Opublikowano 14 Stycznia 201313 l Szukam kogoś kto jest w posiadaniu Kamery termowizyjnej i nie zdziera zbytnio, nie trzeba mi zdjęć i opisów.
Opublikowano 14 Stycznia 201313 l Kto był wczoraj pod zamkiem? widziałem tylko tomka i jakąś "oznakowaną" ciemną a4 w kombi
Opublikowano 14 Stycznia 201313 l Byłem ja mrogal kowi armistead (ale wcześniej) jeśli dobrze pamiętam imie to norbert i daniel z takich stałych bywalców
Opublikowano 14 Stycznia 201313 l Szukam kogoś kto jest w posiadaniu Kamery termowizyjnej i nie zdziera zbytnio, nie trzeba mi zdjęć i opisów. pw
Opublikowano 14 Stycznia 201313 l Byłem jamrogal kowi armistead (ale wcześniej) jeśli dobrze pamiętam imie to norbert i daniel z takich stałych bywalców Zgadza się byłem, ale nie taki stały bywalec, bez przesady, "to był mój pierwszy raz":decayed: pozdro
Opublikowano 15 Stycznia 201313 l zna ktoś to auto ? Oferta - Audi A4 - Audi tuningowana w firmie DV-T , zmieniona turbina obecnie od volvo 2,4 t chłodzona cieczą , wydajniejsze wtryski , zakuty silnik ,
Opublikowano 15 Stycznia 201313 l Na forum to chyba nie było, ale którys raz z rzedu już sie sprzedaje:whistling: dawno temu był link na battalionie do niego:wink:
Opublikowano 15 Stycznia 201313 l To ośka? przy takiej mocy... jeśli silnik jakoś żyje i sobie radzi to reszta do ogarnięcia
Opublikowano 19 Stycznia 201313 l wracając do tego busa :) przyjrzałem sie mu na parkingu jak stał i to co ma na dachu to tylko sciema jest kamera wysuwa sie i jest 30-40cm nad ta poprzeczką także spokojnie zdjęcia pamiatkowego nie bedzie
Opublikowano 20 Stycznia 201313 l Witam jestem nowym szczęśliwym posiadaczem A4, gdzie jest jakiś najbliższy spot na lubelskim?
Opublikowano 22 Stycznia 201313 l Fajnie by było z organizować jakiegoś spota Jesli widziałeś czarna z szybami przyciemnonymi to była moja
Opublikowano 22 Stycznia 201313 l Mowiecie o busikach ITD.....Te pierdolniki co im na dachu wystają to do szczytywania systemu Viatoll. Sprawdzaja czy Cieżarówki placa za przejazd (tam gdzie jest droga o platna).Także spokojnie małym nic nie robia
Opublikowano 23 Stycznia 201313 l Cześć Tutaj małe info dla tych , którzy zasypywali mnie prywatnymi wiadomościami odnośnie ręcznika : http://a4-klub.pl/czapka-daszkiem-recznik-111/recznik-plazowy-1-tura-kolor-czarny-73292/index11.html#post3062772 Pozdrawiam, Musti A4 Klub Polska
Opublikowano 23 Stycznia 201313 l Cześć Tutaj małe info dla tych , którzy zasypywali mnie prywatnymi wiadomościami odnośnie ręcznika : http://a4-klub.pl/czapka-daszkiem-recznik-111/recznik-plazowy-1-tura-kolor-czarny-73292/index11.html#post3062772 Pozdrawiam, Musti A4 Klub Polska