Opublikowano 8 Grudnia 20169 l Gdzie można kupić on-line oryginalne podzespoły ? Allegro.pl, Amazon.de ? Ile dzisiaj trzeba dać za taki zestaw? Czy ktoś montował zamienniki i jest zadowolony ?
Opublikowano 9 Grudnia 20169 l sprawdzalem w aso koszt nowego ramienia i zaslepki z q5 w okolicach 150zl
Opublikowano 9 Grudnia 20169 l Dziękuję. Czyli za komplet trzeba będzie liczyć z 200 zł. On Line tego chyba nigdzie nie kupię? Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Opublikowano 9 Grudnia 20169 l Możesz szukać po nr oem ale w aso masz pewność że kupujesz oryginał Wysłane z Tapatalka
Opublikowano 13 Grudnia 20169 l Online na getem.plDzięki, na tej stronie komplet wychodzi jakieś 190 zł z przesyłką. Masz może doświadczenie z nimi, ile trzeba czekać na przesyłkę i czy faktycznie to oryginalne części? Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Opublikowano 13 Grudnia 20169 l Online na getem.plDzięki, na tej stronie komplet wychodzi jakieś 190 zł z przesyłką. Masz może doświadczenie z nimi, ile trzeba czekać na przesyłkę i czy faktycznie to oryginalne części? Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Oryginały. Czeka się niestety długo bo biorą bezpośrednio z magazynów w Kassel Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 13 Grudnia 20169 l A ile mnie więcej, tydzień, czy dłużej? Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Opublikowano 14 Grudnia 20169 l Nie wiem co widzicie w tych wycierczkach od Q5 to, ze niby lepiej zbiera watpliwa kwestia jak nowa to czy aero czy szkieletowa to kazda dobrze dziala, a po paru miesiacach to szkieletowa chociaz nie trzeszczy jeszcze pozostaje aspekt wizualny, ktory ori b6 mi bardziej odpowiada ale to kwestia gustu a o nich sie nie dyskutuje ;-) Edytowane 14 Grudnia 20169 l przez Gość
Opublikowano 15 Grudnia 20169 l Podzielam twoje zdanie odnośnie trwałości po prostu jest taka sama w obu przypadkach. Nowa wycieraczka zawsze działa lepiej niż stara. O co chodzi z tym trzeszczeniem ?
Opublikowano 15 Grudnia 20169 l A ile mnie więcej, tydzień, czy dłużej? Sent from my GT-I9505 using Tapatalk W getem ostatnio na zamówienia czekałem około miesiąca i taki jest realny czas u nich. Zdarzało się że przychodziło coś po 2 tygodniach ale ostatnio raczej około miesiąca.
Opublikowano 15 Grudnia 20169 l halasuje jak powraca przy mniejszym deszczu jest to irytujace przy zwyklych wycieraczkachch tego nie zauwazylem
Opublikowano 15 Grudnia 20169 l Tzn podskakuje na szybie ? Przynajmniej moja tak robi. Mam nowe pióro muszę je zmienić.
Opublikowano 30 Stycznia 20179 l Nie wiem dlaczego ale u mnie ori ramie od b6 wycieraczka jakas boschowska i drugi rok bez mazow z tylu... szczescie chyba mam ?
Opublikowano 17 Lutego 20179 l Zakupilem caly komplet wycieraczki w ASO. Problem mam taki, ze dysza psiuka wszedzie tylko nie na szybe. Ani kropli nie zostaje na szybie :/ Czy to wina dyszy? Znalazlem nr dyszy do tej wycieraczki z q5. Zalatwi to sprawe? nr : 8K9955985A
Opublikowano 17 Lutego 20179 l Dyszę możesz regulowaćWysłane z iPhone za pomocą TapatalkW jaki sposob?
Opublikowano 17 Lutego 20179 l pewnie igłą w dziurce [emoji6] To jest sposob czy patent? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 18 Lutego 20179 l To jest sposob czy patent? [emoji3]Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkNo innego sposobu raczej nie ma. Długa igła w dyszę (są dwie) i ustawiasz kierunek "psikania"Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk