rafalekx Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Ale co z ognichem, grillem? Będzie czy odpuszczamy? Jeśli będzie to trzeba poza miasto
pastaldo Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Ale co z ognichem, grillem? Będzie czy odpuszczamy? Jeśli będzie to trzeba poza miasto No właśnie poza miastem było by najlepiej jesli chodzi o ognisko. No chyba że rezygnujemy z ogniska.
rafalekx Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 No to co? Pójdziemy gdzieś na jakąś szamę? Zapraszasz nas do siebie?
pastaldo Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 No to co? Pójdziemy gdzieś na jakąś szamę? Zapraszasz nas do siebie? Ty masz kombiaka to przywieziesz kocioł grochówki
rafalekx Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Ty masz kombiaka to przywieziesz kocioł grochówki niby skund?
pastaldo Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Ty masz kombiaka to przywieziesz kocioł grochówki niby skund? Nagotujesz A ja skund miałem wytrzasnąć szame żeby zaprosić do siebie ?
rafalekx Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Nagotujesz A ja skund miałem wytrzasnąć szame żeby zaprosić do siebie ? z lodówki
paput Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 znowu nie piszecie w tym wątku w którym trzeba
rafalekx Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 znowu nie piszecie w tym wątku w którym trzeba
pastaldo Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 znowu nie piszecie w tym wątku w którym trzeba A jak papuc podobaja Ci sie moje day lighty ?
paput Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 znowu nie piszecie w tym wątku w którym trzeba A jak papuc podobaja Ci sie moje day lighty ? wolę normalne halo, nie w tym spocie stałeś, trzeba było do tych z odpustu podjechać [br]Dopisany: 28 Marzec 2011, 11:22_________________________________________________
pastaldo Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 znowu nie piszecie w tym wątku w którym trzeba A jak papuc podobaja Ci sie moje day lighty ? wolę normalne halo, nie w tym spocie stałeś, trzeba było do tych z odpustu podjechać [br]Dopisany: 28 Marzec 2011, 11:22_________________________________________________ sam se koło nich stań. A moje day ligty sa
paput Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 znowu nie piszecie w tym wątku w którym trzeba A jak papuc podobaja Ci sie moje day lighty ? wolę normalne halo, nie w tym spocie stałeś, trzeba było do tych z odpustu podjechać [br]Dopisany: 28 Marzec 2011, 11:22_________________________________________________ sam se koło nich stań. A moje day ligty sa zrób wreszcie temat a dowiesz się co nieco na temat auta, a tak a propo to ile takie ledy kosztują?
pastaldo Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 znowu nie piszecie w tym wątku w którym trzeba A jak papuc podobaja Ci sie moje day lighty ? wolę normalne halo, nie w tym spocie stałeś, trzeba było do tych z odpustu podjechać [br]Dopisany: 28 Marzec 2011, 11:22_________________________________________________ sam se koło nich stań. A moje day ligty sa zrób wreszcie temat a dowiesz się co nieco na temat auta, a tak a propo to ile takie ledy kosztują? puertos wyrzucił od siebie i ja je łyknąłem za śmieszne pieniądze
paput Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 co Ty tak z tym Chełmem interesy robisz to wschodnia granica uffaszaj
pastaldo Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 co Ty tak z tym Chełmem interesy robisz to wschodnia granica uffaszaj Narazie mnie nie wydymali wiec jest ok Jak zaczną to przerzuce sie na puławy
paput Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 co Ty tak z tym Chełmem interesy robisz to wschodnia granica uffaszaj Narazie mnie nie wydymali wiec jest ok Jak zaczną to przerzuce sie na puławy strzeż się solara, on to dopiero ma ciemne interesy
Tomasz23 Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 a tak wracajac do tematu spota to juz sie nie umawiamy na targach?a pozniej gdzies poza miasto?
pastaldo Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 a tak wracajac do tematu spota to juz sie nie umawiamy na targach?a pozniej gdzies poza miasto? Ale tak jak mówiłem oni tam sporo zdzierają jak sie chce wjechac samochodem wiec chcąc wejśc tak poprostu to trzeba by gdzies samochody porzucić Choć byłem w tamtym roku to mi sie podobało.
_Solar_ Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 co Ty tak z tym Chełmem interesy robisz to wschodnia granica uffaszaj Narazie mnie nie wydymali wiec jest ok Jak zaczną to przerzuce sie na puławy strzeż się solara, on to dopiero ma ciemne interesy Ty synek hamuj bajere bo skarbówka znów Cie bedzie scigac :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi