paput Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 ja myslalem ze motorkiem przyjade a tu du-pa no gdzie na spot forumowy motorem, to mija się z całą ideą spotów
pastaldo Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 ja myslalem ze motorkiem przyjade a tu du-pa no gdzie na spot forumowy motorem, to mija się z całą ideą spotów Nie filozofuj papuciu :bicz3: Spot to spotkanie uzytkowników i osób lubiących markę a nie ma znaczenia czym przyjedzie osoba
paput Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 ja myslalem ze motorkiem przyjade a tu du-pa no gdzie na spot forumowy motorem, to mija się z całą ideą spotów Nie filozofuj papuciu :bicz3: Spot to spotkanie uzytkowników i osób lubiących markę a nie ma znaczenia czym przyjedzie osoba to może we 4 przyjedźcie rowerami a on motorem, spot żę hooj
pastaldo Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 A czy spot na którym sie nie mówi co jeden albo drugi ma w swoich 4 kółkach. Można przecierz normalnie pogadać. Ty papuc to mi podchodzisz troche pod fanatyka
mlodyy Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 yamaha R6 lub R1 Nic sie nie mija jak niezloze niuni dzisiaj to przyjade innym audi ooooooo
pastaldo Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 yamaha R6 lub R1 Nic sie nie mija jak niezloze niuni dzisiaj to przyjade innym audi ooooooo A co składasz? Coś sie popsuło? Ile ty mas audiczek??
paput Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 A czy spot na którym sie nie mówi co jeden albo drugi ma w swoich 4 kółkach. Można przecierz normalnie pogadać. Ty papuc to mi podchodzisz troche pod fanatyka czemu fanatyka a potem fotka ze spota że mucha nie siada, czterech gości z rowerami stoi i jeden z motorkiem, i podpis, spot audi najlepiej jest zobaczyć co kto pomodził
mlodyy Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 Paput czepiasz sie i tyle . Zmieniam 2 wahacze i tarcze z przodu , audiczek tylko 2 a4 i 80 coupe
paput Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 Paput czepiasz sie i tyle . Zmieniam 2 wahacze i tarcze z przodu , audiczek tylko 2 a4 i 80 coupe takie jest moje zdanie, u nas jest kolega co ma b6 i motorek suzuki GSXR i na spota oooo przyjeżdża
pastaldo Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 Paput czepiasz sie i tyle . Zmieniam 2 wahacze i tarcze z przodu , audiczek tylko 2 a4 i 80 coupe Ja chorowałem na 80 B4 sedana. Nawet bardziej mi sie podobało niż A4 Ale padło na B5 bo niewiele trzeba było dołożyć a zawsze nowszy samochód a jak przyjedziemy rowerami to nie będziemy robic fotek żeby papucia nie nerwować
mlodyy Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 Paput ile bedziesz jeszcze ciągnął ten wontek ???? a unas kolega ma b10 i przyjerzdza rowerem i co ???? tak Ci ciężko zrozumiec ze nie wiem czy poskladam niunie a chce przyjechac na spocik, to zebys nie poczul sie urazony jak nie zloze to przyjade MPK i skacz ten temat ok
pastaldo Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 Paput ile bedziesz jeszcze ciągnął ten wontek ???? a unas kolega ma b10 i przyjerzdza rowerem i co ???? tak Ci ciężko zrozumiec ze nie wiem czy poskladam niunie a chce przyjechac na spocik, to zebys nie poczul sie urazony jak nie zloze to przyjade MPK i skacz ten temat ok
paput Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 Paput ile bedziesz jeszcze ciągnął ten wontek ???? a unas kolega ma b10 i przyjerzdza rowerem i co ???? tak Ci ciężko zrozumiec ze nie wiem czy poskladam niunie a chce przyjechac na spocik, to zebys nie poczul sie urazony jak nie zloze to przyjade MPK i skacz ten temat ok nie wiedziałem ze masz auto rozłożone sorki teraz rozumiem ale wontek, przyjerzdza
mlodyy Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 zdarza sie ale prosze juz poprawiam [przyjeżdza,wątek] Co do 80 fajne autko a cena byla :gwizdanie:
snajper1998 Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 hehe jak fajnie chlopaki sie zjada i odrazu ustawke sie zrobi pierwszy spot A4 zakonczony grupowa bojka
paput Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 hehe jak fajnie chlopaki sie zjada i odrazu ustawke sie zrobi pierwszy spot A4 zakonczony grupowa bojka czemu?
Andrev01 Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 to gdzie i o ktorej w koncu ten spocik?? bo ja chetny bym byl przyjechac moze kolezke tez namowie to zawsze dwie OOOO wiecej :> mi na placu zamkowym by pasowalo (zreszta moze tez byc gdzies indziej) godzina obojetna raczej jak dla mnie tylko musze jeszcze dzisiaj dziunie odebrac od mechanika
Rekomendowane odpowiedzi