Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Street Kill's czyli pojedynki "na trasie"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

natomiast 0-100km/h jakieś 6-6,3sek

:gwizdanie: pożyjemy...zobaczymy :gwizdanie: :cool1::decayed:

Opublikowano

ja stoję sobie na światłach robię szatańskie oczy w kierunku gościa obok .....gość rusza z piskiem a ja ruszam ziewając sobie .... :decayed:

Opublikowano

ja stoję sobie na światłach robię szatańskie oczy w kierunku gościa obok .....gość rusza z piskiem a ja ruszam ziewając sobie .... :decayed:

ciesz się...ze mną już nikt nie chce się brać na światłach...wszyscy maja zawsze spuszczone głowy... :cool1:

Opublikowano

ciesz się...ze mną już nikt nie chce się brać na światłach...wszyscy maja zawsze spuszczone głowy... :cool1:

zależy czym jedziesz .... bo jak Ewką to zrozumiałe .... ale z Siwkiem pewnie czasem start był co ? :naughty::decayed:

Opublikowano

zależy czym jedziesz .... bo jak Ewką to zrozumiałe .... ale z Siwkiem pewnie czasem start był co ? :naughty::decayed:

czasem ale rzadko :decayed:

Opublikowano

Poź, Ty tu nie pjerdu-pjerdu tylko godoj że :decayed:

Jaki ino czasy czeszesz, Zią ?

Zero-STO?

Jedna/Czworta?

:decayed:

Opublikowano

Poź, Ty tu nie pjerdu-pjerdu tylko godoj że :decayed:

Jaki ino czasy czeszesz, Zią ?

Zero-STO?

Jedna/Czworta?

:decayed:

Nie mierzyłem :embarrassed::cool1:

Opublikowano

Zero-STO?

Jedna/Czworta?

ad1 16.00s

ad2 35.00s

...i Poziek chce 1.9 w dizlu kupić :cool1::decayed:

Opublikowano

akcja: trasa gorzów wlkp. - poznań

auto jeszcze wtedy b5 1.8T seria 150

wychodze z terenu zabudowanego 50-60km/h

za mną dwa cwanaiaki w srebrnej vectrze gts siadają na zderzak, ja w palnik 2,3,4 i troche zacząłem im odchodzić ale zwolniłem i przy 170km/h wyprzedzają mnie na sygnale.

straty - pincet złoty i dziesięć punktów

wnioski - nie ścigajcie się jak nie jesteście pewni że facet z tyłu niema czasem kamerki za oknem

:decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

mozesz sie przynajmniej nagraniem pochwalic :polew: i wystapic w tvnturbo :polew:

Opublikowano

wniosek raczej- nie scigac sie z vectrami, passatami, mondeo, megane itp itd :naughty:

ja mialem niedawno akcje z dwoma cwaniakami w czerwonej calibrze :wallbash:

siedli mi na tylku, wiec zaczalem im odchodzic, na krzyzowce ja ruszylem spokojnie, a oni za mna z wielkim piskiem opon i kupa dymu, odszedlem im sporo,a wyprzedzili mnie na kolejnym skrzywowaniu na podwojnej ciaglej :kwasny:

debile.

ale i tak najlepsze bylo,jak ostatnio kilku cwaniakow w taxowce chcialo sie ze mna scigac na swiatlach... gdy bylem motorem :decayed:

ludzka glupota nie zna granic :gwizdanie:

Opublikowano

seria jest 6.9 więc po programie może tyle być :cool1:

Opublikowano

seria jest 6.9 więc po programie może tyle być :cool1:

hehe seria rs4 b7 niby jest 12-sekundowym autem na 1/4

ile w tym prawdy chyba każdy z nas wie :naughty:

ponad marketingowe liczby z katalogu audi radzę zawsze zweryfikować wszystko na ulicy :wink4:

Opublikowano

akcja: trasa gorzów wlkp. - poznań

auto jeszcze wtedy b5 1.8T seria 150

wychodze z terenu zabudowanego 50-60km/h

za mną dwa cwanaiaki w srebrnej vectrze gts siadają na zderzak, ja w palnik 2,3,4 i troche zacząłem im odchodzić ale zwolniłem i przy 170km/h wyprzedzają mnie na sygnale.

straty - pincet złoty i dziesięć punktów

wnioski - nie ścigajcie się jak nie jesteście pewni że facet z tyłu niema czasem kamerki za oknem

:decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

no to Cię objechali :gwizdanie:

Opublikowano

jak latam motorem to raczej mnie nie objeżdzają - kilku przedstawicieli próbowało ale zwąchali tylko dym z podwójnego ukł wydechowego.

Opublikowano

BMW 320d, siedział na pupie od kilku kilometrów aż przyszedł czas na długą prostą - wyprzedził mnie przy ok 160km/h. :kox:

btw. pozdrawiam kierowce z czarnej Audi A5 która śmignęła mi jak strzała w drodze na Kłodzko. :hi:

Opublikowano

niedawno przykleila mi sie do tylka A6 w budzie C4 2.6l , gosciowi chyba sie strasznie spieszylo, mega kreta droge pokonywalem na granicy przyczepnosci kol i strasznie mocno mu odchodzilem, dalem sie wyprzedzic dopiero na dluugiej prostej, bo nawierzchnia byla beznadziejna, nie chcialem felg rozwalic, na prostej, rownej drodze pewnie gosc szedlby za mna w miare rowno

Opublikowano

Ja dwa razy wydymałem tą samoą beemke 318is 140ps.

Czarne coupe z ciemnymi szybami i anteną cb na klapie. To była ustawka przez cb. :kox:

Opublikowano

ja też ostatnio szedłem od świateł za jakąś tuningowaną bmw 5 :) ale byłą zrobiona bardzo przyzwoicie ;)

stałęm za nią na światłach i podpuszczałem :D nie wiem jaki miał silnik ale jak ruszał to poszedł dym spod kół ,pomajtał d*pą i poleciał :)

cały czas równiutko szliśmy :evil:

a kiedyś sie ścigałem na mokrym z 3 litrowym 3000GT :) (diód ma pełno w ch..) i na parkingu pod silesią dojechał jakąś minute po mnie (akurat też tam jechał ) podchodzi i pyta sie co tam mam za silnik , a ja mu zwykłe 1.9tdi :D , a on : no ale pewnie quattro :polew::wink4:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Co do wyścigów w audi to pamiętam tylko jak jadąc do centrum, na skrzyżowaniu jechał przede mną mercedes c 270 cdi, jechaliśmy lewym pasem i skręcaliśmy w lewo, ostro ruszył zobacyzłem że prawy pas wolny i chciałem go wyprzedzić on to przyuważył i też widać, że przydusił bo chmurę puścił to ja też dawałem ostro i tak szliśmy równo aż do następnych świateł w mieście około 160 km/h ( w mieście na 50 km/h), koleiny takie że podwoziem od czasu do czasu przyhaczyłem, ale tak to można powiedzieć, że jest remis bo ani on się nie wysunął.

A dawno też na światłach stanąłem równo z a8 dosyć starawa 1998 maks 2000 r. wiadomo było o co chodzi po tym jak pomruczał silnikiem napewno v8, wystartować udało mi się szybciej, ale powyżej 40 km/h jak zawył i wyrwał, do prędkości 120 km/h był ponad dwie długość przede mną potem odpuściłem.

Ale mam ciekawsze kille:

jechałem daewoo tico 1999 rok 41 KM 796 cm^3 670 kg ( ze mną prawie 800 kg) i na światłach obok mnie stanął peugeot 607 2.0 hdi chyba 136 KM ale ponad 1600 kg :D i do 70 km/h nie był w stanie mnie wyprzedzić jechaliśmy obok siebie. A wczoraj brat opowiadał jak q7 chciało wyprzedzić jego tico, nie wie jaki silnik był w q7. Q7 ustawiło się na pasie do skrętu ale chciało jechać prosto ze świateł, brat wyrwał tico już na pomarańczowym i dusił ile mógł i q7 musiało wjechać za niego.