Buba Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 ciekawe jak hamuja te mikody wygad maja sam sie zastanawialem nad takimi do siebie
boberek Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2010 powiem ci w sobote sam jestem ciekawy
jedrekx Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 ciekawe jak hamuja te mikody mój brat ma Mikody w 245 konnej Maździe i dają radę
Wąski Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 nie nie zartowałem naklejki sa i w najbliższym czasie zostają i możecie se pisac i pisać nie rusza mnie to to tak po Amerykańsku [br]Dopisany: 24 Czerwiec 2010, 08:43_________________________________________________ ciekawe jak hamuja te mikody wygad maja sam sie zastanawialem nad takimi do siebie dobrze ,ta firma produkuje i tez sprzedaje pod innymi markami co Polskie nie musi byc złe
boberek Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2010 no ludzie mówią ze pekają czy cos tam jak nie zobacze to nie bede sie przejmował Zimmerman tez miał pękać i mi w audi jakos jezdzi bardziej mnie zastanawia róznica w hamowaniu 256 a 280 bo hamulce i tak były żyleta to teraz będzie masakra [br]Dopisany: 24 Czerwiec 2010, 09:11_________________________________________________Taki zestawik przyszedł Przód Mikoda GT 280 mm + Ferodo Premium Tył Mikoda GT 232 mm + Ferodo Premium a tu porównanie
adamooo Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 żebyś przez przednią szybę nie wyleciał.. i uważaj teraz na dupsko żeby Ci ktoś nie wjechał
rafalekx Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 boberek gdzieś się schował? Oglądaliśmy z Kowiaczkiem (Kowi87) to Twoje czerwone małe autko, a żeby pogadać czy coś to nie bo szanownego Pana nie było przy aucie Na żywo i przy innych oklejonych w podobny sposób autkach naklejki nie robiły tragedii A poza tym to czerwone Lupko fajne Ale dach w szachownicę mi się widzi tam
rafalekx Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Chociaż czysty był ? jako tako Nie licząc tych zaschniętych ptasich kleksów na masce i dachu, takich tygodniowych powiedzmy... Bo twarde jak kamień już chyba wżery są :gwizdanie: I tych całych boków w dużych kropach smoły - jakby po drodze na Ułęż przejechał po świeżej wylewce na drodze :gwizdanie: To tak poza tym nawet czysty był
Wąski Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 boberek gdzieś się schował? Oglądaliśmy z Kowiaczkiem (Kowi87) to Twoje czerwone małe autko, a żeby pogadać czy coś to nie bo szanownego Pana nie było przy aucie Na żywo i przy innych oklejonych w podobny sposób autkach naklejki nie robiły tragedii A poza tym to czerwone Lupko fajne Ale dach w szachownicę mi się widzi tam CZYLI szachownica
lukaszr Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 jako tako Nie licząc tych zaschniętych ptasich kleksów na masce i dachu, takich tygodniowych powiedzmy... Bo twarde jak kamień już chyba wżery są :gwizdanie: I tych całych boków w dużych kropach smoły - jakby po drodze na Ułęż przejechał po świeżej wylewce na drodze :gwizdanie: To tak poza tym nawet czysty był Powiedz, że sobie żartujesz, bo mi normalnie ciśnienie skoczyło.
rafalekx Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Powiedz, że sobie żartujesz, bo mi normalnie ciśnienie skoczyło. Poważnie mówię CZYLI szachownica Ja tylko powiedziałem co bym tam widział, bo dachu w szachownicę jeszcze nie ma Nie licząc tej szachownicy z kleksów ptasich
lukaszr Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Poważnie mówię Utłukę go, Kokos będzie go trzymał, a ja go będę lał.
rafalekx Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 A może on chce iść w rost? :gwizdanie:
boberek Opublikowano 26 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2010 Łukasz czysty był i jest włąsnie wróciłem z garażu czyściełem te ptasie kupy szpachelką nie chciały zejść musisz cos z tym zrobić bo ryski zostały dziś lupo na obwodnicy Garwolina poleciało budzikowe 215 km/h musiąłem hamować na GPSie niedosyt 198 km/h [br]Dopisany: 26 Czerwiec 2010, 22:50_________________________________________________ A może on chce iść w rost? :gwizdanie: nie nie aluminum nie rdzewieje [br]Dopisany: 26 Czerwiec 2010, 22:53_________________________________________________PS. Hamulce miazga tył sie podnosi jak hamuje
rafalekx Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 nie nie aluminum nie rdzewieje wszystko da się zrobić Widziałeś na zlocie dzisiaj, różne pomysły mają Właśnie, jak Ci się podobało? Byłeś od rana, bo ja dopiero zobaczyłem Twoje autko koło 15-16
boberek Opublikowano 26 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2010 byłem tak od 11 auto małe i widać nie było szczerze jak na zlot to delikatna kaszana ale to tylko majówka kilka fajnych aut masa wieśniaków i aut zepsutych tjuningjem lepiej niż w zeszłym roku bo nie padało
Rekomendowane odpowiedzi