Hugo Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 No i mamy śnieg!! kto ma quattro niech sie cieszy no to ideeee do kącika zadumy i płacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarusKK Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 kurcza a moje jeszcze u lakiernika stoi Tak myslałem czy by cos nie zrobić z grilem bo mam drugi na stanie czy nie pomalować go w czarny mat albo cały albo tylko znaczek audi zostawić:jerk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magicbattle Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 ja bym sie pisal na takiego spota, poznac kolegow z rodzinnych stron i pochwalic sie audikiem chodz co tu sie chwalic ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 29 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Terminy najbliższych spotów na bieżąco będę aktualizował w pierwszym poście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmilAudi_LLE Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 10 Listopada będę na spociku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 29 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 10 Listopada będę na spociku A cała reszta będzie 9 listopada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmilAudi_LLE Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Sory ;D Pomyliło mi się z sobotą O czym innym myślałem ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmilAudi_LLE Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Wymieniał ktoś złącze USB w radiu ? jaki koszt i gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 29 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Oooo śnieg pada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekAJM Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 ooo jak pospolicie wyglada na 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 moze i ja bym sie wybral tylko troche sie wstydze bo fera z wygladu malo ladna:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 31 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 moze i ja bym sie wybral tylko troche sie wstydze bo fera z wygladu malo ladna:) Nawet nie żartuj tylko wpadaj śmiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 moze i ja bym sie wybral tylko troche sie wstydze bo fera z wygladu malo ladna:) To co ja miałbym powiedzieć o swojej poobdzieranej padaczce Wpadaj na spot i nie pindol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magicbattle Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 ja wpadne juz od dawna sie zbieralem ale cos wypadnie na leszczynskich spotach bylem juz zobaczymy jak w rodzinnych stronach tylko ktorym to przyjechac b5 czy b6 ;p najlepiej oba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekAJM Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 A może i w ten piątek zrobimy coś na spontanie? komu by pasowało ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 skoro tak mowicie to postaram sie wpasc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Chyba ktoś zobaczył na forum, że mamy robić spoty pod Plazą i podnieśli ceny za parking Lublin Plaza: Nowy cennik na parkingu pod centrum - Kurierlubelski.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 echhh biednemu to zawsze wiatr w oczy a bogatemu to nawet byk się ocieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmilAudi_LLE Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Masakra... i Co robimy ? Zostajemy przy plazie czy cos innego ? Może parking Olimpu obok toru kartingowego?? tam za freeko jest Klasyki mialy zloty tam to cieplutko było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magicbattle Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 ee no co wy chlopaki 2 zl to nie majatek przeciez niech bedzie ta plaza byle bylo gdzie zaparkowac wszystkie cary kolo siebie bo jak bedziemy po calym parkingu po rozrzucani co d*pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi