kry2503 Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Witam, czy wie ktoś co oznacza taki komunikat na fisie, oczywiście nie chodzi o te otwarte drzwi tylko o dystrybutorek przy wlewie paliwa, pozdrawiam
piotrsob1 Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Może niezamknięty wlew paliwa ............
ROBERT Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Może niezamknięty wlew paliwa ............ Pierwsze słyszę, ale jak się przyjrzałem obrazkowi z zoom'u to nawet, nawet
steve69 Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Może niezamknięty wlew paliwa ............ Z ciekawości aż polazłem do swojego samochodu Po otwarciu klapki wlewu paliwa i włączeniu zapłonu, a później uruchomieniu silnika, brak na FIS tej ikonki. No to odkręciłem w ogóle korek od wlewu paliwa i znowu zapłon i uruchomienie silnika, i ikonki ponownie brak. Chyba, że to jakaś extra opcja była i nie każdy to ma... -- Pozdrawiam. Sławek
kry2503 Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 Klapka była zamknięta, ale zapomniałem wspomnieć, że to był jeden z wielu komunikatów wizualnych i dźwiękowych informujących o awarii pompy podciśnienia układu hamulcowego (vacumpompa), brak wspomagania, w każdym razie myślałem że znam wszystkie komunikaty na fisie, na forum chyba jeszcze nie spotkałem się z takim, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi