pastaldo Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 obejrzeć moge ale nie am doświadczenia na tyle żeby go dobrze ocenić. Pod kontem blacharki, wycieków i wnętrze moge luknąć. Choć lepiej jakby jescze ktos kumaty sie znalazł to we dwóch łatwiej coś więcej wyhaczyć
dawidoks Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Wycieki tam raczej trudno będzie dojrzeć bo wymyty cały. Chodzi mi żeby ogólny stan luknąć, jak zawieszenie i silnik pracuje. Dokładny stan blachy i zużycie wnętrza. Jak będzie w miarę to wbiję tam i go dokładnie oblukamy. Jak się będziemy liczyć za taką usługę z Twojej strony Tomku?
pastaldo Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 powiem tak. tera wyjeżdzam na weekend. Moge tam skoczyc w poniedziałek. Czteropak pifka w razie co załatwi sprawę [br]Dopisany: 18 Listopad 2011, 16:28_________________________________________________choć zapytaj tez ludzi w lubartowie może ktoś będzie miał bliżej i ktoś jeszcze bardiej kumaty
paput Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Heh ja akurat jestem w Lbn ale juz ciemno zeby ogladac
pastaldo Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Heh ja akurat jestem w Lbn ale juz ciemno zeby ogladac ale w opisie aukcji jest że z lubartowa
kicker Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Heheh to auto mojego sąsiada zza płotu:tongue4: a zbieram się obejrzeć to auto już ze 2 tyg.
paput Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Heheh to auto mojego sąsiada zza płotu a zbieram się obejrzeć to auto już ze 2 tyg. to idź lukaj i zapytaj od razu czemu ma starą gałę
kicker Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 a on ch**a będzie wiedział pewnie z 500 tyś. przejechane Jutro sprawdzę.
paput Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 a on ch**a będzie wiedział pewnie z 500 tyś. przejechane Jutro sprawdzę. "najlepszy silnik w audi" "bardzo dobrze współpracuje z instalacją gazową, w przypadku montażu" niedługo każdy będzie najlepszym silnikiem i zapytaj jeszcze gdzie podziały się emblematy z grilla i pupy czy czasem ich nie zaszpachlowano i nie wymieniono grilla po uderzeniu
kicker Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Mnie tylko zastanawia gdzie jest "quattro" bo emblematy w stylu "A4 i 2.8" sam bym wrzucił gdybym miał oj źle napisałem miało być "wYrzucił" :gwizdanie: ja emblematów nie potrzebuje
paput Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Mnie tylko zastanawia gdzie jest "quattro" bo emblematy w stylu "A4 i 2.8" sam bym wrzucił gdybym miał na forum handlują tymi emblematami
pastaldo Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Wycieki tam raczej trudno będzie dojrzeć bo wymyty cały. Chodzi mi żeby ogólny stan luknąć, jak zawieszenie i silnik pracuje. Dokładny stan blachy i zużycie wnętrza. Jak będzie w miarę to wbiję tam i go dokładnie oblukamy. Jak się będziemy liczyć za taką usługę z Twojej strony Tomku? no i masz kolego już kogos bliżej do obejrzenia. Myśle że kicker pomoże
dawidoks Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 Panowie, dokładnie co pierwsze właśnie mi się rzuciło w oczka to brak emblematów, ale skoro masz tak blisko to dlaczego nie luknąć.
rafalekx Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Siema Pastaldy i inne Kowiaczki co tam jak tam i dlaczego tak ch#jowo
pastaldo Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Siema Rafalekxie c**jowo bo musiałem przyjść do roboty w garniaku w który nie bardzo się mieszczę. Po za tym raczej ok
_Solar_ Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Siema Pastaldy i inne Kowiaczki co tam jak tam i dlaczego tak ch#jowo cześc cipuleńko
rafalekx Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 c**jowo bo musiałem przyjść do roboty w garniaku w który nie bardzo się mieszczę. Po za tym raczej ok Pewno wszystkie koleżanki z pracy na Ciebie lecą gorzej jak koledzy też... takie dopasowane wdzianko... aż strach sobie wyobrażać cześc cipuleńko
_Solar_ Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 o co kaman :> najlepszego rafalku
rafalekx Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 najlepszego rafalku :mysli: ? z jakiej okazji?
_Solar_ Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 To Ty nie wiesz z jakiej ja juz wszystko sie dowiedzialem od osób 3 skoro sam nie chciałes mi powiedziec
Rekomendowane odpowiedzi