Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dałem konkretny termin i lokalizacje... nie było chętnych, jak ktoś zaczyna pisać "a może tu i tu... albo..." odpuszczam spota :tongue4: albo konkret albo wcale :evil:

aleś leń :tongue4: cza polemizować :cool1:
  • Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Polemizować to będziemy jak będzie nas 20stu :wink4:

Opublikowano

Dziś wdziałem na al. Racławickich przed krakowskim około godziny 19:25 piękną B5 FL avant niebieską z pakietem chrom z superowymi białymi aluskami chyba 19 nastkami, czyja to ? :)

Opublikowano

to kiedy kicker ? :cool1:

Opublikowano

Pany a jak tam wyglada obecnie droga do lublina, skończyli juz te remonty :mysli:

Opublikowano

Pany a jak tam wyglada obecnie droga do lublina, skończyli juz te remonty :mysli:

jeszcze nie ale daje rade spokojnie i bez nerwów dojechac :wink4: gorzej jest ode mnie do lublina :thumbdown: to juz całkiem jest masakra jak sie trafi wiekszy ruch :kwasny:
Opublikowano

Długi weekend który już się zaczął odpada. Pierwszy wolny termin 27.11 rezerwować chooopy czasss :naughty:

Opublikowano

:hi: No dzisiaj mi się trafił godny rywal na trasie :naughty: Ch#jowa stajnia ale przyzwoity silnik :decayed:skoda Octavia II 1,8 TSI :embarrassed: Do 180 odchodził mi bardzo nieznacznie o jakąś powiedzmy połowę długości auta do 200 ciut więcej powiedzmy 1,5, szans nie miałem nie ma co się oszukiwać no i on na wąziutkich oponkach a ja jeszcze lato 225 (na pokładach po równo zawodników 1x1) :decayed: Fakt że jak do mnie doleciał i widziałem w lusterku jak siedzi za kółkiem w okularach przeciwsłonecznych łysy młody kark :decayed: i mi się wychyla, że chce mnie niby łykać to se pomyślałem: "gdzie mi tym złomem z czechosłowacji :polew::D Już ja Cię zara nauczę, nie będziesz mi tu fikał" :D A potem go puściłem i go drażniłem :D

Jak ja lubię tak siedzieć komuś na d#pie i trzymać się za nim, a on próbuje Ci spierd@lić i nie może :naughty: wysepki, zebry, podwójne, a ja cały czas za nim jak cień :naughty:

Ja to bym temu Krzyh00 czy jak on tam, ten co w AFNie ma 7,7 do 100 :naughty: złapać się z taką octavią i sprowadzi go na ziemię :gwizdanie: :)

Kowi ten post jest z dedykacją dla Ciebie :naughty: pojeździj mi trochę czubie :kox: Tak z okazji święta :polew::decayed:

Opublikowano

tak kurfa pusciłes go żeby siedzieć mu na ogonie :polew: :polew: :polew: jebłem :polew: :polew: wydymał Cie poprostu był szybszy a ty jak zwykle przynać sie nie potrafisz tylko owijasz że do iluś tam odchodził nieznacznie :decayed:

pewnie cała droge obok siebie jechaliscie :kox:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:hi: No dzisiaj mi się trafił godny rywal na trasie :naughty: Ch#jowa stajnia ale przyzwoity silnik :decayed:skoda Octavia II 1,8 TSI :embarrassed: Do 180 odchodził mi bardzo nieznacznie o jakąś powiedzmy połowę długości auta do 200 ciut więcej powiedzmy 1,5, szans nie miałem nie ma co się oszukiwać no i on na wąziutkich oponkach a ja jeszcze lato 225 (na pokładach po równo zawodników 1x1) :decayed: Fakt że jak do mnie doleciał i widziałem w lusterku jak siedzi za kółkiem w okularach przeciwsłonecznych łysy młody kark :decayed: i mi się wychyla, że chce mnie niby łykać to se pomyślałem: "gdzie mi tym złomem z czechosłowacji :polew::D Już ja Cię zara nauczę, nie będziesz mi tu fikał" :D A potem go puściłem i go drażniłem :D

Jak ja lubię tak siedzieć komuś na d#pie i trzymać się za nim, a on próbuje Ci spierd@lić i nie może :naughty: wysepki, zebry, podwójne, a ja cały czas za nim jak cień :naughty:

Ja to bym temu Krzyh00 czy jak on tam, ten co w AFNie ma 7,7 do 100 :naughty: złapać się z taką octavią i sprowadzi go na ziemię :gwizdanie: :)

Kowi ten post jest z dedykacją dla Ciebie :naughty: pojeździj mi trochę czubie :kox: Tak z okazji święta :polew::decayed:

a niech hu.. trafi te waszą Warszafke :angry::wallbash:

Z tamtego miejsca co Ci pisałem na trase lublin wyjeżdzałem 2 godziny :wallbash:

Nigdy jeszcze nie jechałem 60km 4 godziny :doh1:

Obym tam juz jeździć nie musiał :disgust:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: taaaa wydymał mnie tak jak i Ty mnie wydymać chciałeś :polew: a potem: "Ty idzie Ci to padło" :polew: :polew: :polew: Jakby mnie wydymał to mbym siedział cicho i nawet o tym nie wspominał :polew: Bo wstyd byłoby się przyznać że dostałem od skody chociaż i tak dostałem :tongue4: Nie jechaliśmy obok siebie misiu pysiu tylko jeden za drugim :D

Jak ja lubię gadki z Tobą :polew:

Opublikowano

rafalekx a żeby sie trzymac za kimś to zadna sztuka on wyprzedza ty wyprzedzasz ot tyle :decayed: przecież nie wyleci na przciwległy pas i nie złpaie vmaxa na pare kilometrów żeby ci odjechac bo tak sie nie da :tongue4:

:polew: :polew: :polew: taaaa wydymał mnie tak jak i Ty mnie wydymać chciałeś :polew: a potem: "Ty idzie Ci to padło" :polew: :polew: :polew: Jakby mnie wydymał to mbym siedział cicho i nawet o tym nie wspominał :polew: Bo wstyd byłoby się przyznać że dostałem od skody chociaż i tak dostałem :tongue4: Nie jechaliśmy obok siebie misiu pysiu tylko jeden za drugim :D

Jak ja lubię gadki z Tobą :polew:

zebyś mi ty jeszcze odjechał :polew: :polew:

Opublikowano

a niech hu.. trafi te waszą Warszafke :angry::wallbash:

Z tamtego miejsca co Ci pisałem na trase lublin wyjeżdzałem 2 godziny :wallbash:

Nigdy jeszcze nie jechałem 60km 4 godziny :doh1:

Obym tam juz jeździć nie musiał :disgust:

:polew: Bo się wpierd@liłeś w największe korki :D A ja poszedłem wczoraj pić i dzisiaj rano wyjechałem i w 2 godzinki to ja z jeszcze dalszego miejsca co Ty dojechałem do siebie do LRA czyli licząc z przelotem przez W-wę ok. 165 km :naughty:

Opublikowano

reddsy chyba kurfa piłes :polew: :polew: :polew:

... przez słomke :decayed:

Opublikowano

rafalekx a żeby sie trzymac za kimś to zadna sztuka on wyprzedza ty wyprzedzasz ot tyle :decayed: przecież nie wyleci na przciwległy pas i nie złpaie vmaxa na pare kilometrów żeby ci odjechac bo tak sie nie da :tongue4:

zebyś mi ty jeszcze odjechał :polew: :polew:

wiedziałem że tym postem Cię podjaram :polew: i już się jeżysz :D

Przecież logiczne :) Ale jak Ci fura odchodzi przy wyprzedzaniu to widać :) Sam się tak bawisz melepeto jedna :) więc nie piertol mi tu jak ksiądz natanek i hanna mostowiak :D

Opublikowano

hanka nie zyje nie piertol!!!!! ;(

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

bo ja to Ty :D:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

bo ja to Ty :D:polew: :polew: :polew:

gdybyś był mną to byś dzisiaj nie był wstanie prowadzić :wink4: