Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi wczoraj moja niunka zapaliła, ale już dosyć cięzko, ciekawe jak dzisiaj...

sprawdź świece żarowe i czy jest dobre ładowanie z alternatora oraz kąt wtrysku. Jak te 3 elementy będa ok to będzie palił dobrze, :gwizdanie:

świece niby dobre sprawdzałem, ładowanie też jest ok, a kąt wtrysku to nie mam jak sprawdzić, nie mam vaga, wybieram się gdzieś pojechać podczepić niunke ale nie mam za bardzo kiedy i i z $$$ mam na razie krucho.

ja mam VAGa wiec możemy sie ustawic i się spradzi. Musze tylko dzialający program dorwac bo straciłem jak komp mi padł.

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

sprawdź świece żarowe i czy jest dobre ładowanie z alternatora oraz kąt wtrysku. Jak te 3 elementy będa ok to będzie palił dobrze, :gwizdanie:

świece niby dobre sprawdzałem, ładowanie też jest ok, a kąt wtrysku to nie mam jak sprawdzić, nie mam vaga, wybieram się gdzieś pojechać podczepić niunke ale nie mam za bardzo kiedy i i z $$$ mam na razie krucho.

ja mam VAGa wiec możemy sie ustawic i się spradzi. Musze tylko dzialający program dorwac bo straciłem jak komp mi padł.

to kolego kiedy masz czas, ja jutro i pojutrze popołudnia mam wolne, weekend niestety pracuje do 22;(

Opublikowano

to kolego kiedy masz czas, ja jutro i pojutrze popołudnia mam wolne, weekend niestety pracuje do 22;(

w weekend niema mnie w lublinie wiec odpada. Postaram sie jutro ogarnąc VAGa na swoim samochodzie i mysle że pojutrze moglibysmy sie ustawić na sprawdzenie :good:

Opublikowano

oki, to daj mi znać na PW gdzie i o której, ja pracuje pojutrze do 14.30, w lu jestem ok 15.15

Opublikowano

oki, to daj mi znać na PW gdzie i o której, ja pracuje pojutrze do 14.30, w lu jestem ok 15.15

Ok ja jutro się odezwe jak będe pewny że będe miał sprawnego VAGa. Ja wczesniej jak koło 18 nie dam rady bo mam robote do 15 i póxniej angielski do 17:30.

Opublikowano

(...) bo mam robote do 15 i póxniej angielski do 17:30.

jeb@ny i jeszcze się dokształca :shocked: że też masz czas na to :decayed: no ale jak się pracuje 8 godzin albo mniej to ma się czas na wszystko :thumbdown: nie to co ja :disgust: jak dobrze wychodzi to na 18.30-19 jestem w domu a wychodzę przed 7 :thumbdown::disgust:

Opublikowano

(...) bo mam robote do 15 i póxniej angielski do 17:30.

jeb@ny i jeszcze się dokształca :shocked: że też masz czas na to :decayed: no ale jak się pracuje 8 godzin albo mniej to ma się czas na wszystko :thumbdown: nie to co ja :disgust: jak dobrze wychodzi to na 18.30-19 jestem w domu a wychodzę przed 7 :thumbdown::disgust:

niestety angielski jest moja ogromna słabością. Chcąc robić coś sensownego to pierwsze co pytaja to czy znasz angielski. A tak jak ja robie doktorat to wyjazdy na konferencje itp tego wymaga :disgust:

Nie chce mi sie tego uczyc ale co poradzić :wallbash:

A najbardziej mnie kuria to że łaże tam a oni płacic nie chcą :angry:

Opublikowano

Pastaldo to z czego się doktoryzujesz? :P To widzę e same mądre głowy na tym forum :) Mnie nie wezmą na doktorat ze względu na moją średnia i nie chce mi się prowadzić zajęć ze studentami :P

Opublikowano

Pastaldo ja na szczęście mam luz bo mój zawód nie wymaga znajomości języka obcego :) Nawet nikogo to nie obchodzi ;) Może kiedyś będzie potrzebny ale raczej niekoniecznie, można sobie radzić inaczej :) Za to u Ciebie lipa :decayed: jakieś doktoraty sraty i jeszcze języki :thumbdown: a płacić nie chcą :decayed:

U mnie od dzisiaj wszystko w robocie stoi - zbyt wysokie mrozy. Fizyczni na urlopach :) A ja się opiertalam :decayed:

Ale te mrozy nie straszne dla mojego AFNika :naughty: pali jak trza za pierwszym :good:

Opublikowano

Pastaldo to z czego się doktoryzujesz? :P To widzę e same mądre głowy na tym forum :) Mnie nie wezmą na doktorat ze względu na moją średnia i nie chce mi się prowadzić zajęć ze studentami :P

Ja robie z Agrofizyki i u nas niema dydaktyki wiec luz nie trzeba prowadzic zajęć :naughty:

Pastaldo ja na szczęście mam luz bo mój zawód nie wymaga znajomości języka obcego :) Nawet nikogo to nie obchodzi ;) Może kiedyś będzie potrzebny ale raczej niekoniecznie, można sobie radzić inaczej :) Za to u Ciebie lipa :decayed: jakieś doktoraty sraty i jeszcze języki :thumbdown: a płacić nie chcą :decayed:

U mnie od dzisiaj wszystko w robocie stoi - zbyt wysokie mrozy. Fizyczni na urlopach :) A ja się opiertalam :decayed:

Ale te mrozy nie straszne dla mojego AFNika :naughty: pali jak trza za pierwszym :good:

No zazdroszcze. Sam bym rzucił w diabły ten angielski ale może sie do czegos przyda. :evil:Np jechac na zmywak do Londynu :decayed:

No z moim AFNem tez problemów niema :kox:

Opublikowano

i mój akumulator o nieznanej dacie zakupu dał dziś radę przy -18st C trzecia zima a on nadal kręci, ciekawe ile jeszcze wytrzyma jak dziennie robię po 15km :mysli:

Opublikowano

i mój akumulator o nieznanej dacie zakupu dał dziś radę przy -18st C trzecia zima a on nadal kręci, ciekawe ile jeszcze wytrzyma jak dziennie robię po 15km :mysli:

ja jeszcze akumulatora od zakupu auta nie zmieniałem, a autko jest ze mną już 6 lat :naughty: Nie wiem ile siedział w aucie jak je kupowałem, ale nówka to to nie była :) Jakiś rok 2 przed zakupem pewnie, więc akumulator ma 7-8 lat :kox: I przy dzisiejszym -17* rano jak paliłem pokazał ładowanie 12 :good:

Opublikowano

ha mój też, nie mogłem odszyfrować roku ale raczej nie wygląda na nowy.... u mnie dzisiaj -19 i za pierwszym, ale musze powiedzieć że to odczuł akumulator, bo do pracy mam 6.6 km to nie ma się kiedy podładować

Opublikowano

ciekawe jak będzie -28 a niby tak ma być w czwartek piątek

Opublikowano

ciekawe jak będzie -28 a niby tak ma być w czwartek piątek

damy radę :pali:

Opublikowano

mój odpala bez problemu ogólnie to jest w garażu a tam temperatura spada max do -5 ale wczoraj go zostawiłem pod chmurka o 5 rano było -23 i od strzała zajarał tylko obroty miał większe i kiery sie dotknąć nie dało taka zimna :confused4:

Opublikowano

mój odpala bez problemu ogólnie to jest w garażu a tam temperatura spada max do -5 ale wczoraj go zostawiłem pod chmurka o 5 rano było -23 i od strzała zajarał tylko obroty miał większe i kiery sie dotknąć nie dało taka zimna :confused4:

ja od jakiegoś czasu tylko w rękawiczkach się dotykam kiery i gałki zmiany biegów :naughty: Skórka masakrycznie zimna jest i nie da się dotknąć :thumbdown:

Opublikowano

dlatego do 80 coupe nawet nie zamierzam wsiadać skóra bez grzania :wallbash:

Opublikowano

dlatego do 80 coupe nawet nie zamierzam wsiadać skóra bez grzania :wallbash:

no ja się zastanawiam jak ludzie jeżdżą na nieogrzewanych skórach zimą :naughty:

Opublikowano

Myslałem nawet kiedyś nad wyrezaniem grzanej kiery ale nie bardzo mam pomysł jak :mysli: