lapek85 Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 Mam możliwość wymiany foteli, moich "placków" na sportowe, Oba komplety w tych samych kolorach tapicerek, stanie idealnym z roku 2000, z poduchami i grzanymi d*pami. Ile warte są te fotele ile można rozsądnie dopłacić??? mam takie (zdjęcia podglądowe) chce takie
bakuś Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 A jak wygląda sprawa ich "wyposażenia"? Mają poduchy, grzanie d*py? Tzn inaczej... jeśli są takie same jak Twoje pomijając kształty ja bym dopłacił max 2-3 stówki.
Miszka82 Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 A jak wygląda sprawa ich "wyposażenia"? Mają poduchy, grzanie d*py? Tzn inaczej... jeśli są takie same jak Twoje pomijając kształty ja bym dopłacił max 2-3 stówki. baqu przecież kolega napisał, że grzane i z jaśkami a ile dopłacić hmm jak najmniej targuj się
bakuś Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 O kurde, faktycznie, a czytałem NIBY UWAŻNIE cały tekst i mi to umknęło jakoś... sorry
lapek85 Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Opublikowano 20 Marca 2010 baq_didila czytałeś uważnie, tylko ja po Twoim pierwszym poście uzupelniłem braki, odnośnie poduch i granych d*p :>
lapek85 Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Opublikowano 23 Marca 2010 koleś chce 400zł, wiec odpada, szkoda kasy, lepiej zbierac na skóry
Miszka82 Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 koleś chce 400zł, wiec odpada, szkoda kasy, lepiej zbierac na skóry tyle dał jeden kolega z forum i nie dorzucał swoich więc olej temat
querro7 Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 lapek85 skoro ich nie bierzesz moglbys mi dac namiar na te fotele??? Wyslij na priv please.
wojtas-audi Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 400zl to normalnie za takie fotele chca Inna sprawa ze na allegro ciezko dorwac w takim kolorze
majkel_majki Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Cena 400 zł za kubełki w dobrym stanie z podgrzewaniem jest rozsądna. Ja za jasne grzane kubły w stanie nówka plus kanapa zapłaciłem trochę więcej i do tego jechałem przez pół Polski w najgorszych śniegach :gwizdanie: Trafić na allegro odpowiednie fotele, szczególnie w nietypowym kolorze i dobrym stanie graniczy z cudem, prawie sam zajechany szmelc albo syfiaste skóry za chore pieniądze
lapek85 Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Opublikowano 25 Marca 2010 foteli nie biorę, zdecydowałem, ze ważniejsze jest przerobienie hamulców, 312 przód i 256 tył fotele są do wzięcia za oddaniem starych w niemczech w Mönchengladbach na ulicy Schellingstrasse, w komisie, koleś chce 100euro, mówi po niemiecku/angielsku miasto oddalone od szczecina o min. 750km także specjalnie z PL nie opłaca się jechać
Rekomendowane odpowiedzi