puertoss Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Hmm możliwe dać Ci namiar na dobrego specjaliste?? :polew:
pastaldo Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Hmm możliwe dać Ci namiar na dobrego specjaliste?? :polew: logopedę?
Armi Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Hmm możliwe dać Ci namiar na dobrego specjaliste?? :polew: Na grillu u Solara dasz namiar
puertoss Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Hmm możliwe dać Ci namiar na dobrego specjaliste?? :polew: logopedę? niet... psychiatrę .... :polew: :polew:
pastaldo Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 to wiadomo już kiedy ten grill u solara?
puertoss Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 jutro!! :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Tomasz23 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 jak zawsze Tomasz23 obecny następnym razem ja tez będę. pewnie ze zawsze jestem obecny jak sie zglaszam Tomek pisał że chciałby z Vaga skorzystac to można by się ustawić w więcej osób no chcialem vaga ale juz sie wszystko naprawilo wiec jest spoko :gwizdanie: ale to wcale nie znaczy ze sie nie pojawie na spocie :decayed:
pastaldo Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 jak zawsze Tomasz23 obecny następnym razem ja tez będę. pewnie ze zawsze jestem obecny jak sie zglaszam Tomek pisał że chciałby z Vaga skorzystac to można by się ustawić w więcej osób no chcialem vaga ale juz sie wszystko naprawilo wiec jest spoko :gwizdanie: ale to wcale nie znaczy ze sie nie pojawie na spocie :decayed: spoko niema sprawy tez postaram sie na następnym byc
paput Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 najgorsze jest to że nikogo na tym forum nie oszukałem i bym nie oszukał a armistead zrobił ze mnie kłamce i oszusta, wysłałem ponad 200 paczek na tym forum, na poczcie praktycznie mieszkałem, nigdy żadnych zwrotów nie miałem tyle ode mnie, pozostaje chyba tylko skasować konto a jeszcze tylko mrogal niech zapłaci mi za "SPAWANA " maglownicę którą wział, ale to pewnie ARMISTEAD WIE LEPIEJ CZY BYŁA SPAWANA człowiek nie da sobie przetłumaczyć niektórych rzeczy może rozmowa w 4 oczy by coś zmieniła
Kowi87 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Puertos siedzisz na nowej chawirze jeszcze
mrogal Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Mnie papucik kontroluje, co raz tylko odwiedza mój profil no jak tam dziwki wietnamskie? spotniem sie w poniedzialek? [br]Dopisany: 14 Czerwiec 2011, 07:13_________________________________________________ jutro!! :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: czekaj, zadzwonie go poinformuje [br]Dopisany: 14 Czerwiec 2011, 07:15_________________________________________________ najgorsze jest to że nikogo na tym forum nie oszukałem i bym nie oszukał a armistead zrobił ze mnie kłamce i oszusta, wysłałem ponad 200 paczek na tym forum, na poczcie praktycznie mieszkałem, nigdy żadnych zwrotów nie miałem tyle ode mnie, pozostaje chyba tylko skasować konto a jeszcze tylko mrogal niech zapłaci mi za "SPAWANA " maglownicę którą wział, ale to pewnie ARMISTEAD WIE LEPIEJ CZY BYŁA SPAWANA człowiek nie da sobie przetłumaczyć niektórych rzeczy może rozmowa w 4 oczy by coś zmieniła spawana? ;( mawet jej nie obejrzalem ;(
rafalekx Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 z tym muzinem i ciemnota to dowaliłes rafałku :polew: :polew: tak do swojej LADY mówisz? on ma ŁADĘ? jutro!! Ale bez niego najgorsze jest to że nikogo na tym forum nie oszukałem i bym nie oszukał paput ale to jest właśnie najlepsze a nie najgorsze chyba, że uważasz inaczej no jak tam dziwki wietnamskie? spotniem sie w poniedzialek? spocim spocim Siema młode kózki
pastaldo Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 siema stary reniferu jak tylko będzie jak to spocimy
rafalekx Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 siema stary reniferu wiem że jestem stary już sobie to uświadomiłem przedwczoraj ;(
Armi Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 najgorsze jest to że nikogo na tym forum nie oszukałem i bym nie oszukał a armistead zrobił ze mnie kłamce i oszusta, wysłałem ponad 200 paczek na tym forum, na poczcie praktycznie mieszkałem, nigdy żadnych zwrotów nie miałem tyle ode mnie, pozostaje chyba tylko skasować konto a jeszcze tylko mrogal niech zapłaci mi za "SPAWANA " maglownicę którą wział, ale to pewnie ARMISTEAD WIE LEPIEJ CZY BYŁA SPAWANA człowiek nie da sobie przetłumaczyć niektórych rzeczy może rozmowa w 4 oczy by coś zmieniła A co mnie maglownica obchodzi, człowieku :doh1: Nic mnie nie obchodzą sprzedawane przez Ciebie przedmioty ale jeśli chcesz wypchnąć spawaną felgę na forum (zapominając dodać o tym szczególe) to mam udawać, że nie wiem? No sorry.
paput Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 spawana? mawet jej nie obejrzalem to gdzie ona jest?
mrogal Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 spawana? mawet jej nie obejrzalem to gdzie ona jest? w bagazniku :>
rafalekx Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 yyyyyy co tu się stało się? gdzie wiadomości z dzisiejszego dnia?
Sebek (-_-) Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 yyyyyy co tu się stało się? gdzie wiadomości z dzisiejszego dnia? zbędny spam :polew:
Rekomendowane odpowiedzi