Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pytam GDZIE WTEDY BYŁEŚ :decayed:

he :) Solar siedział parę kroków od Was to wpadał, z Puław też było rzut beretem a ja na godzinę spota nie będę zapiertalał 100 km :) no bez przesady :) Poza tym te wasze spoty to zawsze polegały na tym że Ty marudziłeś że Ci auto coś nie jedzie i tyle :polew: A ile można tego słuchać :naughty:

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mrogal tylko bez literki, tak mi kowicz napisał :wink4:

to po c**ju :/

spoko wrazie czego jak by sączyła to masz łątwy do niej dostęp na podnosniku :wink4:

na jutro na 10 ma byc w skodzie :good:

Opublikowano

pytam GDZIE WTEDY BYŁEŚ :decayed:

he :) Solar siedział parę kroków od Was to wpadał, z Puław też było rzut beretem a ja na godzinę spota nie będę zapiertalał 100 km :) no bez przesady :) Poza tym te wasze spoty to zawsze polegały na tym że Ty marudziłeś że Ci auto coś nie jedzie i tyle :polew: A ile można tego słuchać :naughty:

no tak, ale widzisz nie było Cie nic nie poradziłeś :angry:

Opublikowano

Ja zawsze Ci mówiłeś - zrzuć to padło w przepaść :decayed:

Dobra Kowiaczku :) kończ rysowanie tych taboretów i wbijaj na spoty :good: Ja nie zamierzam aż tak bardzo wnikać w warszawskie klimaty bo lubelskie mi odpowiadają, więc na spoty będę przyjeżdżał :wink4: w sumie do Ryczków czasami mogę zajechać jadąc w rodzinne strony :mysli: Najwyżej dołożę 20 km drogi :decayed:

Opublikowano

Ja zawsze Ci mówiłeś - zrzuć to padło w przepaść :decayed:

Dobra Kowiaczku :) kończ rysowanie tych taboretów i wbijaj na spoty :good: Ja nie zamierzam aż tak bardzo wnikać w warszawskie klimaty bo lubelskie mi odpowiadają, więc na spoty będę przyjeżdżał :wink4: w sumie do Ryczków czasami mogę zajechać jadąc w rodzinne strony :mysli: Najwyżej dołożę 20 km drogi :decayed:

o widzisz mądrze gadasz :decayed: w LRY fajnie jest :decayed:

Opublikowano

o widzisz mądrze gadasz :decayed: w LRY fajnie jest :decayed:

pod biedrą :polew:
Opublikowano

hehe :polew:

A co za uszczelke mrogal wymieniasz bo ja jakoś sie tak urwałem i nie w temacie jestem?

Opublikowano

hehe :polew:

A co za uszczelke mrogal wymieniasz bo ja jakoś sie tak urwałem i nie w temacie jestem?

w redukcji od turbo AWX

Opublikowano

Aha luz chyba nawet pod zamkiem było coś o tym mowa :tongue4: Nie skojarzyłem :>

Ja dzis coroczny rytuał odbywam czyli kupowanie oleju i filtrów :naughty: A w weekend wymiana. :przebiegly:

Opublikowano

To nie mój aparat i nie moje zdjęcia :wink4:

P1350461.jpgP1350460.jpgP1350469.jpgP1350470.jpgP1350471.jpgP1350472.jpgP1350477.jpgP1350478.jpgP1350492.jpgP1350493.jpgP1350506.jpgP1350474.jpgP1350476.jpgP1350494.jpgP1350495.jpgP1350496.jpgP1350499.jpgP1350500.jpgP1350502.jpgP1350507.jpgP1350511.jpg

Opublikowano

:good:

Ja się pojawiam dość często na zdjęciach u mrogala i u Ciebie a mój samochód ani razu :polew: Może i lepiej :przebiegly:

Ale ja medialny jestem :travolta:

Opublikowano

P1350506.jpg

tył trochę do dołu by się przydał armi

Opublikowano

w tym roku pewnie będzie gwint :kox:

Opublikowano

P1350493.jpg

a Ty pastaldo to który? strzelam że ten z prawej który coś trzyma w rękach :gwizdanie:

Opublikowano

Snajper tak patrzę na te foty i listwy drzwiowe z S4 by się przydały u Ciebie :kox: Na żywo jakoś mi tego nie brakowało :gwizdanie: Ale jak coś to za te 2 lata sam sobie je najwyżej dokupię :decayed::naughty:

Opublikowano

No ja to ten z prawej tyłem, w czarnej kurtce i jasnych spodniach a w rekach nic nie trzymałem tylko ręce trzymałem w kieszeniach :polew: Lepiej mnie widac na fotkach od mrogala :wink4:

O widze że i tył mojego samochodzika widać na foto wyżej :naughty: A co powiecie o moim skoro tamten jest wysoko? Mój to dopiero wysokie stworzenie :decayed:

Opublikowano

No ja to ten z prawej tyłem, w czarnej kurtce i jasnych spodniach a w rekach nic nie trzymałem tylko ręce trzymałem w kieszeniach :polew: Lepiej mnie widac na fotkach od mrogala :wink4:

O widze że i tył mojego samochodzika widać na foto wyżej :naughty: A co powiecie o moim skoro tamten jest wysoko? Mój to dopiero wysokie stworzenie :decayed:

to już wiesz co masz rezać po oględzinach auta adama :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

Hehe no zobaczymy :wink4:

Z tym że może nie wygląda najlepiej ale za to podoba mi się że jak jest wysoki to ja z kazdej dziury i zaspy w zimę się wydzierałem a inni siedzieli i płakali :tongue4:

Choc jakby się ktos chciał zamienic zawieszeniem powiedzmy -30 na moje seryjne to może bym się zamienił :wink4:

Opublikowano

Snajper tak patrzę na te foty i listwy drzwiowe z S4 by się przydały u Ciebie :kox: Na żywo jakoś mi tego nie brakowało :gwizdanie: Ale jak coś to za te 2 lata sam sobie je najwyżej dokupię :decayed::naughty:

no po lewej stronie nie mam ich wlasnie z prawej sa s-liny listwy , jestem w trakcie zamawiania na ta lewa strone , z tego co gadalem z Patroxem to mu ukradli po marketem te lewej...

Opublikowano

A my odwaliliśmy spontanicznego spota z adamem, co te prosia robia robote, a lacze :slina: ale z resztą zaraz zobaczycie foty :decayed: