mirozmc Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Chcialbym zapytac co sadzicie o napisie wlasnego imienia literkami 3D. Tzn z jednej strony napis A4 a z drugiej wlasne imie:) com?? pozdrawiam:)
Miszka82 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 jak dla mnie osobiście to ale jak tobie się podoba to
slepy Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 nie i chooj , szczerzę nie widzi mi się to, nie ma jak czysta klapa, jedynie OOOO
wojtas-audi Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Mozna jeszcze dolozyc 16V , ABS, ESP, itd itp
Michał Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 numer buta i dokładna data rozprawiczenia też mogłaby być niezła :naughty:
slepy Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 no dobra starczy tego :gwizdanie:, wątek do zamknięcia, jak Ci się podoba to rób badziew, ale do Audi to nie pasuje
majkel_majki Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Ja osobiście nie widzę w tym nic złego, imię, nazwa firmy czy adres www naklejone znakami 3D spotykam czasami na naprawdę drogich autach.
MoorPH Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Wszystko jest kwestią gustu.. Jak dla mnie odpada..
Dibo Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Zauważ że ludziska ściągają nadmiar oznaczeń z tylnej klapy. Ty chcesz iść w drugą stronę U mnie by to nie przeszło, ale z chęcią zobaczę to u kogoś innego. Odnośnie imienia to są klubowe ramki gdzie istnieje możliwość doklejenia imienia
grubcio1980 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Jak wyżej!To twoje autko i zrobisz jak będziesz chciał,ale trochę choinka będzie :gwizdanie:
Pulpit Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 a ja ja tam wole golutką klapę nawet bez oooo chociaż aktualnie poczyniłem mody napisem +5 KM napis: "BOŻE ZEŚLIJ DESZCZ" a tak poważnie to ja nawet naklejki klubowej nie nakleję ramka to jedyny element gdzie może być coś napisane
Rekomendowane odpowiedzi