Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 TDI] Achatgrau + svart-matt pakke, SESJA Z SUZI :D (str. 4)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

no tak ale łatwo jest pogadać komuś kto nie ma silnika z mocą 90 PS.. i to jeszcze silnik AHU.. żeby to jeszcze AHH bylo to mozna by było pchać kasę bo wydajna pompka :evil: a AHU to AHU.. a co do tego B6 to bardzo odległa przyszłość także jeszcze B5 dostanie ode mnie trochę sałaty :) no chyba że spodoba mi się już na maksa to się z nią prędko nie rozstanę..

a co do B6 to armistead masz rację co do bixenonów i ledow na tył.. seryjne lampy na tyle w tym modelu to dla mnie przegięcie (brzydszych nie widziałem).. w B5 już mi bardziej się podobają te poliftowe :przebiegly:

Opublikowano

dobra zmiana auta też taką zrobiłem tylko że z kombi :good:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

tak jak obiecałem jest zrobione foto z alumami..

eaf8344f50058ad8m.jpg

na razie trochę słabo widać ostatnio wykonane prace i felgi ale jak będzie odpowiednie tło to będą lepsze zdjęcia

Opublikowano

Mój brat ma identyczne 18' :naughty:

NUvAJ.jpg

Na żywo wyglądają lepiej. Gdyby miały rozstaw śrub pasujący do audi to pewnie bym mu zabrał :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

no widzisz a jak miałem zrobione foty samych felg w piwnicy to marudziłeś że wyglądają jak kołpaki a teraz sam byś takie chciał :naughty: chyba mogę być z siebie dumny że takie wybrałem :evil:

a tak na poważnie to żałuje że nie szukałem od razu 18" :confused4: bo te juz wyglądają na jakieś małe ale może to tylko takie wrażenie dlatego że nie mam jeszcze gleby.. a na przyszły rok i tak będę myślał o większej feldze :slina:

Opublikowano

Zdjęcia nie oddają ich uroku. Jak brat kupował 18 to też mówiłem, że wyglądają jak kołpaki. A na żywo, robią wrażenie :good:

Opublikowano
  • Autor

chłopaki poradźcie mi.. odłożyłem trochę kasy i nie wiem jaki mod wykonać w pierwszej kolejności.. jest dylemat pomiędzy końcówkami 216 a glebą?? dodam że silnik AHU 90 PS więc mocy brak :wallbash: ale na wiosnę założyłem alu 17" i stoi jak koza :wallbash: może doradźcie.. i jak Wy to załóżmy u siebie robiliście?? co u Was było pierwsze w kolejności??

proszę o pomoc w podjęciu decyzji bo nie wiem czy iść w moc czy w zawias :wallbash:..

dziś znalazłem fajny zawias i mnie on kusi tylko szczegółów na jego temat nie znam http://www.moto.allegro.pl/item1010284575_zawieszenie_sportowe_audi_a4_95_01_50_50mm.html

Opublikowano

Napisze i tu moje zdanie :naughty:

Jedno i drugie potrzebne, kupujac 216ki będzie trzeba zrobic program do tego bo będzie nieżły kocioł w serii za tobą :gwizdanie: czyli 2tys trza mieć odłożone :wink4: z drugiej strony zawiecha na wakacje by sie przydała skoro masz juz 17ki i auto jest jak koza, inwestujac w moc, obnizysz auto pewnie na zime :mysli:

w sumie ciezki wybór bo jedno i drugie wpłynie na jazde, wtryski to koszt 4 razy wiekszy niz ten zawias :gwizdanie: ja bym chyba zakupił sprężyny duży wydatek to nie jest, a wakacje niebawem, odłożył byś kase na wtryski i odrazu program a takto bedziesz jeżdził na kozie i puszczał niezłego bąka :naughty:

Opublikowano

Napisze i tu moje zdanie :naughty:

bedziesz jeżdził na kozie i puszczał niezłego bąka :naughty:

ja yebie :polew: :polew: :polew:

ale prawde pisze :)

Opublikowano

:hi: Felga super , ładnie się prezentuje... :good: Z kolorkiem się fajnie zgrywa :rolleyes:

:good: Gratulejszons...

Opublikowano
  • Autor

dobra chopy.. dzięki za porady a w szczególności Kowiemu :cool1: jak się kiedy spotkamy to masz u mnie piwo :gwizdanie: gdyby nie Ty to końcówki byłyby już w drodze do mnie :naughty: ale.. jednak na wakacje gleba przyda się jak nic innego.. głównie jeżdze sam więc te 90 PS na razie musi starczyć.. jakieś 2-3 miechy i wtedy pójdą wtryski..

Kowi spójrz z drugiej strony na ten czarny dymek po niewystrojonych 216.. ktoś jedzie za mną i myśli taka fura a jaki dym - na bank w silniku dużo modów że taka chmura :polew:

Dzięki za miłe słowa o moich felach.. jak je zobaczyłem przed kupnem od razu w nich się zakochałem :slina: tyle że teraz bogatszy o doświadczenia i teorię z forum.. brałbym od razu 18" ;(

Opublikowano

Kowi spójrz z drugiej strony na ten czarny dymek po niewystrojonych 216.. ktoś jedzie za mną i myśli taka fura a jaki dym - na bank w silniku dużo modów że taka chmura :polew:

Ja tam bym inaczej pomyślał :naughty:

Opublikowano
  • Autor

no chyba nie porównasz A4 do trabanta :polew:
Opublikowano

Nie no ale A4 z chmurą z tyłu tak jak za jelczem to raczej nic przyjemnego, miałem tak jak mi padł czujnik temp paliwa :kox: z tyłu mgła za mną i brak mocy z dołu :disgust:

Opublikowano

Nie no ale A4 z chmurą z tyłu tak jak za jelczem to raczej nic przyjemnego, miałem tak jak mi padł czujnik temp paliwa :kox: z tyłu mgła za mną i brak mocy z dołu :disgust:

na vagu cos wywalalo?? :mysli:

Opublikowano

na vagu cos wywalalo?? :mysli:

nie

Ale wchodziłeś w logi i patrzyłes na temp paliwa i u mnie -39C w ciepły słoneczny dzień :naughty:

Opublikowano

a co Karolku szukasz problemu u siebie?

Opublikowano

ogolnie fajna,ale te alu nie pasuja

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

nie spodziewałbym się że zj***** czujnik temp paliwa potrafi tyle namieszać :shocked:[br]Dopisany: 30 Kwiecień 2010, 07:52_________________________________________________

ogolnie fajna,ale te alu nie pasuja

kwestia gustu :kox: ale uwierz mi że na żywo wyglądają o wiele lepiej niż na fotach[br]Dopisany: 30 Kwiecień 2010, 07:54_________________________________________________witam, dorzucam nowe foto, które zostało zrobione na SPOCie w Augustowie :)

dsc7351.jpg

Opublikowano

miałem tą felgę też 17 :wink4:

ale w peugocie 206 na glebie.. tam robiła szał :decayed: