pawel212333 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Ok zawsze na pewno wrzucę fotki ze spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Po 17 trochę mniejsza lampa będzie, bo teraz niezły piekarnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackHorse Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Wygląda na to, że podjadę się przywitać. Jak coś to będzie prawdopodobnie kolega z kompem, bo ktoś pytał o VAGa. Jak ktoś zainteresowany to szukać czarnego kombi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Super. Zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 No super chętnie przywitamy kolege Po 17 trochę mniejsza lampa będzie, bo teraz niezły piekarnik tak teraz nieźle daje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Dzięki za spocik. Super było porozmawiać w miłej atmosferze. Pogoda dopisała Jak na początek reaktywacji spocików lubelskich to nie jest źle . Osiem aut było: 1x A4 B5 3x A4 B6 1x S4 B6 1x A4 B7 1x S3 8L 1x A6 C5 Tak sobie pomyślałem, że może by robić spociki co dwa tygodnie zamiast co miesiąc? Oczywiście to tylko luźna propozycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Hm Hugo niemwiem czy by wypalił coś takiego można spróbować ale nie jestem pewny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Ja również dziękuje za udanego spota jak będziecie mieli panowie jakieś foty to wstawiajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 No trzeba wstawić fotke jak dostanę kompa to chętnie wstawie Dzięki za spocik. Super było porozmawiać w miłej atmosferze. Pogoda dopisała Jak na początek reaktywacji spocików lubelskich to nie jest źle . Siedem aut było: 1x A4 B5 3x A4 B6 1x S4 B6 1x A4 B7 1x S3 8L Tak sobie pomyślałem, że może by robić spociki co dwa tygodnie zamiast co miesiąc? Oczywiście to tylko luźna propozycja jeszcze niezapmnij o jednym koledze z audi a6c5 co przyjechał więc było nas 8 samochodów więc może na następnym b endzie nas więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Faktycznie poprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damlew93 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Pytanie czy ktoś by chciał ramkę taką jak ma Hugo bo będę zamawial czekam na propozycję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 ja tez pozniej wrzuce jakies tam foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Widzę już pierwsze fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Dzięki za spota, super atmosfera. A co do spotów co 2 tydzień, ja jestem za , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 mi to też odpowiada ale ciekawe co reszta powie bo wiadomo nie każdy ma czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damlew93 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Ja bym się pisał również na co 2 tyg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 no to jest nas 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Przecież można spróbować. Nic nam nie szkodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Ile takie ramki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi