Opublikowano 8 Grudnia 201114 l Siemanko wszelakim istotom tu dzież Mam Pytanko Gdzie w LBN mogę wyprostować felgi Aluminiowe?
Opublikowano 9 Grudnia 201114 l podobno gdzies na kunickiego jakas boczna robia dobrze i tanio ja mam 18" na sprzedaz oddam tanio
Opublikowano 9 Grudnia 201114 l o której m/w ?? bo ja to nie wiem, k..a xenon mi się spalił i chcę obczaić co tam nie gra może jakieś namiary w Lublinie gdzie można dokupić co nieco
Opublikowano 11 Grudnia 201114 l Jak by ktos chcial felgi 18 i odbierze osobiscie to oddam za dobra cene do dogadania na swieta kilka stowek od reki
Opublikowano 14 Grudnia 201114 l jestem za Może sobota jednak Ja też mógłbym zalecieć bo akurat mam zjazd na uczelni
Opublikowano 14 Grudnia 201114 l chętnie pewnie z LU_Angelem wpadnniemy jesteście parą ? A tak w ogóle to jakiś Olimp czy jakieś inne rewiry ?
Opublikowano 14 Grudnia 201114 l nie parą, ale jeden drugiego pilnuje bo nam GPS sie zepsuł, i my wieśnioki nie trafimy do was Pany z miosta.. HEEEJ
Opublikowano 15 Grudnia 201114 l Ja mam tylko nadzieję że wszystkie istotki z Lublina pojawią się na WOŚPie?