pawelwor Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Miały być klipy, na których siedzi tapicerka drzwi, ale przyszło coś takiego, a że miałem trochę więcej gratów z ASO, to to mi jakoś umknęło... Próbowałem znaleźć po obrazku do czego to może być, ale coś nie bardzo mi to idzie... Numerem na opakowaniu się nie sugerujcie, możliwe, że to nawet nie od B5... Może ktoś poznaje to? Jak będę wiedział do czego to służy to pójdę się wykłócić o wymianę ZDJĘCIE
Pawlo 2004 Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Hmm... to mi wyglada na jakieś nakrętki plastikowe a nie klipsy, ale do czego to nie mam zielonego pojęcia
pablo_9 Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 etka mi pokazuje, że to element tapicerki drzwi
laki83 Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 jeżeli w środku tego czegoś masz gwint to ja stawiam na nakrętki trzymające tapicerke...ale spodu auta ....ostatnio wymieniałem filtr paliwa w swoim B6 to plaskikowa pokrywa tego filtra była takim czymś przykręcona
Lukaszxxx Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 A ja cos takiego widzialem przy demontarzu oslon plastikowych ktore sa w miejscu prawego tylnego tlumika :>
davidoff82 Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 A ja cos takiego widzialem przy demontarzu oslon plastikowych ktore sa w miejscu prawego tylnego tlumika :> ja mam takimi przykręcone tapicerki w bagażniku, w okolicach lamp, mysle że koledzy z B5 wiedzą o czym piszę
Pawlo 2004 Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 A ja cos takiego widzialem przy demontarzu oslon plastikowych ktore sa w miejscu prawego tylnego tlumika :> Tez o tym pomyślałem, ale tam są metalowe a to jest plastikowe
pawelwor Opublikowano 13 Marca 2010 Autor Opublikowano 13 Marca 2010 jeżeli w środku tego czegoś masz gwint to ja stawiam na nakrętki trzymające tapicerke...ale spodu auta ....ostatnio wymieniałem filtr paliwa w swoim B6 to plaskikowa pokrywa tego filtra była takim czymś przykręcona W środku nie ma gwintu etka mi pokazuje, że to element tapicerki drzwi Nie sugerujcie się numerem na opakowaniu, bo to nie jest to
Lukaszxxx Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Tez o tym pomyślałem, ale tam są metalowe a to jest plastikowe A tu bys sie zdziwil bo u mnie byly plastikowe
Rekomendowane odpowiedzi