zibun Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 witam zakupiłem auto z silnikiem 2.8 - gdzie jest symbol silnika - jak go zweryfikowac czy to 2.8 193km - czy ten silnik odcina zapłon? przy max rpm? dzieki z góry
ROBERT Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Na wlepce w bagażniku jest symbol silnika i na osłonie rozrządu, albo podaj VIN na PW
Dev Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 takie masz mozliwości: AFC, AAH, ATX, ACK,ALG, AMX, APR, AQD, :> :> :> :> :> :> :> tak jak Kolego powyzej napisał, oznaczenie bedzie na wlepce w bagazniku
zibun Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 naklejki w bagazniku brak. nie wiem jaki to silnik teraz w nim drzemie i nie wiem jak mam zweryfikować ten co jest pod maska??
zibun Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 sprawdzałem i nie mam naklejek a chciałbym sie dowiedziec co za silnik jest pod maska
Dev Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 naklejki w bagazniku brak. nie wiem jaki to silnik teraz w nim drzemie i nie wiem jak mam zweryfikować ten co jest pod maska?? w/g VIN-u i ETKI - ACK
ROBERT Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Samochody z rynku szwajcarskiego to bardzo często samochody po powodziowe, aczkolwiek nie twierdzę, że w Twoim przypadku tak musi być Brak naklejki o czymś jednak świadczy ... :gwizdanie:
zibun Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 była bita w pupe pewnie dlatego nie ma naklejki
Rekomendowane odpowiedzi