal mi mandat 50zl hehe w walentynki rok temu chyba tez skrobalem folie ale przynajmniej 13 piatek nie byl pechowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mA4ciek Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Ty to masz przejścia z tymi niebieskimi :gwizdanie: nie zdrapuj tego, załatw sobie przegląd i tyle Albo kup sobie dwie nowe boczne szyby i na zmianę zakładaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Ty to masz przejścia z tymi niebieskimi :gwizdanie: nie zdrapuj tego, załatw sobie przegląd i tyle Albo kup sobie dwie nowe boczne szyby i na zmianę zakładaj Dobry pomysl z drugim kompletem szyb :> Ja jakos mam szczescie tez mam przyciemnione i to bardzo :gwizdanie: juz rok jezdze i jest ok ,ale przy kazdej kontroli kiedy misiek wyskoczy z lizakiem odrazu obydwie opuszczam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 nie zdrapuje przeciez .... ja tez opuszczam ale troche dziwne przy mrozach opuszczac obie ale zapalilem swiatlo we wnetrzu to i tak zobaczyl ze ciemne po prostu w zielonej gorze moje auto i ja juz nie mam zycia brawo dla ambitny policjantow .... TFU ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freon Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Pawel, napisz mi prosze, czy te Twoje tylne lampy sa ori? Jak ich szukales? Bo na moich przedliftowych sa znaczki OOOO Audi, a wiele ofert na Allegro z poliftowymi jest no-name. Czy myslisz ze lepiej jechac na gielde i sprawdzic samemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 ja mam ori lampy i na nich pisze VALEO a tylnie tez sa ori... a jak ich szukalem ? kupilem u kolegi czaki22 z tego forum mysle ze najlepiej kupic u kogos zaufanego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Nowak a jak Cię kontrolowali i czepiali się wszystkiego co popadnie to nic nie mówili na xenio? Masz 6000K i nie czepiali się że to nie ori? Sprysków nie sprawdzali czy działają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tas2die4 Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 No ladnie nowak, u Was w zielonej to strasznie cieci na te szyby, czasem do Nas przyjezdzaja i tez trzepia wszystkich. BTW, jak Ci sie jezdzi w ten snieg na letnich 19'? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 16 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Nowak a jak Cię kontrolowali i czepiali się wszystkiego co popadnie to nic nie mówili na xenio? Masz 6000K i nie czepiali się że to nie ori? Sprysków nie sprawdzali czy działają? nie :gwizdanie: No ladnie nowak, u Was w zielonej to strasznie cieci na te szyby, czasem do Nas przyjezdzaja i tez trzepia wszystkich. BTW, jak Ci sie jezdzi w ten snieg na letnich 19'? no w zg to chyba najbardziej w pl sa cieci na szyby ... i na mojego avanta co nie zmienia faktu ze i tak nie sciagne folii na stale i sie nie poddam no wlasnie lipnie sie jezdzi a zimowki zawiozlem juz do kolegi do garazu .... i teraz jest ciezko 235mm na sniegu letnie nie bardzo daja rade .... bo ani nie moge przyspieszac ani skrecac ani hamowac wiec np. dzis auto sobie stoi na parkingu wczoraj na spocie zostaly zamontowane postojowki i podswietlenie tablicy z tylu gasnice dzis kupie i jutro jade na przegladzik i dowodzik wraca do mnie ( na pare dni pewnie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 hahaha Nowak.. jezdzi sie za***iście:D ... 200KM/h w miejscu mowi samo za siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi