Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Łukasz (snajper1998) weź no się ustaw z jednym i drugim cwaniaczkiem w benzynce i naucz ich co znaczy diesel power :decayed: Albo posadź jednego i drugiego cwaniaczka na fotelu pasażera wciśnij pedał w podłogę niech poczują to uderzenie w plecy :naughty::good:

Idźta spać! Ja właśnie idę :embarrassed: 6.00 pobudka :disgust::decayed: Ale trzeba powoli zbierać na to snajperowe cudo :kox: :gwizdanie:

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Właśnie.

Myśle nad Quattro , albo X drive (korci mnie 3.0)...

Niedługo będę się mierzył 330xd. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Niezła furka, ładnie idzie.

Touring podoba mi się nawet bardziej niż sedan.

Opublikowano

Właśnie.

Myśle nad Quattro , albo X drive (korci mnie 3.0)...

cięzko będzie o X-Drive mało tego

Opublikowano

No sprawdź to sprawdź i oceń, jeśli Cię zje, zmieli i wypluje to... piertolę ja już mam cel :decayed:

Opublikowano

Oj papuć papuć wiem że sie cieszysz swoim Q ale ośka tez ma swoje zalety :wink4:

Opublikowano

ostatnio jechalem za czyms takim http://www.autocentrum.pl/dane-techniczne/volkswagen/passat-cc/coupe-3.6-v6-300km.html , fakt ze dochodzilem go , ale zeby wyprzedzic to potrzebowalbym troche miejsca. Ladnie zapier... i benzynka , wiec Rafał juz tak nie umniejszajmy benzynkom bo nas tu zaraz zlinczuja :naughty: .... no ale faktem jest ze po 40 minutowej jezdzie zjechal na stacje zatankowac :polew: :polew:

Opublikowano

no ale faktem jest ze po 40 minutowej jezdzie zjechal na stacje zatankowac :polew: :polew:

po 40 minutowej jeździe na rezerwie :decayed:

znaczy się Twojej 40 minutowej jeździe na rezerwie ;)

Opublikowano

nie wiem ile mial w baku ale jechalismy dosc szybko , ewidentnie chcial mi uciec , mialem srednie spalanie ok 9 . on pewnie z 15

Opublikowano

nie wiem ile mial w baku ale jechalismy dosc szybko , ewidentnie chcial mi uciec , mialem srednie spalanie ok 9 . on pewnie z 15

on pewnie z 20 :naughty: a jeśli LPG to 30 :polew:

A tak serio to źle wyżej przeczytałem, bo przeczytałem że Ty zjechałeś :wallbash: ale spać mi się chce to dlatego :decayed: I napisałem że po Twojej 40 minutowej jeździe na rezerwie :wink4:

Opublikowano

nie on zjechal :) nie no lpg do tego wsadzic to juz przegiecie[br]Dopisany: 03 Luty 2011, 23:40_________________________________________________

ladnie to idzie :gwizdanie:
Opublikowano

Idę spać dzieciaczki :papa:

A Ty Łukasz delikatnie tam się obchodź z moim przyszłym autkiem :decayed::naughty:

Opublikowano

spoko, spoko , tak serio to ostanio zaczynam jezdzic jak emeryt , starosc nie radosc :confused4:

Opublikowano

No sprawdź to sprawdź i oceń, jeśli Cię zje, zmieli i wypluje to... piertolę ja już mam cel :decayed:

Też jestem ciekawy. Kolega ma touringa i 3 litry pod maską ale tę słabszą wersję. Polift z silnikiem z przedlifta.

Pewnie mnie objedzie, ale po cichu liczę na cud bo to automat.

Jak dostanę to będę miał motywację, żeby sobie takie bmw sprawić.

Tylko kupić e-46 330xd w sedanie z manualem to :gwizdanie:

Opublikowano

ten slabszy ma 184 ps , i wazy 1650 , Twoj ile 1400 ?

Też jestem ciekawy. Kolega ma touringa i 3 litry pod maską ale tę słabszą wersję. Polift z silnikiem z przedlifta.

Pewnie mnie objedzie, ale po cichu liczę na cud bo to automat.

Jak dostanę to będę miał motywację, żeby sobie takie bmw sprawić.

Tylko kupić e-46 330xd w sedanie z manualem to :gwizdanie:

[br]Dopisany: 04 Luty 2011, 00:02_________________________________________________ten slabszy ma 184 ps , i wazy 1650 , Twoj ile 1400 ?
Opublikowano

Oj papuć papuć wiem że sie cieszysz swoim Q ale ośka tez ma swoje zalety :wink4:

chodzi mi o to żeby auto było cichę i w miarę ekonomiczne

Opublikowano

tak czytam i czytam no wiec do rzeczy

Paput piszesz ze benzynka o tej samej mocy bedzie szybsza niz diesel, idealny przykład to golfIV 1,9TDI 150km i golf IV 1,8t 150km masa ta sama praktycznie pojemnosć zbliżona moc ta sama do 100km/h idą w łeb w łeb(wrzucałem całe porównanie tych silników pod wzgledem osiagów bo benzyniarze krzyczeli i nagle przestali :decayed: ) vmax jest na korzyść benzyny ale przyspieszenia z rolki róznia sie ułamkiem sekundy wiec to w rzeczywistosci siedzenie na zderzaku bez mozłiwosci wyprzedzenia :gwizdanie:

co do 1,8t zawsze wygra z dieslem 1,9 bo diesel ma krótszą skrzynie :gwizdanie: w przypadku rzecz jasna porównywalnych mocy, seryjny 1,8t też pociagnie diesla podkręconego niestety, ale na trasie nie ucieknie :naughty: pamietajcie że w benie nie czuć tego pierdolnięcia a mimo to i tak jest szybka :gwizdanie:

a co do 3,0 w bmw fajny silnik ale ten polifcie, pieknie to chodzi, miałem przyjemnosć w manualu w sedanie własnie :wink4:

na dęblińskiej prawie 250 poszedł :shocked: ma jakieś 7s do setki wiec tez bedzie ciezko

A i mój przecinak z ojcem za kierownicą dzisiaj skilował jakiegos forda mondeo :evil: na obwodnicy, ojciec sie chwalił, ze fordem cos tam próbował :kox:

Opublikowano

jak nasza sprawa wykładziny :naughty: jest na plusie :decayed:

no to jak puscilo to ciagnij :decayed:

Dopisany: 03 Luty 2011, 22:37[/size]_________________________________________________diesel VW += KLEKOT niestety moje uszy są zbyt wrażliwe, a moc 165 KM w zupełności mi wystarcza nie potrzebuje więcej

jaki panicz zapomnial skad mu nogi z d*py wyrosly :polew:

nie czaje :mysli::polew:

nie no mam manie ciszy w aucie, każde drżenie plastiku mnie wkurzało tak że aż narzeczona musiała mnie uspokajać ;( :wink4:

Ty? toz Ty taki spokojny :decayed: moze po dachu byl to skrzypialo :naughty:[br]Dopisany: 04 Luty 2011, 07:34_________________________________________________

Moje następne auto na pewno będzie miało 1.9TDI AWX/AVF albo 1.8T tylko te dwa silniki biorę pod uwagę, najlepiej z Quattro :) Po przygodach z 2.5TDI V6 w A6 C5 odechciało mi się V6.

w 2,5 TDI nie jest winny układ V6 a osprzet silnika i materiały z jakich go wykonano

winny jest dziad wlaciciel :good:

Opublikowano

jak nasza sprawa wykładziny :naughty: jest na plusie :decayed:

no to jak puscilo to ciagnij :decayed:

Dopisany: 03 Luty 2011, 22:37[/size]_________________________________________________diesel VW += KLEKOT niestety moje uszy są zbyt wrażliwe, a moc 165 KM w zupełności mi wystarcza nie potrzebuje więcej

jaki panicz zapomnial skad mu nogi z d*py wyrosly :polew:

nie czaje :mysli::polew:

nie no mam manie ciszy w aucie, każde drżenie plastiku mnie wkurzało tak że aż narzeczona musiała mnie uspokajać ;( :wink4:

Ty? toz Ty taki spokojny :decayed: moze po dachu byl to skrzypialo :naughty:[br]Dopisany: 04 Luty 2011, 07:34_________________________________________________

Moje następne auto na pewno będzie miało 1.9TDI AWX/AVF albo 1.8T tylko te dwa silniki biorę pod uwagę, najlepiej z Quattro :) Po przygodach z 2.5TDI V6 w A6 C5 odechciało mi się V6.

w 2,5 TDI nie jest winny układ V6 a osprzet silnika i materiały z jakich go wykonano

winny jest dziad wlaciciel :good:

dokładnie to użytkownik robi opinie tej jednostki :good: fakt faktem że mogło by być to lepiej rozwiązane ale dolatuje przebiegów takich jak i 1,9 bez konieczności robienia :tongue4:

Opublikowano

diesel VW += KLEKOT niestety moje uszy są zbyt wrażliwe, a moc 165 KM w zupełności mi wystarcza nie potrzebuje więcej

110 KM było dla Ciebie za duzo a Ty masz teraz 165 :blink:
Opublikowano

diesel VW += KLEKOT niestety moje uszy są zbyt wrażliwe, a moc 165 KM w zupełności mi wystarcza nie potrzebuje więcej

110 KM było dla Ciebie za duzo a Ty masz teraz 165 :blink:

Strach pomyslec co teraz będzie wyprawiał :polew: