Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No w LU jest 2x Architektura krajobrazu wnętrz nie znalazłem :gwizdanie: będziem myśleć jak to ścierwo skończe :kox:

Niewiem ile za te wtryski Jarucki chce :no:

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Chce ktos 100% sprawne wtryski 216ki :przebiegly:Jarucki ma na handel, jak cos to PW do niego :hi:

ile te wtryski? :gwizdanie: :decayed:

Ja w tym roku zakończyłem edukacje.

To tak jak ja :naughty::good::drunk:

W LU nie widziałem takiego kierunku z magisterka ale jeszcze sie rozejrze mam czas :rolleyes:

W sumie tam tylko jest Politechnika o kierunku architektura i urbanistyka

Oj mi sie wydaje że na PL nie ma architektury wnętrz :mysli: Ale architektura wnętrz może być na KULu albo na Akademii Rolniczej zwanej od niedawna Uniwersytetem Przyrodniczym :decayed: Na AR i na KULu na bank była architektura krajobrazu i wydaje mi się że gdzieś była wnętrz :mysli: Gdzieś kiedyś coś czytałem. A jak coś to architektura na PL jest na moim wydziale :) Bo ja kończyłem WBiA :cool1:

Luzik :beer1:

A co kończyłeś i gdzie? Bo może się znamy a tak to tu anonimowo :naughty:

Opublikowano

Budownictwo na Politechnice :wink4:

Opublikowano

Budownictwo na Politechnice :wink4:

No to może być ciężko się znać. Choć może kiedyś przechodziliśmy koło siebie z piwem na juwenaliach :polew:

Opublikowano

No to może być ciężko się znać. Choć może kiedyś przechodziliśmy koło siebie z piwem na juwenaliach :polew:

możliwe :naughty:

Opublikowano

Tyle osób z Lublina i okolic. Może się stykniemy kiedyś na jakiegoś małego spota;>

Opublikowano

Tyle osób z Lublina i okolic. Może się stykniemy kiedyś na jakiegoś małego spota;>

Ja już nie jestem w Lublinie :wink4: Całe 5 lat byłem i nikt klubowych spotów nie chciał :thumbdown: A teraz jak się wyprowadziłem to tyle chętnych... :naughty: Ale jakoś bliżej wiosny można zrobić coś konkretniejszego z jakimś ognichem albo coś w tym stylu :good: Może w styczniu znowu LKA będzie robić serduszko na zamkowym z okazji WOŚPu to pewnie się wybiorę :good:

Opublikowano

no to z kim jadę :polew: ;(

Opublikowano

Do wiosny kupisz se jakiś rower :decayed::friends:

Opublikowano

Wpadaj do lublina to Cię zabiorę :kox:

Opublikowano

a kedy spot? w LPU?

;(
Opublikowano

a kedy spot? w LPU?

;(

Znam to, na pierwszy spot LRY nie przyjechałem z podobnego powodu.

Opublikowano

Ja już nie jestem w Lublinie :wink4: Całe 5 lat byłem i nikt klubowych spotów nie chciał :thumbdown: A teraz jak się wyprowadziłem to tyle chętnych... :naughty: Ale jakoś bliżej wiosny można zrobić coś konkretniejszego z jakimś ognichem albo coś w tym stylu :good: Może w styczniu znowu LKA będzie robić serduszko na zamkowym z okazji WOŚPu to pewnie się wybiorę :good:

e ja myślę, że jednak trzeba założyć wątek spotów w Lublinie i po prostu się spotkać

bo rzeczywiście inaczej nigdy się nie odbędzie

Proponujecie jakąś datę??

Opublikowano

e ja myślę, że jednak trzeba założyć wątek spotów w Lublinie i po prostu się spotkać

bo rzeczywiście inaczej nigdy się nie odbędzie

Proponujecie jakąś datę??

Jest odpowiedni wątek :) Spotów wojewódzkich albo lubelskich. To ja odgrzebuję temat spotów wojewódzkich i rzucać tam propozycje:

link -> http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=57380.0

Opublikowano

Teraz przed swiętami podejrzewam cięzko bedzie ale może po nowym roku takie klubowe uczczenie nowego roku :kox:

Opublikowano

Teraz przed swiętami podejrzewam cięzko bedzie ale może po nowym roku takie klubowe uczczenie nowego roku :kox:

Zapraszam do tematu spotów woj. :hi: Ja proponuję połączyć takiego spocika z nartami albo dechą :) Dodam że planuję zacząć się uczyć w tym roku :D miałem zacząć w tamtym ale nie wyszło :D

Opublikowano

Zapraszam do tematu spotów woj. :hi: Ja proponuję połączyć takiego spocika z nartami albo dechą :) Dodam że planuję zacząć się uczyć w tym roku :D miałem zacząć w tamtym ale nie wyszło :D

jeżeli na deske :kox: to ja sie pisze :good: może rąblów??? taka moja propozyja... i napewno po nowym roku

Opublikowano

Rąblów może być :good:

Opublikowano

2 głosy "za" rąblów jak narazie słuchamy co dalej....? :gwizdanie: