Maras Opublikowano 1 Września 2014 Opublikowano 1 Września 2014 ogolnie to ja chetny w kazda niedziele popoludniu
Kujoo Opublikowano 1 Września 2014 Opublikowano 1 Września 2014 Siema wszystkim. Ja będę chętny na wszelakie spoty, ale dopiero w październiku jak wrócę do Lublina. A mam pytanie, zimą też się organizujecie? Pozdro
Dżordż Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 Ogólnie proponuję zrobić spotkanie np na parkingu w Olimpie. Jest dużo miejsca gdzie spokojnie można porozmawiać, pooglądać auta itp. Niedzielne wieczory mi też pasują np ok. 18-19
majin Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 Tez jestem za. Więc wstępnie do niedzieli. Godzina 19.
januaryy Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 Ja sie pisze wstepnie na ta niedziele, wiec ilu nas juz aktualnie jest?
Dżordż Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 nie nie będzie na 99% z powodu awarii ale za tydzień w niedzielę się piszę parking w Olimpie może na którymś z poziomów gdzie będzie więcej miejsca?
januaryy Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 Czyli wychodzi na to ze ja,majin,pablo bedziemy? Ktos jeszcze?
pablo15005 Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 to dzis sie widzimy? Ci co beda gdzie proponuja spotkanie i o ktorej? ja bym proponowal cos wczesniej jak 19 zeby skorzystac ze slonca bo pogoda chyba dopisze, no i gdzie bo parking podziemny?
januaryy Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 Pablo jest nas 3 wiec czarno to widze.
pablo15005 Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 Ja moglbym podleciec w okolice tesco kolo 17-18 jak cos to mozna piszcie i sie ustawimy
januaryy Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 Panowie proponuje sie ustawic jak juz wszyscy skoncza dansowac na weselach, zrobia auta itd. Z wyprzedzeniem ustalmy date zeby mialo to rece i nogi a nie na wariata.
Kali S4 Opublikowano 10 Września 2014 Opublikowano 10 Września 2014 Witam Panowie, jako że w weekend będę ze znajomymi stacjonował w Lublinie, może polecicie jakiś fajny lokal gdzie można potańczyć, coś wypic Towarzystwo w przedziale wiekowym 30-35 Pozdrawiam
maniek773 Opublikowano 11 Września 2014 Opublikowano 11 Września 2014 siemano jestem nowy i chętnie bym się pisał na jakiś zlocik. Pozdro
Dżordż Opublikowano 11 Września 2014 Opublikowano 11 Września 2014 Myślę, że do niedzieli zrobie auto, więc się pisze na jakiegoś spota
JarusKK Opublikowano 12 Września 2014 Opublikowano 12 Września 2014 Ktos z was poelca jakies domy weselne, sale zespoły wodzirejów itp. ? Ogólnie chodzi gdzie kto był i jakie wrażenia. Lokalizajcja raczej zachodnia cześć lublina. Pozdrawiam.
Maras Opublikowano 12 Września 2014 Opublikowano 12 Września 2014 Ja polecan dom weselny Jaśmin w Nierzwicy koscielnej. Bylem i naprawde moge polecic. Zespol to polecam Atack. Co prawda moja siostra w nim spiewa ale nie dlatego go polecam ale dlatego ze duzo osob z ktorymi rozmawiam i nie wiedza ze tam spiewa moja siostra polecaja go. Moje wesele tez juz niedaleko i wlasnie oni beda grali.
Rekomendowane odpowiedzi