kazik87 Opublikowano 25 Lipca 2017 Opublikowano 25 Lipca 2017 Jedyne co spowalnia klape to pompka ppdcisnieniowa. Jesli klapa ci opadla bez hamowania sprawdz pompke.Zobacz czy ten plastikowy kołek nie wypadlWysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka
Nawigator11 Opublikowano 28 Lipca 2017 Opublikowano 28 Lipca 2017 witam mam troszke inny problem mianowicie klamka od schowka nie odbija po otwarciu i puszczeniu bolec sie nie wysuwa z obudowy i tym samym nie zamyka schowka wyjąłem klamke jest cała nic nie urwane ale czy powinna tam byc jakaś sprężynka odpychająca aby po otwarciu i zamknięciu bolec wypychało i blokował zamkniecie schowka ?? pozdrawiam
AZIK Opublikowano 28 Lipca 2017 Opublikowano 28 Lipca 2017 trza rozpołowić klapę schowka, przeszlifować wodziki w miejscach prowadnic - takich prostokątnych obejm, albo same wodziki, poskładać do kupy, skleić, zamontować na auto jeżeli tego nie robiłeś - hmmm... jest duża szansa że będzie problem... odezwij się na pw, podam Ci nr tel. i podpowiem co robić..
Nawigator11 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 schowek ogarnięty zawiozłem i pospawali mi do kupy pozdrawiam
kacperbdg Opublikowano 18 Września 2017 Opublikowano 18 Września 2017 (edytowane) Pękł i u mnie ;D odrazu wziąłem się za rzeźbienie nawiercony otwór prowadzący małym wiertelkiem na początku wywiercone większym żeby główka śruby weszła do końca i wkręcony czarny długi wkręt . Wszystko zalane klejem dwuskładnikowym . Jutro jeżdżę kupię poxipol wypełnię dziurę wyszlifuje i psikne czarnym lakierem Edytowane 18 Września 2017 przez kacperbdg
dresik86 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 (edytowane) witam i mnie to dopadło wiecie może czy ktoś z Poznania lub okolic naprawia takie zawiasy??? albo jaka śrubę dodać średnica oraz jakie wiertła??? Edytowane 17 Kwietnia 2018 przez dresik86
AZIK Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Może nie Poznań ale odezwij sie na priv. Może pomogę w problemie.
Judzik Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 ja skorzystałem z oferty na znanym portalu handlowym. zrobili super, nic nie widać, wszystko działa elegancko, jak nówka. a co najważniejsze szybka realizacja usługi
AZIK Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Również mogę pomóc w ogarnięciu tego tematu. Zapraszam na pw.
wybaczmi Opublikowano 23 Maja 2019 Opublikowano 23 Maja 2019 Kto ma coś sprawdzonego do posmarowania tego tłoczka???
Onyks Opublikowano 8 Listopada 2019 Opublikowano 8 Listopada 2019 Co myślicie o takiej naprawie ? Ktoś ma to u siebie w aucie ? Dwa metalowe zawiasy schowka Audi A4 B6 B7 SEAT EXEO NAPRAWA Zabrzeg • OLX.pl WWW.OLX.PL Profesjonalna naprawa schowka oraz klamki Audi A4 model b6, b7 od roku...
AZIK Opublikowano 9 Listopada 2019 Opublikowano 9 Listopada 2019 Przekręć do mnie. Może pomogę w tym temacie. A masz bliżej z Kato do Tychów albo pisz maila [email protected] Nr na priv poszedł
rafcix1221 Opublikowano 26 Listopada 2019 Opublikowano 26 Listopada 2019 Może trochę nie w temacie, mam problem z nie działającym podświetleniem schowka, ktoś może powiedzieć w jaki sposób włącza się podświetlenie po otwarciu schowka? Co jako pierwsze powinienem sprawdzić?
rafcix1221 Opublikowano 26 Listopada 2019 Opublikowano 26 Listopada 2019 Żarówkę sprawdziłem jako pierwszą, bardziej to zamieniłem lampkę w schowku na drugą bo mam ori led vw, wiec to od razu wykluczam
AZIK Opublikowano 26 Listopada 2019 Opublikowano 26 Listopada 2019 Hej za zapalenie żarówki odpowiedzialny jest tłoczek wspomagający opuszczanie klapki. Zdejm osłonę przy desce/kokpicie po prawej stronie (od strony drzwi pasażera) Zobaczysz tłoczek, odepnij wtyczkę i zewrzyj jakimś kablem oba przewody we wtyczce. Jeśli zadziała podświetlenie schowka to coś z biegunami w tłoczku. Możesz go też wyciągnąć i oblookać po tym zabiegu. Jeśli nie zadziała to ... to pisz....
rafcix1221 Opublikowano 26 Listopada 2019 Opublikowano 26 Listopada 2019 Właśnie po zdjęciu tej osłony czegoś mi brakuje przy tym tłoczku, jest ktoś w stanie zrobić zdjęcie jak to ma wyglądać?
AZIK Opublikowano 26 Listopada 2019 Opublikowano 26 Listopada 2019 Wejdź na google albo allewmordedrogo i wpisz tloczek schowka audi a4 b6 b7 Szybciej tak znajdziesz niż ktoś zejdzie do auta pobawi sie w demontaż i zrobi zdjecia. 1
rafcix1221 Opublikowano 26 Listopada 2019 Opublikowano 26 Listopada 2019 Dzięki wielkie, przyczyna znaleziona.... tłoczek w ogóle nie był połączony z drzwiczkami schowka przez co podświetlenie nie działało oraz drzwiczki spadały na kolana pasażera
AZIK Opublikowano 27 Listopada 2019 Opublikowano 27 Listopada 2019 To sobie go przesmaruj lekko bo możliwe ze ktos go specjalnje odłączył żeby zawiasa nie urwać. Tak tylko pisze żebyś wiedział.
Rekomendowane odpowiedzi