Thom4s Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Norka, nie masz problemów z przeglądami za FMIC w NL? Szukałem ori Avus'ów 17" 8J ET35, ale dostać takie graniczy z cudem.
rafalekx Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Szukałem ori Avus'ów 17" 8J ET35, ale dostać takie graniczy z cudem. eeee tam Ja kilka miesięcy temu kupiłem można powiedzieć nówkę sztukę z zapasu za 200 zł a komplecik dorwałem od kumpla
norka Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Norka, nie masz problemów z przeglądami za FMIC w NL? w NL wszystko jest dozwolone np. hidy w zwyklych lampach, albo przelotowy tlumik, zeby tylko nie byl dziurawy po drodze [br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 18:06_________________________________________________po półrocznej przerwie pochwale sie nowymi modami tlumik od 1.8T i listwy S4 cieżko zrobic samemu i w takich warunkach, ale niema rzeczy niemozliwych musze jeszcze gdzies dorwac dokladke na dwa wydechy najlepiej S-line i to by bylo jak narazie na tyle z modów zewnetrznych
laki83 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 no norka to teraz pojechałes po bandzie wydech podszedł bez problemowo?
norka Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Byl maly problem bo gość nie mógl znalezc kuriera który przewiózl by to w calosci i przeciol rure od prawego tlumika w poniedzialek zalozylem wydech na zlączce, wczoraj poprawialem go bo bylo nierówno a dzisiaj go zdemontowalem i kolega mi to zespawal i teraz jest
RS Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Tak patrze na te felgi i na bialo tez by sie niezle prezetowaly....
prezeswita Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 Siema Norka fajna sprawa te dwa wydechy ja tez wruciłem na A4 B6 w Q :> fajna sprawa jednak audi to audi a nie passat pozdrawiam.
RS Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 A tak ogolnie to nie szykuje sie jakaś impreza?
norka Opublikowano 3 Września 2011 Autor Opublikowano 3 Września 2011 Siema Norka fajna sprawa te dwa wydechy ja tez wruciłem na A4 B6 w Q :> fajna sprawa jednak audi to audi a nie passat pozdrawiam. ja wiedzialem ze tak bedzie wlasnie wczoraj sie zastanawialem czy Ty masz jaszcze tego paska czy nie, znajac Ciebie to tym AUDI-kiem tez dlugo nie pojezdzisz :> A tak ogolnie to nie szykuje sie jakaś impreza? tak, za jakies trzy godziny robimy z SoMeSem grilla nad woda w Willemstad,
prezeswita Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 No tym audikiem raczej pojezdze duzej bo jest wszytko to co chcialem no i Q i niesamowicie piekny kolorek z palety S4 :>
mech15 Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 No tym audikiem raczej pojezdze duzej bo jest wszytko to co chcialem no i Q i niesamowicie piekny kolorek z palety S4 :> pochwal się!!
norka Opublikowano 5 Września 2011 Autor Opublikowano 5 Września 2011 cool, a co za tydzien robicie? a co bys chcial zebysmy robili?
RS Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 No wiesz...- jest 11 Wrzesnia... MTV ma chate wolna..... Miriami jest na Polonia Palais... :kox: http://www.polonia-palais.de/polonia.html
prezeswita Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 nowy nabytek :>[br]Dopisany: 08 Wrzesień 2011, 16:54_________________________________________________Może byc Norka??
norka Opublikowano 8 Września 2011 Autor Opublikowano 8 Września 2011 nowy nabytek :>[br]Dopisany: 08 Wrzesień 2011, 16:54_________________________________________________Może byc Norka?? wpadnij kiedys na spota pochwalic sie
prezeswita Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 Ok bede w NL po 20tym wrzesnia to sie odezwie pozdro.
Rekomendowane odpowiedzi