Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Dziwny przypadek,ale ciekawy z doladowaniem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Ostatnio robilem logi znajomemu w A6 AFN.Auto jedzie jak jakis afn po DOBRYM chipie.Jedno co mnie zdziwilo to, ze jak wciskal gaz do oporu na byle jakim biegu.To Turbo ladowalo prawie 1.1 bara i tutaj uwaga,gdzie SPECIFIED MAP(czyli zadane cisnienie) pokazywalo 1948(czyli seria).Turbo jest jak dla mnie seryjne.Niby nie ma nic grzebane.Niewiem jak to jest zrobione moze sztanga podregulowana,chetnie sam bym sobie takie cos zrobil,efekt jest bardzo zadowalajacy.Jeszcze mozna wziasc pod uwage ze A6 Avant jest ciezszy od A4.Pozdrawiam

Opublikowano

moze ktos już kiedys zrobił chip-sa :mysli: :mysli:

Opublikowano

moze ktos już kiedys zrobił chip-sa :mysli: :mysli:

Tak,czekawie jak,chyba nie doczytales mojego posta.Zadane cisnienie jest 1948 a laduje 2070.Jedno drugie wyklucza.Jakby byl chip to by bylo zadane np 2070 i wtedy by sie zgadzalo.Dodam ze nie jest to wina przycinajacego sie turba,od razu od niskich obrotow laduje idealnie tyle samo.Czyli niecale 1.1 bara

Opublikowano

poszukaj boxa pod maska bo wlasnie tak to wygląda ,bo one tyle wlasnie daja mniej wiecej [br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 20:19_________________________________________________a i pokarz logi bo bez podlania paliwem to samym podniesionym cisnieniem na turbinie nic sie nie uzyska