Opublikowano 23 Kwietnia 201610 l Kolego. Najpierw wypinasz kostkę od strony drzwi. Później wypinasz purpurowe zabezpieczenie i wypinasz resztę kostki ze slupka A w kierunku wewnątrz auta
Opublikowano 23 Kwietnia 201610 l Ta kostka ma zabezbieczenie. Musisz przesunąć tą rórzową cześć do przodu lub w tył w zależności które dzrwi to są a potem naciśnąć w dół drugie zabezpieczenie górna część czrnej wtyczki. To wszystko jest widoczne między drzwiami a słupkim.
Opublikowano 30 Października 20169 l Cześć!w spisie gratów potrzebnych do montażu pamięci lusterek jest joystick czy też regulator lusterek o nr 8EO 959 565 A... czy można go podmienić na wersję chrom z A4B8 o nr 8KO 959 565 E (4-pozycyjny)??
Opublikowano 31 Października 20169 l Tak z b8 pasuje, mam taki założony. Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 31 Października 20169 l Tak z b8 pasuje, mam taki założony. Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Dzięki kolego, ale widzę że Ty masz b7, a ja b6 i jesteś pewien że pasuje?Pytam bo niby b6 i b7 jest prawie to samo, ale np z przełącznikiem świateł "auto", albo klimatronikiem nie są kompatybilne i różne jaja wychodzą a jak chcę dorzucić coś z b8 to jeszcze łatwiej o wtopę
Opublikowano 31 Października 20169 l Powinno pasować na 99% numery są prawie takie same. Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 31 Października 20169 l Powinno pasować na 99% numery są prawie takie same. Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka ok, dzięki kolego:) a przełącznik lusterek też masz w chromie?
Opublikowano 19 Listopada 20169 l Tak Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Panowie, nie mogę połączyć się z modułem pamięci, kabel z pewnego źródła, cany Oki, panel sterowania wybudza cany i słychać przekaźnik w sterowniku, k linia podpięta I też sprawdzona. Cały czas mam sterownik nie odpowiada co gorsze nie działa sterowanie elektryką fotela. Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 19 Listopada 20169 l Ooo witaj guru Niestety nie, ledzwia działają sterowanie pozycja już nie do sterownika prąd dochodzi, sterownik z cabrio Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Edytowane 19 Listopada 20169 l przez karol1981
Opublikowano 19 Listopada 20169 l Autor Le Ooo witaj guru Niestety nie, ledzwia działają sterowanie pozycja już nie do sterownika prąd dochodzi, sterownik z cabrioWysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Sterowanie odcinkiem lędźwiowym nie jest realizowane przez sterownik memo. Zakładając, że wiązka jest OK - możliwe, że padnięty masz moduł. Podmienić na inny i sprawdzić czy działa.
Opublikowano 19 Listopada 20169 l Ale bez kodowania powinno działać sterowanie? Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 19 Listopada 20169 l Autor Ale bez kodowania powinno działać sterowanie? Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Nie - memo nie jest tu kodowane w magistrali danych. Zakładasz i działa. Edytowane 19 Listopada 20169 l przez Bart-S
Opublikowano 19 Listopada 20169 l Czyli mam uwalony sterownik? , a tilt lusterka działa na samym zapłonie czy muszę auto odpalić? Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 19 Listopada 20169 l Autor Czyli mam uwalony sterownik? , a tilt lusterka działa na samym zapłonie czy muszę auto odpalić? Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Nie wiem czy masz uwalony sterownik - trzeba to sprawdzić. Tilt działa po zapłonie.
Opublikowano 20 Listopada 20169 l Temat chyba wyjasniony, kupiłem moduł od cabrio nie obsługujący pamięci tylko udogodnienie przy wysiadaniu, niestety sprzedawca zdarł etykietę w taki sposób że w numerze nie było widać literki A na końcu numeru, dodatkowo ten moduł ma zamiast 32 pin gniazda niebieskiego, szare. Niestety kupiłem go ponad pół roku temu i już nie zwrócę, szukam nowego modułu pamięci. Poniżej zdjęcie jakiego modułu unikać Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 12 Marca 20179 l Witam ponownie, Mam pytanko jak sprawdzić czy w silniczku działa pamięć? Podłączyłem silniczek oparcia z 4 PIN i manualne sterowanie działa, a pamięć nie. Reszta silniczków działa poprawnie. Sprawdzałem na górnych pinach (tych mniejszych) rezystancję i nie ma nic - tak jakby układ był przerwany. Czy tak powinno być? (Sprawdzałem w trakcie pracy silniczka i na postoju).
Opublikowano 12 Marca 20179 l Godzinę temu, bartez napisał: Witam ponownie, Mam pytanko jak sprawdzić czy w silniczku działa pamięć? Podłączyłem silniczek oparcia z 4 PIN i manualne sterowanie działa, a pamięć nie. Reszta silniczków działa poprawnie. Sprawdzałem na górnych pinach (tych mniejszych) rezystancję i nie ma nic - tak jakby układ był przerwany. Czy tak powinno być? (Sprawdzałem w trakcie pracy silniczka i na postoju). w silniczku nie ma pamieci. Pamiecia steruje sterownik. Jesli podlaczyles silniczek i dziala to dobry znak. Ale sama wymiana silniczkow niestety to nie pelny modzik
Opublikowano 12 Marca 20179 l 13 minut temu, MiGsu napisał: w silniczku nie ma pamieci. Pamiecia steruje sterownik. Jesli podlaczyles silniczek i dziala to dobry znak. Ale sama wymiana silniczkow niestety to nie pelny modzik Moda całego zrobiłem i ogólnie cała pamięć działa. Brakowało mi tylko silniczka oparcia z 4 PINAMI. Teraz gdy go już zdobyłem i włożyłem to jak np. nacisnę jedynkę w drzwiach to fotel powraca do ustawień ale oparcie nie. Gdzie szukać przyczyny?