Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to musze na sile rzezbic sranie w banie zeby miec 100 watkow , aby moc wystawic opony na sprzedaz :wallbash:

• Odpowiedzi 9.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ale jak na siłę będziesz cisnął i ktoś wyluka to dostaniesz kropka :gwizdanie:

Opublikowano

Ale jak na siłę będziesz cisnął i ktoś wyluka to dostaniesz kropka :gwizdanie:

Wytłumacz dlaczego ogłoszenie które ja umieściłem i dałem kontakt do niego (do snajpera), zostało wykasowane? Bezsens... kto jak kto ale snajper handlarzem nie jest i ludzi nie chce wkręcać.

Opublikowano

no swietnie czlowiek ponad dwa lata w klubie tyle ze nie pier**le od rzeczy na kazdy temat i o :wallbash:

Opublikowano

Podniesienie ilości postów miało na celu zmniejszenie ilości handlarzy, którzy tylko z tego tu żyli. Wiem, że jest to krzywdzące dla innych (przykładowo z dużym stażem, a nie mających odpowiedniej liczby postów) no ale coś musieliśmy z tym zrobić.

rafalex odnośnie usunięcia wątku z numerem do osoby, która faktycznie jest właścicielem danego przedmiotu to odsyłam do regulaminu działu sprzedam tam jest wyjaśnione.

Opublikowano

to nie mozna oprocz ilosci wiadomosci wsadzic stazu na forum jako formy kontroli?? to chyba jest bardziej miarodajne niz ilosc postow , ktore mozna przy odrobinie samozaparcie zrobic w pare dni

Opublikowano

to nie mozna oprocz ilosci wiadomosci wsadzic stazu na forum jako formy kontroli?? to chyba jest bardziej miarodajne niz ilosc postow , ktore mozna przy odrobinie samozaparcie zrobic w pare dni

dasz radę do jutra naklepiesz te 21 postów :D napisz że coś tam Ci dolega zaczną pisać co to może być potem odpisuj co chwilę na czyjąś propozycję, a jak nazbierasz 100 to napisz że już auto zdrowe, że nic nie dolegało tylko biezpiecznik wysiadł i dlatego komp wariował :D

Dobra idę do dom nara :hi: Aha snajper... pamiętasz miałem się do Ciebie wybrać, będziesz na weekend w LRA? ;)

Opublikowano

jeśli będę w lbn to godzina mi pasuje

Opublikowano

Nie można tak zrobić, bo nie ma takiego skryptu co by to wyłapywał, a przecież nikt nie będzie siedział nonstop i każdego z osobna dopuszczał lub nie. Narazie jest tak jak jest, ale jak wejdzie w życie plan opłaty za wystawienie gratów wtedy nie będzie ograniczeń typu ilość wiadomości.

Rafał nie podjudzaj do złego :naughty:

Opublikowano

Nie można tak zrobić, bo nie ma takiego skryptu co by to wyłapywał, a przecież nikt nie będzie siedział nonstop i każdego z osobna dopuszczał lub nie. Narazie jest tak jak jest, ale jak wejdzie w życie plan opłaty za wystawienie gratów wtedy nie będzie ograniczeń typu ilość wiadomości.

normalnie allegro :facepalm:

czy na innych forach jest coś takiego praktykowane?

Opublikowano

nie podjudzaj bo sam też sprzedałes większość szaraka :przebiegly::decayed:

Opublikowano

no i własnie dlatego chce żeby inni też mieli taką bezpłatną szanse
Opublikowano

no i własnie dlatego chce żeby inni też mieli taką bezpłatną szanse

aha bo z wypowiedzi myślałem że jesteś przeciwny handlarzom na forum :chytry:

Opublikowano

Jak sie dopuści wszystkich to beda też frajerzy ktorzy beda ruchać na kase zmieniając dane kontaktowe tylko :gwizdanie:

Dobrze jest jak jest nie ma co płakać

Opublikowano

też tak sądze. z resztą to powinno byc miejsce do gadania i wymiany informacji a nie nowy serwis do sprzedaży. ok rozumiem ktos czegoś szuka usilnie drugi ma i odsprzeda ale to co się tu dzieje jak ktos potrafi sprzedać praktycznie cały samochód na cześci to cóż nie dziwne że sa takie schody.

Opublikowano

Mi to nie przeszkadza akurat że ktos potrafi sprzedac caly samochod ale jak by nie było tych ograniczeń 100 postów to by alegro przeszło na A4-klub i byłi by tylko handlarze a reszta była by dodatkiem do forum :gwizdanie:

a 100 postów to nie problem napisać, wystarczy wejsc na techniczny i podoradzać :wink4:

Opublikowano

Ludzie jeśli nie mają pewności co do gościa to powinni brać za pobraniem i tyle a nie dają sie dymać na kasę

Opublikowano

powinno byc z 500 postów to by może coś dało bo nastukac te 100postów na głupotach to nie problem a jak ktoś ma 500 czy7 1000 to już ktoś kto sie udzielał na tym forum i niech sobie sprzedaje. a tak to czy jest 10 czy 100 to żadna różnica. jak komuś zalezy na handlowaniu to w 2 może 3 dni nastuka posty i już robi interes.

Opublikowano

powinno byc z 500 postów to by może coś dało bo nastukac te 100postów na głupotach to nie problem a jak ktoś ma 500 czy7 1000 to już ktoś kto sie udzielał na tym forum i niech sobie sprzedaje. a tak to czy jest 10 czy 100 to żadna różnica. jak komuś zalezy na handlowaniu to w 2 może 3 dni nastuka posty i już robi interes.

moim zdaniem nie ilość postów powinna być wyznacznikiem tego czy ktoś może sprzedawać czy nie, np norbert czy michal mają dosłownie po parę postów, na spoty przyjeżdżają, są ok a nie mogą nic wystawić
Opublikowano

w ogóle cała idea sprzedarzy na forum mi sie nie podoba ale mi nie musi. tyle odemnie.