Hugo Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 czy ktoś ma jeszcze ramki pod tablice rej , klubowe zakupiłbym Tomek mam chyba jeszcze komplet w garażu, bo kupowałem kilka. Wezmę na spocik Wybiera się ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meehau Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Cześć wszystkim, Ja się wybieram na spot 5/7/15 o ile aktualny i czy zdążę wypucować na tę okazję furę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 (edytowane) tazman, przed chwilą skończyłem zabawę z Water Blockiem.Nie dawałem pod spód SRP, ponieważ chcę zobaczyć ile faktycznie siedzi.Efekt końcowy, .... WOW!Lakier ściemnił się, stał się bardzo śliski i wyszło ziarno. Z docieraniem nie miałem problemów tak jak wcześniej wtedy gdy go na szybko testowałem, dałem go mniej.Bardzo przyjemnie się z nim pracuje, zapach fajny bo nie śmierdzi naftą jak 1000P. Nie mogłem wytrzymać i na sam koniec zacząłem lać wodą po masce Efekt: tak jak na poniższych filmach pokazowych producenta: Jeśli trzyma się to faktycznie 3 miechy jak deklaruje sotf, to czapki z głów Edytowane 24 Czerwca 2015 przez xMarcin95x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Ja się wybieram na spot 5/7/15 o ile aktualny i czy zdążę wypucować na tę okazję furę Oczywiście aktualny. Zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 tazman, przed chwilą skończyłem zabawę z Water Blockiem. Nie dawałem pod spód SRP, ponieważ chcę zobaczyć ile faktycznie siedzi. Efekt końcowy, .... WOW! Lakier ściemnił się, stał się bardzo śliski i wyszło ziarno. Z docieraniem nie miałem problemów tak jak wcześniej wtedy gdy go na szybko testowałem, dałem go mniej. Bardzo przyjemnie się z nim pracuje, zapach fajny bo nie śmierdzi naftą jak 1000P. Nie mogłem wytrzymać i na sam koniec zacząłem lać wodą po masce Efekt: tak jak na poniższych filmach pokazowych producenta: Jeśli trzyma się to faktycznie 3 miechy jak deklaruje sotf, to czapki z głów Szkoda ze na moim jasnym taki efekt oka nie wyjdzie. Ale ciszy oko [emoji106] wysłane z Commodore 64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galetto Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 hansik już zamontował szkła podgrzewane, teraz kwestia zakodowania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 (edytowane) Do czego służy ten drucik? Domyślam się że coś z kołami ale nie mam pomysłu do czego. Pytanie drugie: gdzie znajdę naklejkę z wyposażeniem w B6? W bagażniku patrzyłem i nie widzę. , chyba że pod plastikami. W KS nie mam naklejki. wysłane z Commodore 64 Edytowane 24 Czerwca 2015 przez lucjan0681e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damlew93 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Prosiłbym o relację czy, i ile wytrzyma jak wrócę we wrześniu z roboty to pomyślę o tym i zadbam o mój lakier, obiecuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silnik Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Do czego służy ten drucik? Domyślam się że coś z kołami ale nie mam pomysłu do czego. Pytanie drugie: gdzie znajdę naklejkę z wyposażeniem w B6? W bagażniku patrzyłem i nie widzę. , chyba że pod plastikami. W KS nie mam naklejki. wysłane z Commodore 64 1. Drucik służy do zdjęcia kapsli (dekli) z felg stalowych. 2. Naklejkę znajdziesz pod tylną kanapą (Avant) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 No i prawidłowo ze taki wyszedł może na swoim spróbuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) wybiera się ktoś dziś na klasyki ? Edytowane 28 Sierpnia 2015 przez xMarcin95x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) ty o której się zaczynają i mam pytanie używam wosk collinite 476s ale co myślicie o tym wosku COLLINITE 915 EKSKLUZYWNY WOSK WOLFGANG FUZION CARNAUBA PASTE WAxZymöl Carbon co o tym myślicie Edytowane 25 Czerwca 2015 przez pawel212333 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 o której się zaczynają o 20.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 o widzisz może się pojawię a to gdzie pod areną czy gdzieś indziej i wezmę aparat to się fotek na robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) tak, pod areną.Zymol Carbon, fajny wosk, tylko pod niego trzeba dać HDC, z którym koszmarnie (mi) się pracuje ręcznie.Coli czy wolf, nie pracowałem żadnym z nich. Poczytaj o Fusso/King of Gloss może coś Ci podejdzie od softa. Edytowane 25 Czerwca 2015 przez xMarcin95x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 jeszcze myślałem na powłoką kwarcową ponoć niezła sprawa i do tego dobry wosk i jest git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) No i problem w bagazniku tylko klej pozostal po naklejce i KS rowniez niemam, jak moge jeszcze sie dowiedziec jakie mam wyposażenie. Domyslam sie ze pewnie serwis, ale czy jest jakies alternatywne rozwiązanie. wysłane z Commodore 64 Edytowane 25 Czerwca 2015 przez lucjan0681e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Ja bede o 20, klasyki / low lublin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) skończone Kolejny produkt od softa jaki idzie na celownik to : Dziś przejazd klasyków przez miasto. Start 19 pod zamkiem.pawel212333 jak się wybierasz to może 19.30 "tam gdzie zawsze" - F Edytowane 25 Czerwca 2015 przez xMarcin95x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 skończone Kolejny produkt od softa jaki idzie na celownik to : Dziś przejazd klasyków przez miasto. Start 19 pod zamkiem. pawel212333 jak się wybierasz to może 19.30 "tam gdzie zawsze" - F jak na mówię żonę to chętnie się spotkam heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi