rafalekx Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 Ale Wy macie problemy A dzisiaj w LRA był spot i było 7 fur im bliżej końca to lepsze się pojawiały więcej nic nie powiem Spot uważam za bardzo udany tym bardziej że ekipą LRA to my chyba ostatnio 2 lata temu spotowaliśmy
paput Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 Ale Wy macie problemy A dzisiaj w LRA był spot i było 7 fur im bliżej końca to lepsze się pojawiały więcej nic nie powiem Spot uważam za bardzo udany tym bardziej że ekipą LRA to my chyba ostatnio 2 lata temu spotowaliśmy :good:
pastaldo Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 Ale Wy macie problemy A dzisiaj w LRA był spot i było 7 fur im bliżej końca to lepsze się pojawiały więcej nic nie powiem Spot uważam za bardzo udany tym bardziej że ekipą LRA to my chyba ostatnio 2 lata temu spotowaliśmy Ta chyba przebudzenie ze snu zimowego
rafalekx Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 Ta chyba przebudzenie ze snu zimowego tzn.? w jakim sensie? A tak serio to był spontan wczoraj kolega Rawuli napisał do mnie że jest w LRA a resztę ludzi z okolicy udało mi się telefonicznie ściągnąć I znowu B7ka snajpera mnie nakręciła I te nowe heble z porsche ehhh jeszcze trochę
paput Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 to kto się mienia na oponki [br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 00:27_________________________________________________ [br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 00:27_________________________________________________
rafalekx Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 paput wielkość tarczy hamulcowej + zawias powodują że ta felga wygląda niesmacznie w Twoim aucie no ale na szczęście to tylko przymiarka
paput Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 paput wielkość tarczy hamulcowej + zawias powodują że ta felga wygląda niesmacznie w Twoim aucie no ale na szczęście to tylko przymiarka wiem ale na takim samym zestawie jeździełeś cycu włochaty
rafalekx Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 wiem ale na takim samym zestawie jeździełeś cycu włochaty cicho felga RS6 jest trochę pełniejsza więc tarczy az tak nie widac Ale koza była to fakt meeeeee i na takim zestawie jeździłem tylko tydzień
Armi Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 Ale Wy macie problemy A dzisiaj w LRA był spot i było 7 fur im bliżej końca to lepsze się pojawiały więcej nic nie powiem Spot uważam za bardzo udany tym bardziej że ekipą LRA to my chyba ostatnio 2 lata temu spotowaliśmy :good: Dlaczego nie powiedziałeś wcześniej Chętnie bym przyjechał
rafalekx Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 Dlaczego nie powiedziałeś wcześniej Chętnie bym przyjechał Nie wiedziałem że aż tak to wyjdzie myślałem że max 3 osoby się pojawią a udało się dzisiaj namówić telefonicznie ja byłem od początku do konca 2 godzinki, a myślałem że będzie krócej rach ciach kilka minut i nara hehe a wyszło inaczej i dobrze ja, tomek a4 2.8, rawuli, StoRK, demor, snajper, no i było jeszcze 7 autko "nieforumowe" na koniec
Armi Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 Idź Ty, 45 minut i bym był w mojej pipidówie też był spot: stał stary mercedes, astra, omega i beemka. Wszystkie na niebieskich postojówkach Nawet nie ma z kim zagadać
rafalekx Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 oj no nie wiedziałem że chciałoby Ci się jechać tyle km Ale na przyszłość zapamiętam
Armi Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 Jak się diesla to kilometry nie grają roli, czy przejadę 60 czy 100km w trasie. Różnica kilku zł [br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 01:36_________________________________________________Ok, ja to spadam spać
rafalekx Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 To jak coś ja jutro jadę do chłopaków do Siedlec na spota po drodze na Wawkę o 16 chyba się zacznie [br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 01:38_________________________________________________ Ok, ja to spadam spać no ja też właśnie
paput Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 wiem ale na takim samym zestawie jeździełeś cycu włochaty cicho felga RS6 jest trochę pełniejsza więc tarczy az tak nie widac Ale koza była to fakt meeeeee i na takim zestawie jeździłem tylko tydzień i jak zaczął palić 10 litrów to wróciłes do poprzedniego zestawu
rafalekx Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 i jak zaczął palić 10 litrów to wróciłes do poprzedniego zestawu
paput Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 jestem za niedzielą, jestem za niedzielą zmieniam głos 3.04.2011 (Niedziela)
voytello Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 jeśli niedziela to jestem na 99,99% z sobotą może być gorzej, ale... :)
snajper1998 Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 Ta chyba przebudzenie ze snu zimowego tzn.? w jakim sensie? A tak serio to był spontan wczoraj kolega Rawuli napisał do mnie że jest w LRA a resztę ludzi z okolicy udało mi się telefonicznie ściągnąć wez przestan bo sie rumienie I znowu B7ka snajpera mnie nakręciła I te nowe heble z porsche ehhh jeszcze trochę wez przestan bo sie rumienie
Rekomendowane odpowiedzi