Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to fakt hehe

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dziś w końcu znalazłem trochę czasu żeby przy samochodzie posiedzieć. I wreszcie zobaczyłem co tak bardzo (za bardzo) obniża moją A4, i okazało się ze mam gwint FK... Trochę mi nie pasuje na moje drogi, za miękki, może ktoś chętny na odkupienie we wrześniu? [emoji2] [emoji2] [emoji2]

Opublikowano

Jaka stosowana jest żarówka postojowa przednia w b6? U mnie coś takiego:c3002b3422214b5e2bf4ca64d844e788.jpg

Rozszyfrowalem tylko 12V 10W wie ktoś może dokładniej jaka to żarówka?

wysłane z Commodore 64

Edytowane przez lucjan0681e

Opublikowano

Dzięki wielkie. Nigdy się z taką nie spotkałem. A wujek Google w zapytaniu o pozycję b6 milczał

wysłane z Commodore 64

Opublikowano

miękki gwint to śmietnik :wink:

11402461_831295566940282_502243436084652

Opublikowano

Wiem właśnie, ale kupilem juz z takim :D

Opublikowano

No to raczej allegro może ktoś kupi

Opublikowano

ma ktoś miernik lakieru pożyczyć jutro do poniedziałku, za %??

Opublikowano

Pisał ci kolega w sprawie audi jedziesz do Łęcznej a wybierasz się może na ryby

Opublikowano

Witam :D Udało się dzisiaj znależć trochę czasu i przetestowac polecane przez was na ostatnim spocie BSD,sigmę i rotona ;)

8c87524a08068d2bgen.jpg

godz 6 rano myjemy autko..

e6bc0529dde3f45bgen.jpg

f1c75d154325eed4gen.jpg

Na pierwszy ogień poszedł Roton. (niestety zapomnialem zrobić zdjęcia krwawienia :facepalm: ) ale uwierzcie ze mało krwawiło (pytanie czy dobrze czy zle) Felgi wyczysciło ale nie do końca. Powtórze zabieg jak będe sciagał koła i ogarne felgi z wewnatrz. Wielki minus za zapach.

146300b4630f59c3gen.jpg

Jak widać na zdjęciu powyżej Sigma daje efekt "mokrej opony" i chyba o to chodzi. Zobaczymy ile poleży na oponie. Kropelkowania nie mialem okazji zobaczyć. Szkoda troche że jest taki tłusty. Plus za zapach :D

No i doczekał sie bardzo polecany BSD. :naughty: Duzo o nim nie napisze bo jeszcze nie umyłem auta po nałozeniu i nie widziałem efektu (fluffy był mokry, więc nie mialbym go czym wytrzec.) Powiem tyle. Jest szorstki i ciezko sie go dociera.

Kilka fotek po zabawie.

fe84cff040634a8bgen.jpg

9947b5e10f1a84e0gen.jpg

b5bb9a2feeeedc48gen.jpg

ab93bfcd2fe4825cgen.jpg

39d7c2a385ca8c07gen.jpg

Przy okazji wymienione przewody podcisnieniowe bo były w opłakanym stanie i wymiana N75 bo sie rozkleił :grin::D

Wybaczcie za jakość zdjęć, ale robione telefonem.

Edytowane przez BrzozkA4

Opublikowano

Podoba mnie sie!

wysłane z Commodore 64

Opublikowano

Ładnie

Opublikowano

Po uzyciu tego rotona felgi calkiem inaczej wygladaj, czyste az inne :grin:

Opublikowano

bardzo ładnie, mogłeś wspomóc Rotona pędzelkiem i powinno do końca doczyścić

ja właśnie wróciłem z Weselicha, zabawa przednia do 4 rano, blisko 400km za mną, ale straty są :kwasny:

dojeżdżając do Garwolina dostałem sporym kamykiem z pod kół busa jadącego przede mną, efekt to ładnie rozwalona szyba przednia na wysokości dokładnie mojego wzroku

od razu w Lublinie pojechałem do Hanesco i odprysk zalany żywicą i zabezpieczony przed dalszym pękaniem, ale i tak zaczynam szukać ori nówki szyby z czujnikiem

Opublikowano
Na pierwszy ogień poszedł Roton. (niestety zapomnialem zrobić zdjęcia krwawienia :facepalm: ) ale uwierzcie ze mało krawiło (pytanie czy dobrze czy zle) Felgi wyczysciło ale nie do końca. Powtórze zabieg jak będe sciagał koła i ogarne felgi z wewnatrz. Wielki minus za zapach.

Jest szorstki i ciezko sie go dociera.

Zwykle wszystkie tego typu środki do felg śmierdzą okropnie ale w porównaniu do IronX'a czy ABDL Vampire, zapach Rotona jeszcze "ujdzie" ;)

Co do BSD, tak lakier po nim staje się strasznie tępy.

Opublikowano

bardzo ładnie, mogłeś wspomóc Rotona pędzelkiem i powinno do końca doczyścić

ja właśnie wróciłem z Weselicha, zabawa przednia do 4 rano, blisko 400km za mną, ale straty są :kwasny:

dojeżdżając do Garwolina dostałem sporym kamykiem z pod kół busa jadącego przede mną, efekt to ładnie rozwalona szyba przednia na wysokości dokładnie mojego wzroku

od razu w Lublinie pojechałem do Hanesco i odprysk zalany żywicą i zabezpieczony przed dalszym pękaniem, ale i tak zaczynam szukać ori nówki szyby z czujnikiem

mi też robili w hanesco a ile zapłaciłeś pisze się ktoś na przyciemnienie szyb

Opublikowano

80 zł. u nich zostawiłem

Opublikowano

to dobrze że tylko 80 zł a nie więcej

Opublikowano

Witam, wiem że spot dopiero 5go, ale może ktos reflektowalby na mini spocik dzisiaj. Pojeździć trochę po miescie, zjeść coś :)

Edytowane przez banan024