Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie będę taki. Niech sobie dalej robi tak klientów, aż do czasu jak trafi na takiego co mu oprócz "reklamy" zrobi coś jeszcze.

A powinieneś :gwizdanie:

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie wiem nie znam tego pawła, ale na LKA ta cała sprawa inaczej wygląda :gwizdanie:

nie 800 a 600zł

Zapłaciłem 600zł, bez żadnej gwarancji rachunków, faktur. Nawet nie wiem co było wymienione w tym alternatorze.

(250zł zdjęcie przedniego pasa i regeneracja 350zł)

no ale dobra ja nie wnikam ja tylko sobie czytam i mam swoje zdanie powoli :wink4:

czyli co kowi uważasz że ściemniamy?[br]Dopisany: 18 Styczeń 2011, 17:19_________________________________________________czy jechałbym z niesprawnym altkiem po tym jak wstałem o 4 rano i byłem w pracy 8h do Lublina żeby mi go na miejscu sprawdzili i powiedzieli jest lipny? Pojechałem go wcześniej sprawdzić do gościa który tylko robi altki i rozruszniki już od wielu lat i powiedział że jest w porządku. A po wizycie w Lbn przestał w ogóle ładować. Łajzy coś porobiły z nim i zostałem z gównem w reku szkoda gadać

Opublikowano

Rafał, a czytałeś jak ta prostaczka pojechała po maju na LKA?

Opublikowano

Nie wiem nie znam tego pawła, ale na LKA ta cała sprawa inaczej wygląda :gwizdanie:

nie 800 a 600zł

Zapłaciłem 600zł, bez żadnej gwarancji rachunków, faktur. Nawet nie wiem co było wymienione w tym alternatorze.

(250zł zdjęcie przedniego pasa i regeneracja 350zł)

no ale dobra ja nie wnikam ja tylko sobie czytam i mam swoje zdanie powoli :wink4:

czyli co kowi uważasz że ściemniamy?

nie no chodzi mi o sam ten fakt bo cytat jest maju z LKA i napisał tam ze zapłacił 600 a u nas, że zapłacił 800 :gwizdanie:

a tak btw tej sprawy to nieźle rozreklamowana jest juzchyba na każdym forum :naughty:

Opublikowano

OGÓLNY BILANS: ok 800ZŁ (250zł robocizna ( zdejmowanie pasa przedniego w promocji w klubie LKA), 350zł regeneracje, 180zł paput, czas i paliwo .

Nerwów nie licze

Opublikowano

OGÓLNY BILANS: ok 800ZŁ (250zł robocizna ( zdejmowanie pasa przedniego w promocji w klubie LKA), 350zł regeneracje, 180zł paput, czas i paliwo .

Nerwów nie licze

Adaś chodzi mi komentarz a nie post główny bo tam niezła dyskusja była :naughty: zacytowałem wczęsniej tą wypowiedź, a co do panny to faktycznie idzie z tekstem :shocked:

Opublikowano

Nerwów nie licze

Adaś chodzi mi komentarz a nie post główny bo tam niezła dyskusja była :naughty: zacytowałem wczęsniej tą wypowiedź, a co do panny to faktycznie idzie z tekstem :shocked:

A to muszę dokładnie na LKA poczytać, szkoda że temat zamknięty bo napisałbym parę słów.

Przeczytałem jeszcze raz, Maju nigdzie nie napisał, że zapłacił 800zł temu gościowi.

Generalnie bronią gościa bo oni u niego robili samochód i było wszystko ok :wallbash: Jakoś nie może im przyjść do głowy, że innych mógł oszukać.

Oszukał jednego, wcale nie jest oszustem :wallbash:

Albo, że jest frajerem bo myśli o policji (nie żyjemy w PRL-u :kwasny:)

Maju nie znał mechaników, polecili mu takiego na forum. Nie jest zadowolony (zresztą nie tylko on), to jeszcze pretensje do niego :wallbash:

Jeszcze ktoś sugeruje, że to paput mógł oszukać :wallbash:

Szkoda, że się paput nie wypowiedział.

Opublikowano

Rafał, a czytałeś jak ta prostaczka pojechała po maju na LKA?

nie zaglądam tam już i raczej usunę konto stamtąd bo szkoda nerwów szarpać

Opublikowano

chce ktos springi -20 od Vki :chytry:

Opublikowano

od Vki ?? :mysli: Co masz na mysli bo ja jakis nie kumaty :decayed:

Jesli pasuje do B5 AFN to sie zastanowie :wink4:

Opublikowano

od Vki ?? :mysli: Co masz na mysli bo ja jakis nie kumaty :decayed:

Jesli pasuje do B5 AFN to sie zastanowie :wink4:

chyba miał na myśli np. silnik AKN :wink4: i zawiasu 1BE

Opublikowano

od V6 2,8, kolega z forum prubuje to sprzedać i tak napisałem tutaj moze komuś potrzebne ori 1BE

Opublikowano

To raczej mi się nie przyda :tongue4:

Opublikowano

U mnie śnieg własnie pada :gwizdanie: ale nie widać żeby zostawał na ulicy :gwizdanie:

Opublikowano

U mnie śnieg własnie pada :gwizdanie: ale nie widać żeby zostawał na ulicy :gwizdanie:

jechałem przed chwilą, zostaje na ulicy

Opublikowano

Ślisko, na letnich :tongue4:

Przynajmniej będę miał co robić w pracy, opony zmienię.

Opublikowano

Ty to masz zajecie w tej pracy, opłaciłem już lampki wiec niebawem będą i zawitam do Ciebie na rezanko :kox: jeszcze tylko dwie żarówki zamówie i zestaw gotowy, mam juz normalnie morde polifta na sprzedaż jak by ktos był zainteresowany :przebiegly:

Opublikowano

Ty to masz zajecie w tej pracy, opłaciłem już lampki wiec niebawem będą i zawitam do Ciebie na rezanko :kox: jeszcze tylko dwie żarówki zamówie i zestaw gotowy, mam juz normalnie morde polifta na sprzedaż jak by ktos był zainteresowany :przebiegly:

kowi od qwertego bierzesz?

Opublikowano

Na rozluźnienie zajebałem sobie grzńca cynamonowego BlurryDrunk.gif[br]Dopisany: 19 Styczeń 2011, 23:44_________________________________________________

kowi od qwertego bierzesz?

nom

Opublikowano

W Wawce parkingi białe :)