Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wybacz, musiałem przeoczyć. Wczesniej ktoś pisał że tylko przez neta da rade, więc to mnie zmyliło ;)

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tak jak marcin mówił na chemicznej, tylko nie wiedzialem że tam, tak czesto bywam sluzbowo i nie wpadlo mi na myśl żeby o taki specyfik zapytać, ale zapytalem o pióra wycieraczek i te z tym dziwnym jak niektorzy nazywaja zapięciem powiedzial mi 52 zł za kpl.

wysłane z Commodore 64

Opublikowano

muszę się wybrać na tą chemiczną :wink:

Opublikowano

Witam, może ktoś wie kto może w Audi a4b8 zmienić kod w module komfortu który aktywuje podgrzewanie lusterek.

Nie wiem jak w B8 ale w B6 były takie przypadki że wsadzali szkła bez podgrzewania, może najpierw warto wyjąć szkło i zobaczyć.

Opublikowano

środek testowałem: a mianowicie jest super, jak dla mnie oczywiście, wiecie jak moje felgi wyglądały przed zabiegiem (uczestnicy zlotu) a teraz

http://www.directupload.net/file/d/4027/5cjsl54z_jpg.htm

http://www.directupload.net/file/d/4027/go74y37x_jpg.htm

oczywiście to tylko po jednym razie ( z pędzelkiem) w weekend zdejmę i będę robił pojedynczo obym tylko czasu troszki miał.

Edytowane przez lucjan0681e

Opublikowano

środek testowałem: a mianowicie jest super, jak dla mnie oczywiście, wiecie jak moje felgi wyglądały przed zabiegiem (uczestnicy zlotu) a teraz

http://www.directupload.net/file/d/4027/5cjsl54z_jpg.htm

http://www.directupload.net/file/d/4027/go74y37x_jpg.htm

oczywiście to tylko po jednym razie ( z pędzelkiem) w weekend zdejmę i będę robił pojedynczo obym tylko czasu troszki miał.

:whistling::) nieźle

Edytowane przez xMarcin95x

Opublikowano

no jak nówki :) nie to co po Plaku ;)

Opublikowano

Po plaku to myslalem ze wszystkie te srodki tak samo g.... warte. A tu takie zdziwienie.

wysłane z Commodore 64

Opublikowano

no no nieżle :)

Opublikowano

Basik w końcu sie uaktywnił. Teraz musze cię na spota wyciągnąć. , kilka lat na forum a na zlocie nie był. Czas to zmienić

A co polecacie sprawdzonego aby końcówkę tłumika wyczyścić?

wysłane z Commodore 64

Opublikowano

Autosol, papierami zdzierałem farbe i ta pasta polerka. Ale u Ciebie chyba jest tylko czarny nalot to moze sama pasta wystarczy.

http://www.autochemia24.pl/product-pol-3559-Autosol-Metal-Polish-uniwersalna-pasta-polerska-do-metalu.html

Opublikowano

Autosol elegancko poradzi sobie z końcówkami, tylko trzeba zacząć papierami wodnymi w razie konieczności :)

Pisaliście o K2 Roton - śmiało można stosować do "gołego" alu?

Opublikowano

Roton ma ph bliskie obojętnemu, nie powinien wyrządzić żadnych szkód

Opublikowano
  • Autor

Dzień dobry :hi:

Ale tu się ruch zrobił, super :banan:

Opublikowano

witam :) ruch jak na młyńskiej :grin:

Opublikowano

Dzień dobry :hi:

Ale tu się ruch zrobił, super :banan:

Moze dzieki wiekszej aktywnosci na forum, na spotach także frekfencja się zwiększy

wysłane z Commodore 64

Opublikowano
  • Autor

ruch jak na młyńskiej

Wczoraj miałem okazję się przejechać nowym objazdem. OK 13.00 od strony Gali stałem 5 zmian świateł. Nie chcę wiedzieć co tam się dzieje w szczycie :huh: Wiem tylko, że z drugiej strony kolega stał od Stocka :kox:

Opublikowano

tam i bez remontu na kunickiego czasami było ciekawie a co dopiero teraz..mogli to chyba lepiej rozplanować niż tą wąziutką uliczką robić objazd dla wszystkich..ja osobiście wolę nadłożyć drogi i nie stać w korku niż się wlec przez 20min. 500m.

Opublikowano

Krańcowa też cierpi teraz przez te remonty :/ codziennie rano stoje w korku

czy ktoś ma jeszcze ramki pod tablice rej , klubowe

zakupiłbym

Edytowane przez soul87

Opublikowano

a nie wiecie co się działo wczoraj na skrzyżowaniu andersa ze spółdzielczości? jechałem do klienta koło 17 z okrzei, a tam korek aż pod skrzyżowanie z walecznych, chciałem ominąć przez unicką ale też się wjebałem a żeby lecieć do węglarza to mnie przyblokowali, dobre 20 jechałem z okrzei do reala :grin::facepalm: masakra się teraz jeździ po całym mieście...

Edytowane przez robitl