Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BRD] Aktualny tygrysowoz...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tygrys podaj nam numer części - osłony w silniku co masz po prawej i lewej stronie albo choć od jakiej wersji to jest? od jakiego silnika?

ja kupiłem podszybie od RS4 i pasuje idealnie.

Opublikowano
  • Autor

moje nie sa idealnie dopasowane, wiec nie wiem czy moge polecac. :mysli:

Opublikowano

wrzuc jakies fotki?

zależy mi szczególnie na prawej osłonie, co jak sie wlewa płyn to nie leci jak coś na bebechy.

widziałeś może któres ze świateł Dectane na żywo w sedanie?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

moje nie sa idealnie dopasowane, wiec nie wiem czy moge polecac. :mysli:

co masz na mysli nie sa idelanie dopasowane sa jakies szczeliny? nie dolegaja do karoserii czy sa jakies luzy mialem w zamiarze sobie takie czerwone zamowic ale teraz sie zastanawiam

moglbys jakies szczegolowe zdejcia z tego niedopasowania wkleic??? w sumie zrobienie takich z a6 wyjdzie w takiej samej cenie jesli nie spitole czegos :))

czy bladze w temacie ??

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Autko ładne, ale coś mi się nie chce wierzyć w to Twoje 405 Niutków...

pozdro

Opublikowano
  • Autor

SIEMIAN- najwyrazniej jest potrzeba nowych modow :evil: Do nastepnego zlotu letniego (bo na zimowym chyba kresek nie bedzie- chyba ze nosem :polew: ) sie nad czyms pomysli, ale chyba naped na 4 lapy by mnie jeszcze bardziej zwolnil.... :mysli:

Chyba bede musial sie nad k04 zastanowic.... :decayed:

Opublikowano

k04 do diesla? :decayed: :decayed:

Opublikowano

pozdro

ja bym powiedzial to tak , 405 Nm to on ma , pytanie tylko jak dlugo :decayed::wink4:

Opublikowano

pozdro

ja bym powiedzial to tak , 405 Nm to on ma , pytanie tylko jak dlugo :decayed::wink4:

czyli nie liczy się wielkość a długość :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

pozdro

tak na prawde to liczy sie jakosc :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

k04 do diesla? :decayed: :decayed:

Nie no, chyba nie :decayed:

Ale ta z 3,0 TDI (tych nowszych) juz powinna chyba podejsc, co? Zdaje sie to jest GT 22? :cool1:

W sumie to nigdy nie robilem tego auta pod cwiare, lub zeby miec szybsze od innych tylko zeby wygodnie i tanio jezdzic i tak jezdzi. Spalanie w normie i z wyprzedzaniem problemow nie ma. Tyko jeszcze czasmi zrobie sobie cos (jak ten zawias) pod jazdy na Torze Nordschleife.

Ta cwiara to byla dobra zabawa, ale fakt- robi apetyt na wiecej :kox:

To jest tak jak moj znajomy tuner powiedzial: wszystkiego w jednym aucie i tak nie bedziesz mial, dlatego: Jedno do upalania, a drugie do jezdzenia.

Z Audi do upalania, dobra baza bylaby jego i moim zdaniem poliftowa S3, ale ja mysle ze jeszcze tansza baza bylaby A4 B5 1,8T Quattro. (TURDZI- STI tez jest :kox: , ale nie na moja kieszen :evil: )

Opublikowano

Z Audi do upalania, dobra baza bylaby jego i moim zdaniem poliftowa S3

S3 = haldex -> do upalania ? chyba zartujesz.........

Oj tam od razu STI , Tygrys kup sobie impreze GT 99 , w DE juz mozna tanio kupic cos co sie trzyma kupy , a ci sie jaja skurcza jak jezdzi auto ktore a tylko 218 km.Dotej pory uwazam ze to naj bardziej meskie subaru :cool1:

Opublikowano

Tygrys rezaj Q ..widziałeś jaka różnica :kox:

Opublikowano

dowiem sie czegos wiecej na temat dectane?? chcialem sobie ten wynalazek kupic ale drecza mnie ponizsze pytania:

--- co masz na mysli nie sa idelanie dopasowane sa jakies szczeliny? nie dolegaja do karoserii czy sa jakies luzy mialem w zamiarze sobie takie czerwone zamowic ale teraz sie zastanawiam

--- moglbys jakies szczegolowe zdejcia z tego niedopasowania wkleic??? z a6 nie moge robic bo trzeba tüv a tego mi nikt nie odbierze! wrr co za po... kraj

Opublikowano

lampy mocno parują..i słabo świecą..do fury tygrysa założyłbym tylko wyrezane ori z a6..

Opublikowano

lampy dectane są brzydkie!! Tygrys rezaj z A6

Opublikowano

z a6 nie moge robic bo trzeba tüv a tego mi nikt nie odbierze! wrr co za po... kraj

bez jaj, za 400 - 500 zeta mozesz miec komplet ori lamp z a4 ktore bedziesz zakladal na przeglad... :cool1:

zreszta jestem ciekaw czy ktorys diagnosta zalapie ze to nie ORI lampy;]

a co do rezania to oczywiscie zapraszam ;]

Opublikowano

z a6 nie moge robic bo trzeba tüv a tego mi nikt nie odbierze! wrr co za po... kraj

bez jaj, za 400 - 500 zeta mozesz miec komplet ori lamp z a4 ktore bedziesz zakladal na przeglad... :cool1:

zreszta jestem ciekaw czy ktorys diagnosta zalapie ze to nie ORI lampy;]

a co do rezania to oczywiscie zapraszam ;]

OLO -- ja bym byl chetny jak najbardziej --> allleee w tym psim kraju jesli masz cos bez tüv'u na samochodzie tracisz ubezpieczenie samochodu -- bo jest niedopuszczony do ruchu! i przy najmniejszej kolizji pokrywasz swoje auto i koszy ktore zrobiles i wtedy jestes bardzo gleboko w pewnej czesci ciala do ktorej slonce nie dochodzi :)))

dlatego wchodzi w rachube tylko i wylacznie cos co ma homologacje :(

polska to piekny kraj tam jak swieci juz jest miod :)))

Opublikowano
  • Autor

Lampy to mi parowaly tylko na zlocie :decayed: (moze to przez te ilosci wodki tam plynacej :mysli::kox: )

Diody w porownaniu do rezanych slabiej swieca w dzien, a w nocy to juz taz roznica nie byla taka widoczna. Rezane maja lepszy stop i ta szczelina nie jest taka widoczna (miedzy lampa z klapy i zewnetrzna) , ale znow jezeli chodzi o kierunek i przeciwmgielne to przewyzsza rezane (tak mysle, chyba ze rezacze cos jeszcze wymysla :tongue4: ) A niedopasowanie jest w miejscu gdzie styka sie zewnetrzna lampa z wewnetrzna (ociera troche przy zamykaniu, ale mozna spilowac )

Brysio ma racje- moze przy przegladzie nie podpadna, ale po wypadku lustruje auto ubezpieczalnia, a oni na bank to znajda, bo dzieki temu zaoszczedza pare tysiakow... :kwasny:[br]Dopisany: 08 Wrzesień 2010, 13:25_________________________________________________

lampy mocno parują..i słabo świecą..do fury tygrysa założyłbym tylko wyrezane ori z a6..

...i Quattro :decayed:

(mocno mnie tym zainfekowales), ale chyba 2 latka mina zanim sie zdecyduje... :kwasny:[br]Dopisany: 08 Wrzesień 2010, 13:26_________________________________________________

Z Audi do upalania, dobra baza bylaby jego i moim zdaniem poliftowa S3

S3 = haldex

S3 jest na Haldexie? Nie wiedzialem... - nie to zmienia postac rzeczy... A jak wyglada sprawa z B5 1,8TQ ?

Opublikowano

Parę fotek z Jarosławca. Śmiem twierdzić, że chyba najładniejsze autko zlotu.

White is the new Black.

IMG_4069.jpg

IMG_3984.jpg

IMG_4059-1.jpg

IMG_4045.jpg

IMG_4093.jpg

IMG_4415-1.jpg

IMG_4002.jpg